-Bir şey soracağım.
+Buyrun dinliyorum.
-Şah Kobra'nın orada bulunan beyaz mermer kapı nereye açılıyor.
+Orası benim evim.
Espiriden çıkarılıcak tek anlam bu.
Arabasıyla gidenlerNerull yazdı:Sstanss'daki çivi yazıları, labirentler, udjat, Mısır piramitlerine özgü semboller, benzer yapılar...
Acaba Mısır mitolojisinde Eskiler'in parmağı mı var? O koca piramitler nasıl yapıldı diye düşünmeden edemiyor insan
Eskilerden kasıt kesinlikle Meranlardır görevlerde bu apaçık belli.HollyShit yazdı:Teknolojinin sahipleri meranlar değilWanker yazdı:bende ikinizde yanılıyorsunuz arkadaşlar. Nerull'un bahsettiği Eskiler, Doktor Recai Bey'in de anlattığı gibi Meranlar. Meranlar erg enerjisini kullanarak nice büyüleri keşfetmişler, nice teknolojiler icra etmişler. Hidra'nın saklı tutulduğu koruma alanları da, Tangriss'te Meranların ürünüdür benim kanımca. Çemberlitaş görevlerini detaylı okuyanlar bilirler. Gaffar Bey, eskilerden bahseder dururHollyShit yazdı:Anlaşılan konuyu baştan sona okumamışsın.KRaLeX yazdı:Horus'un gözü oyunun bir çok bölümünde yer alıyor sadece Tapınak ve Tangriss kapısında değil,Gonglardada Horus'un gözünden var.Nerull'unda söylediği gibi Mısırda eskilerinde parmağı var bu Eskilerden Kastı ise Roma İmparatorluğudur.
Tapınak'ın içeridekilerin GB icadı olduğunu söylemişsin ama öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum.
Tapınaktaki işaretleri göz önüne alırsak,
Girişindede Şah kobranın bekçilik yaptığını düşünürsek o bölge Daha çok eski medeniyetlere açılan bir kapı olduğunu düşünebiliriz bunlardan biri Mısır uygarlığı gibi.
Migrat-Meran bağlantısının odak noktasından birisinin bu bölge olduğu belli.
Gelelim Tangriss girişine yani Centurion'un arkasına.
Orası ise benim kanaatimce ''Tapınak Şövalyeleri'' ne açılacak bir kapıdır yani Migratın devamı niteliğindedir.
Tapınak ile Tangriss'in aynı şeyi temsil edebileceğini ama aynı bölgeyi temsil etmeceğini söyleyebilirm.
Tarihçede yazıldığı üzere Tapınak keşfedildiği zaman Arz-Lodos savaşı çıkmış ve önde gelen isimler ölmüştü.Orada arz ve lodoslara ait olmayan silahlarında bulunduğu yazıyordu.
Arz-Lodosları Tapınağın içinde bulunan yaratıkların öldürmediğini nerden biliyoruz?
Horus'un veya Ra'nın gözü bir çok yerde var Gonglar vs.
Eskiler'den kastı Roma imparatorluğu değil. Çünkü Roma'nın böyle bir teknolojiyi yapacak gücü yok.
Tapınağın içerisindeki GB icadı. Bu tezim kesinlikle kanıtlıdır. Oyunda hiç kimsede olmayan silahlardan bahsediyor. O zamanlar Çemberlitaş olayı bilinmediği için Çemberlitaş'ta olanlardan şüphelenilmiyordu.
Eski Roma İmparatorluğuna gelirsek, Tangriss diye bir inançları yok onların. Tangriss'tende bahsedilmez.
Bir kere onu yapmaya teknolojileri yok.
Tangriss'in hatlarına, görseline ve teknolojisine bakılıp bir karşılaştırma yapılırsa burası kesinlikle Çemberlitaş bölgesidir. Arz ve Lodos konusuna gelince onları öldüren hem yaratıklar hem de kendileri.
Bilinmeyen ve kimsede olmayan teknolojilerden bahsediyolar. O zamanlar çemberlitaş hala yok bu yüzden çemberlitaş teknolojisi denmiyor..
Çemberlitaş'a gitmiş ve Stuart'ı + Gaffar'ı ziyaret etmiş herkes bunu bilir.
VatanKIRIM yazdı:Arkadaşlar o beyaz kapı GM Salonu'na açılıyormuş.GM Captain ATX Meran sunucusuna geldiğinde şöyle bir diyalog geçti aramızda:
-Bir şey soracağım.
+Buyrun dinliyorum.
-Şah Kobra'nın orada bulunan beyaz mermer kapı nereye açılıyor.
+Orası benim evim.
Espiriden çıkarılıcak tek anlam bu.
Nerull yazdı:Sstanss'daki çivi yazıları, labirentler, udjat, Mısır piramitlerine özgü semboller, benzer yapılar...
Acaba Mısır mitolojisinde Eskiler'in parmağı mı var? O koca piramitler nasıl yapıldı diye düşünmeden edemiyor insan
Çizimler daha sonra yapılır fakat yazılmış olabilir.Mevlüt Dinç İKV'ni yazarken sen yanındamıydın?Kalipto yazdı:Benim duyumlarima göre tangrisden yüzük ve kolye çıkıcak..
Ayrica ikv bildigim kadariyla 119 lvle kadar çizimlenmiş bir oyun..
arkadaşın dedeği şey hem doğru hem yanlışBaLikekmek yazdı:Çizimler daha sonra yapılır fakat yazılmış olabilir.Mevlüt Dinç İKV'ni yazarken sen yanındamıydın?Kalipto yazdı:Benim duyumlarima göre tangrisden yüzük ve kolye çıkıcak..
Ayrica ikv bildigim kadariyla 119 lvle kadar çizimlenmiş bir oyun..