Şifacı Birliği ! [RoN][Çemberlitaş]
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Şifacı Birliği ! [RoN][Çemberlitaş]
Gerçekten hayretle izledim taktire şayan bir başarı bu bölgenın savascı ve büyücüden ibaret olmadığını kanıtladınız başarılarınızın devamını dilerim.
en başta fotomontaj dedim
gerçekten süper birşey başarmışsınız sizi ayakta alkışlıyorum ben şifacıların bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum tebrik ederim devamını BEKLERİM.
gerçekten süper birşey başarmışsınız sizi ayakta alkışlıyorum ben şifacıların bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum tebrik ederim devamını BEKLERİM.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
49 Level ıLk geLdıgınde,Ashab ıLk geldıgınde ettımız şikayetler sonucu yonetımın cemberlıyle beraber sıfacıları eskı değerıne ulastırdının bır kanıtıda burda, Şifaya Sadece Sıfa basar gozuyle bakmayın Şifacıların başaramıca bısey yoktur
)) tebrıkler 10 numara vıdeo.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Tartışma ortamı yaratacak iletileri silinmiştir. Bazı iletilerde geriye dönük alıntılar olduğu için düzenlemeler yapılmıştır.
Devamında konunun amacına yönelik olmayan iletiler silinip, kullanıcılar moderasyona uğrayacaktır.
Bilginize.
Tartışma ortamı yaratacak iletileri silinmiştir. Bazı iletilerde geriye dönük alıntılar olduğu için düzenlemeler yapılmıştır.
Devamında konunun amacına yönelik olmayan iletiler silinip, kullanıcılar moderasyona uğrayacaktır.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Selamlar,
Dostlarımı tebrik ediyorum. Eğlenceli olsa gerek 5 şifacı.
Dostlarımı tebrik ediyorum. Eğlenceli olsa gerek 5 şifacı.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
Güzel iş çıkarmışsınız tebrik ederim. 
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ahmet biz de deneyelimLeoNaRR yazdı:49 Level ıLk geLdıgınde,Ashab ıLk geldıgınde ettımız şikayetler sonucu yonetımın cemberlıyle beraber sıfacıları eskı değerıne ulastırdının bır kanıtıda burda, Şifaya Sadece Sıfa basar gozuyle bakmayın Şifacıların başaramıca bısey yoktur)) tebrıkler 10 numara vıdeo.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Nihayet Birilerinin Şifada Asit kullandığını görmek güzel serverde tek değilim demekki.kesim güzel başarılar.
IIMASSAKAII
IIMASSAKAII
massa massa massa :!:FoRCe yazdı:Nihayet Birilerinin Şifada Asit kullandığını görmek güzel serverde tek değilim demekki.kesim güzel başarılar.![]()
IIMASSAKAII
asit konusunda serverda ilk veya tek olduğunu düşünmeni çok yeni olmana bağlıyorum
keza siz ne nedir diye araştırırken serverdaki büyücülerle ws ler yapıyordum bundan 2 sene evvel lodoslar iyi bilir
bu arada tebrik için tşk :!:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
eski yeni mevzusuna giriceksek en yakının ferdiye sor beni.