Lonca Sistemi Açılışı

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lonca Sistemi Açılışı

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bir Sorum Olacak.

Diyelim ben kutu aldım yükledim hiç bir loncaya katılmadan kendi lonca mı kurdum. Peki ileri ki zamanlarda loncadan ayrılıp başka bir loncaya girmek istediğimde lonca pasaportu ister mi ? Yoksa bu lisanslar hem lonca kurmak için hem de loncaya katılmak için mi ? Yani kurmak ve katılmak için ayrı ayrı e pin mi yüklememiz gerekiyor ?

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

intikamatesi yazdı:Her şey güzelde ben loncama nasıl üye olucam kara kara düşünüyorum :) Lonca Lisansı en geç 1 hafta içinde dükkanda satılmalı.İsim kodu gibi aylar sonra gelmemeli.
LİSANS DÜKKANDA SATILMALI.

Çünkü; kendimden örnek vereyim, çoğu kişininde sorunu aynıdır.

İstanbul dışındaki şehirlerde oturan kişiler, Bu kutuyu alamıyorlar, bu yüzden de oyunu bırakmaya kadar varan sebepler ortaya çıkabiliyor/ ayrımcılık olmaması için; en kısa zaman içerisinde AKÇE İLE SATIŞLARI başlanmalıdır. Eminim böyle düşünen tek kişi ben değilimdir.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Tüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun.
Yanıtınız ne olur bilemem ama size ufak bir öneri; Lonca içi akçe bağışlama sistemi olsun ve toplanan akçeler ile lonca yararına eşyalar satın alınabilsin. Şimdi ki hali satın alma işini tek kişiye yüklemek gibi olmuş :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Hayırlı olsun diyelim sonunda geldi :)
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Özel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
konuyu doğru okuyun
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

ElitConan yazdı:
Özel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
konuyu doğru okuyun
Net cevap almak istiyoruz . O kadar okuma bizde de var allaha şükür . Farkettiysen benim durumum farklı. Bugün 15.00 İtibariyle almadım. 10 gün önce aldım . Yinede Lisan olur mu diye soruyorum. Bilmişlik yapmaya gerek yok.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

ematemax yazdı:
ElitConan yazdı:
konuyu doğru okuyun
Net cevap almak istiyoruz . O kadar okuma bizde de var allaha şükür . Farkettiysen benim durumum farklı. Bugün 15.00 İtibariyle almadım. 10 gün önce aldım . Yinede Lisan olur mu diye soruyorum. Bilmişlik yapmaya gerek yok.
Önce haddini bil sonra okuma kursuna git tekrar okumayı öğren. 1 Aralık saat 15:00 İTİBARİYLE diyor. 10 gün önce 1 aralıksa lisans vardır. Saçma sapan yazmanın dışında haddini bilmeyi öğren.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Tüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun. :P
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Herkese hayırlı olmasını dilerim.Ek olarak lonca logoları oyun içerisinde aktif hale getirilmeli ve oyuncu kendi karakter ismini de ekranda görebilmeli.
2006-2013

“Eski Duyurular” sayfasına dön