NewKUll sen appledamı çalışıyonda apple karşı yazınca yazılları siliyon bilader?NewKULL yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Konunun amacı dışına çıkmamasını rica ediyorum. Birkaç raporlanmış ve küçük düşürücü yorum tarafımca silinmiştir. Devamı halinde hem konunun kapanması hemde hesabınızın süreli-süresiz ceza alması gibi sonuçlar oluşabilir.
İyi Forumlar...
Yeni Laptop'um.
Re: Yeni Laptop'um.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
16 GB Ram gördüm piyasada. Varsa 32GB, yoksa 16GB Ram olacak. NVİDİA GTX590 (kesinlikle en iyisi) ekran kartın, i7 işlemcin falan olacak. Bide yüksek hızda internet. 2 Saniyede bölgeden bölgeye geçmezseniz şerefsizim 
PIRASASAPI
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Aldığım pc de şuan geçiş sürem 0.8 sanise civarı internet hızı fiberinternet 20 mbpsozaerdenn yazdı:16 GB Ram gördüm piyasada. Varsa 32GB, yoksa 16GB Ram olacak. NVİDİA GTX590 (kesinlikle en iyisi) ekran kartın, i7 işlemcin falan olacak. Bide yüksek hızda internet. 2 Saniyede bölgeden bölgeye geçmezseniz şerefsizim
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Aynı laptopu 2 bine alırım kalan paraya tüplü şahin alır her gördüğüm köşede kabak lastikle yanlarım.
32 Gb ram e gerek yok 4 olsa yeterozaerdenn yazdı:16 GB Ram gördüm piyasada. Varsa 32GB, yoksa 16GB Ram olacak. NVİDİA GTX590 (kesinlikle en iyisi) ekran kartın, i7 işlemcin falan olacak. Bide yüksek hızda internet. 2 Saniyede bölgeden bölgeye geçmezseniz şerefsizim
Tokerx 
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
MuMKuNSuZ yazdı:Aynı laptopu 2 bine alırım kalan paraya tüplü şahin alır her gördüğüm köşede kabak lastikle yanlarım.
haksızmıyım ısırılmış bi elma için 6.500tlTimeofdeath yazdı:MuMKuNSuZ yazdı:Aynı laptopu 2 bine alırım kalan paraya tüplü şahin alır her gördüğüm köşede kabak lastikle yanlarım.![]()
![]()
ne güldüm bu yoruma lan
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Adamın Dibisin kardeşim :mrgreen:MuMKuNSuZ yazdı:haksızmıyım ısırılmış bi elma için 6.500tlTimeofdeath yazdı:MuMKuNSuZ yazdı:Aynı laptopu 2 bine alırım kalan paraya tüplü şahin alır her gördüğüm köşede kabak lastikle yanlarım.![]()
![]()
ne güldüm bu yoruma lan
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
İKV İçin Bu Kadar Para Harcamana Gerek Yok Bence.. Ben o Fiyata 4 Tane Fıstık Gibi PC alırım
Bak ben 6GB Ram 1 GB Ekran Kartı +512 İ5 Exper Laptop Gercekte 1.800.000 TL ye olan pc yi 1.099.000 TL ye Aldım. Fırsat Ürünlerini Takip Ederseniz Çok İyi PC ler Yakalarsınız.Sana Tavsiye O Kadar Para Verme..Tabi Para Benim İstedıgımı Yaparım Dıyorsan Oda Senın Bileceğin İş
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Sağol kardeşim sen de Adamın KaymağısınSplash yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Adamın Dibisin kardeşim :mrgreen:MuMKuNSuZ yazdı:haksızmıyım ısırılmış bi elma için 6.500tlTimeofdeath yazdı:MuMKuNSuZ yazdı:Aynı laptopu 2 bine alırım kalan paraya tüplü şahin alır her gördüğüm köşede kabak lastikle yanlarım.![]()
![]()
ne güldüm bu yoruma lan