onurmustafakemalgüldük ismin çok fenna yazarken yoruldum
Evet ısmım Bıraz uzun onur u Babam ve annem Bana laik görmuslerde , mustafa kemal'ı artız doctor koymus Sebebı 10 kasım saat 9;10 Gece dogmam Ama sevıyorum ısmımı Aslında Guzel anlam cıkıyor bıraz sıfrelı Onur(serefli ve grurlu) mustafa kemal ... (Sereflı ve grurlu mustafa kemal )
Heleki sınavlarda ,yasadıgım rezıllıklerı sorma
Benm de ismim biraz uzun direk onur güldük yaz geç ben de eskiden optik okuyucuya fln tum adımı yazıyordum 2 saat onu kodlayana kadar zaten sınav bitiyordu
Aynı sorun bende ıste Yazana kodluyana kadar sınav arkdaşlarım sınavı bıtırıyorlar :=)
kısaltma yaptıgın zaman zor ıste bır kere yaptım sınav 'ım yandı :=)
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
cr0xip yazdı:Evet samimiyeti sevmiyor bu arada sen kronicmissin senle bozuka atan bi cin vardı unuttum ona gitmiştik yardım etmiştin bana şimdi hatırladım ama yapamamıştık gerçektende oyunda gördüğün birini gerçek resmini görmek güzel oluyor :lol: yardım sever birisin o görevden anladıydım yüzünden iyilik akıyor krdşm
Sakın o bazuka atan Cin '' Solucan '' olmasın
OnuR'um sen Fuar'a kız bakmaya gitmişsin bea
''OnuR'um sen Fuar'a Kız bakmaya Gitmişsin Bea ''
Yasinim Benım Dunya tatlısı ,delısı,safı, Bır kız Arkdaşım var
Sadece Yeni Arkdaşlar edındım
İyi ßakalım onur'um ßence bu fotoğrafları deşifre etme ßaşın ağrır sonra
cr0xip yazdı:Evet samimiyeti sevmiyor bu arada sen kronicmissin senle bozuka atan bi cin vardı unuttum ona gitmiştik yardım etmiştin bana şimdi hatırladım ama yapamamıştık gerçektende oyunda gördüğün birini gerçek resmini görmek güzel oluyor :lol: yardım sever birisin o görevden anladıydım yüzünden iyilik akıyor krdşm
Sakın o bazuka atan Cin '' Solucan '' olmasın
OnuR'um sen Fuar'a kız bakmaya gitmişsin bea
''OnuR'um sen Fuar'a Kız bakmaya Gitmişsin Bea ''
Yasinim Benım Dunya tatlısı ,delısı,safı, Bır kız Arkdaşım var
Sadece Yeni Arkdaşlar edındım
İyi ßakalım onur'um ßence bu fotoğrafları deşifre etme ßaşın ağrır sonra
ne demek ıstedıgını hala anlamadım ama nese
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]