Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
Ah philotheos onu 7 gün boyunca kesemeyince resmini telefonuma yüklemiştim şimdi her aklıma geldiğinde onu tek başıma kesiyorum:D
Evt Ne Güzel Günlerdi Hatırladıkça Kendimden Geçiyom xD
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
Sera nın anlattıklarına lafım yoq ama ben daha taşkanatlar eminönüdeyken oyuna başladım ama o günlerde 16 level iken komutana gitmek çok zordu yani ben o zamnlar yeni başlayan biri oalrak üzerime bir anda inenşeylerin ne olduğunu meteor açıldığında öğrendim ben eminönü serverinde oynuyordum yer altı açıldıktan sonra bombacılara sinirlenip oyuna bir yıl ara verdikten sonra çarımı sildim beyazköşk global bir server diye geldim ancak ilk defa bir oyunda bu kadar artniyetli insanlar gördüm eminöündeyken hırsızlar 2-3 le sınırlıydı ve herkes onları bilirdi ama bu serverde kankalarım bile bana kazık atmaya çalışıyor ben bir insanın bukadar tamahkar olmasını anlamıyorum ve bu server dahada bozulacak diyede düşünüyorum .... yorum sizin
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet haklısın ama bu köşkte çok değerli insanlarda vardır...Dancerinthedark yazdı:Sera nın anlattıklarına lafım yoq ama ben daha taşkanatlar eminönüdeyken oyuna başladım ama o günlerde 16 level iken komutana gitmek çok zordu yani ben o zamnlar yeni başlayan biri oalrak üzerime bir anda inenşeylerin ne olduğunu meteor açıldığında öğrendim ben eminönü serverinde oynuyordum yer altı açıldıktan sonra bombacılara sinirlenip oyuna bir yıl ara verdikten sonra çarımı sildim beyazköşk global bir server diye geldim ancak ilk defa bir oyunda bu kadar artniyetli insanlar gördüm eminöündeyken hırsızlar 2-3 le sınırlıydı ve herkes onları bilirdi ama bu serverde kankalarım bile bana kazık atmaya çalışıyor ben bir insanın bukadar tamahkar olmasını anlamıyorum ve bu server dahada bozulacak diyede düşünüyorum .... yorum sizin
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Meteor eklentisi ilk geldiğinde yolu tarif edicek tur rehberi gibi kişiler vardı babı aliden çıkışa gidemezdik (: Daha yakın zaman bu 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- xMeteorTipiTekin
- Salgın Koruyucusu
valla kardeşim bn çok iyi hatırlıyorum...
ve çok güzel günlerdi.
Beyaz Köşk'te Gecekurdu ,, Clubber ,, Askolan Bunlarıda yazsaydın daha iyi olurdu.
ve çok güzel günlerdi.
Beyaz Köşk'te Gecekurdu ,, Clubber ,, Askolan Bunlarıda yazsaydın daha iyi olurdu.
xMeteorTipiTekin ---- Şu an oynadığım char ItSI
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
Evet ne de güzel günlermiş...Ben bulunamadım :?
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech