Bir Sorum Olacak.
Diyelim ben kutu aldım yükledim hiç bir loncaya katılmadan kendi lonca mı kurdum. Peki ileri ki zamanlarda loncadan ayrılıp başka bir loncaya girmek istediğimde lonca pasaportu ister mi ? Yoksa bu lisanslar hem lonca kurmak için hem de loncaya katılmak için mi ? Yani kurmak ve katılmak için ayrı ayrı e pin mi yüklememiz gerekiyor ?
Keyifli forumlar.
Lonca Sistemi Açılışı
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Re: Lonca Sistemi Açılışı
LİSANS DÜKKANDA SATILMALI.intikamatesi yazdı:Her şey güzelde ben loncama nasıl üye olucam kara kara düşünüyorumLonca Lisansı en geç 1 hafta içinde dükkanda satılmalı.İsim kodu gibi aylar sonra gelmemeli.
Çünkü; kendimden örnek vereyim, çoğu kişininde sorunu aynıdır.
İstanbul dışındaki şehirlerde oturan kişiler, Bu kutuyu alamıyorlar, bu yüzden de oyunu bırakmaya kadar varan sebepler ortaya çıkabiliyor/ ayrımcılık olmaması için; en kısa zaman içerisinde AKÇE İLE SATIŞLARI başlanmalıdır. Eminim böyle düşünen tek kişi ben değilimdir.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Yanıtınız ne olur bilemem ama size ufak bir öneri; Lonca içi akçe bağışlama sistemi olsun ve toplanan akçeler ile lonca yararına eşyalar satın alınabilsin. Şimdi ki hali satın alma işini tek kişiye yüklemek gibi olmuşTüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun diyelim sonunda geldi 
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
konuyu doğru okuyunÖzel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Net cevap almak istiyoruz . O kadar okuma bizde de var allaha şükür . Farkettiysen benim durumum farklı. Bugün 15.00 İtibariyle almadım. 10 gün önce aldım . Yinede Lisan olur mu diye soruyorum. Bilmişlik yapmaya gerek yok.ElitConan yazdı:konuyu doğru okuyunÖzel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Önce haddini bil sonra okuma kursuna git tekrar okumayı öğren. 1 Aralık saat 15:00 İTİBARİYLE diyor. 10 gün önce 1 aralıksa lisans vardır. Saçma sapan yazmanın dışında haddini bilmeyi öğren.ematemax yazdı:Net cevap almak istiyoruz . O kadar okuma bizde de var allaha şükür . Farkettiysen benim durumum farklı. Bugün 15.00 İtibariyle almadım. 10 gün önce aldım . Yinede Lisan olur mu diye soruyorum. Bilmişlik yapmaya gerek yok.ElitConan yazdı:konuyu doğru okuyunÖzel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Tüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun. 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Herkese hayırlı olmasını dilerim.Ek olarak lonca logoları oyun içerisinde aktif hale getirilmeli ve oyuncu kendi karakter ismini de ekranda görebilmeli.
2006-2013