En üzücü Olan Ney Biliyor Musunuz
Yarının büyükleri bu videodaki çocuklar olacak Atasını tanımayan ilkelerine sahip çıkmayı bırak İlkelerini Bile bilmeyen bir gençlik geleceğin Büyükleri Olacak Çok yazık
Affet Bizi ATA'M !
Re: Affet Bizi ATA'M !
ATATÜRK'TEN SON MEKTUP
Siz beni hala anlayamadınız
Ve anlamayacaksınız cağlarca da
Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz
Ve eskimiş sözlerle beni ovuyor, ovuyorsunuz
Mustafa Kemal'i anlamak bu değil.
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil
Bırakın o altın yaprağı artik
Bırakın rahat etsin anılarda şehitler
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin
Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin?
Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak değil
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil.
Bana muştular getirin bir daha
Uygar uluslara eşit yeni buluşlardan
Kuru söz değil is istiyorum sizden anladınız mi?
Uzaya Türk adini Atatürk kapsülleriyle yazdınız mi?
Mustafa Kemal'i anlamak avunma değil
Hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda
Hala oturmuş bana On Kasımlarda ağlıyorsunuz
Uyanın artik diyorum, uyanın, uyanın!
Uluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların
Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil!
Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız
Laboratuarlarda sabahlayın, kahvelerde değil
Bilim ağartsın saclarınızı, kitaplar
Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar
Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil
Demokrasiyi getirmişim size özgürlüğü
Görüyorum ki hala ayni yerdesiniz hiç ilerlememiş
Birbirinize duşmuşsunuz halka eğilmek dururken
Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen?
Mustafa Kemal'i anlamak itişmek değil
Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla
Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla
Bu vatan, bu canim vatan sizden çalışmak ister
Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter yeter
Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil
Halim Yağcıoğlu
Siz beni hala anlayamadınız
Ve anlamayacaksınız cağlarca da
Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz
Ve eskimiş sözlerle beni ovuyor, ovuyorsunuz
Mustafa Kemal'i anlamak bu değil.
Bırakın o altın yaprağı artik
Bırakın rahat etsin anılarda şehitler
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin
Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin?
Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak değil
Bana muştular getirin bir daha
Uygar uluslara eşit yeni buluşlardan
Kuru söz değil is istiyorum sizden anladınız mi?
Uzaya Türk adini Atatürk kapsülleriyle yazdınız mi?
Mustafa Kemal'i anlamak avunma değil
Hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda
Hala oturmuş bana On Kasımlarda ağlıyorsunuz
Uyanın artik diyorum, uyanın, uyanın!
Uluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların
Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil!
Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız
Laboratuarlarda sabahlayın, kahvelerde değil
Bilim ağartsın saclarınızı, kitaplar
Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar
Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil
Demokrasiyi getirmişim size özgürlüğü
Görüyorum ki hala ayni yerdesiniz hiç ilerlememiş
Birbirinize duşmuşsunuz halka eğilmek dururken
Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen?
Mustafa Kemal'i anlamak itişmek değil
Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla
Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla
Bu vatan, bu canim vatan sizden çalışmak ister
Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter yeter
Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil
Halim Yağcıoğlu
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Tühlerim diken diken oldu ve gözlerim yaşardı. Zorluklarla kazanılan devletin evlatları böyle mi olacak! Böyle evlatlarla birlikte yaşamaktansa GAYRİMÜSLİMLE YAŞARIM DAHA İYİ! ÇÜNKÜ ONLAR BU KENDİNİ BİLMEZLERDEN DAHA İYİ TANIR ATATÜRKÜ ÇÜNKÜ " O " TÜRK MİLLETİNE SAVAŞMAYI VE KURTULMAYI GÖSTERDİ! YOKLUKTAN BİR CUMHURİYET KURDU !!! ÇÜNKÜ GAYRİMÜSLİMLER BİR MİLLETİN YÖNETİCİSİNE SAYGI DUYARLAR( KENDİ YÖNETİCİLERİ OLMADIĞI HALDE ) " TARİHİNİ BİLMEYEN BİRİ, BOŞ BİR KAVANOZA BENZER. DIŞINI NE KADAR GÜZELLEŞTİRSENİZ DE İÇİ HER ZAMAN BOŞ KALIR!. " Buğrahan, BÖYLE KİŞİLERLE AYNI VATANI PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM. BİR DE BİLEMEDİKLERİ HALDE GÜLÜYORLAR! İNSAN UTANIR BE YERİN DİBİNE GİRMESİ GEREKİR. NERDEN GELİYOR BU PİŞKİNLİK! NEREYE GİDİYORUZ BİZ TÜRK GENÇLERİ! GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUYUN ARKADAŞLAR! ULU ÖNDER DEMEDİ Mİ BU GELECEĞİ PARLAK BİR YERE TAŞIYABİLECEK BİRİLERİ VARSA ONLARDA TÜRK GENÇLERİ DEĞİL MİDİR?! ARADIKLARI KUVVET DAMARLARINDA AKAN ASİL KANDA MEVCUT DEĞİL MİDİR?! ONLAR UTANMADI BEN UTANCIMDAN VİDEONUN TAMAMINI İZLEYEMİYORUM; " EĞER DAHA KÖTÜ BİR REZİLLİKLE KARŞILAŞIRSAM?!. " DİYE...
YAZIKLAR OLSUN! EĞER ATA'M BUNLARI GÖRSEYDİ KİM BİLİR NE DERDİ
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
farkındaysanız hep doğu tarafına sorulmuş. ve kökeni türk bile olmayan insanlara sorulmuş. Gelip bir de İzmir de yapılsın aynı röportaj 100 kişiden en fazla 1 i bilmez o da sonradan göçen insanlardandır.
[quotei]yi. memleket iyiye gidiyi elhamdülillah. kastamonu ben..[/quote]
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Amerikaya git avustralyaya antartikaya git Ulu önderin ölüm dogum tarihini sayar sana Ne yazııkkı dogu batı ayrımına giden geri beyinli kişiler Ulu önderin malesef 10 11 1938 tarihinde saat 09 05 te öldügünü giderken 600 yıllık bir devletin iktidarına yönetimine son verdigini ve bize emanett ettigi bu toprakları korumayı geç daha bunu yapan Ulu şahsın hayatı hakkıunda bilgisi olmuyan insanlara GErçekten söylenecek söz yok 6 ilke Laiklik,Cumhuriyetçilik,Halkçılık,Milliyetçilik,Devrimcilikli,DEvletçilik Su 6 ilkeyi aklındA TUTAMIYANLARA SESLENİYORUM Hangi ünlü kaç sarkısı var kim oyunda daha güclü bumu önemli Zamanında "Tüm dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilir cebren ve hile ile aziz vatanın tüm orduları dagıtılmıs tüm tersanelerine girilmiş bu ahval ve şearitte bile vazifeye atılmak için gereken kan damrlarındaki asil kanda mevcuttur" bunu okuyup yanlış yazmış diyenler hitabeyi ataya cevabı atanın gençlere cevabı herpsini bilirim Fakat BUrda Düşmandan bahsediyor hitabede atam EY ATam düşmana ne hacet Kendi kendine düşman yetişen bir nesil geliyor Sonumuz hayır olur inşşalh.
KaSTeLLa
Yasakask yazdı:Diyebilecegim tek şey YAZIK !!
Bir kaç tane bilmiş gibi yapan var onlarda laikcilik diyor daha adını bile dogru bilmiyor
YAZIKLAR OLSUN !!!
+1
Çok haklısın..
Çok garip yorumlar, çok garip tepkiler gördüm bu konu sahibinin yayınladığı video sonrası.Aslında en masumuda ropörtaj yapılan çocuklar.Neden bilmek zorunda olsunlarki ? Hiçbir eğitim çağındaki çocuk neyi bilmesi gerektiğine karar veremezki.Onları yönlendirecek olanlar anneleri babaları öğretmenleri ve eğitim müfredatıdır.Bunları önemseyip öğreten,öğrettiğini sınavda sorgulayanlar varmıki ? Olmuş olsa unutmalarının imkanı olabilirmiydi? Bu videoya şaşırıp nasıl bilemezler diye hayıflayanlar düşünün bakalım siz bu bilgileri nasıl öğrenmiştiniz)).
esekherif
esekherif
esekherif
harflerin yerlerini ezberleyip gözü kapalı mesaj yazan insan öğrenci 1938 nasıl aklında tutumaz ne eğitim çağı be hepsi 17-18 yaşında dah ne eğitim çağından bahsediyorsunesekherif yazdı:Çok garip yorumlar, çok garip tepkiler gördüm bu konu sahibinin yayınladığı video sonrası.Aslında en masumuda ropörtaj yapılan çocuklar.Neden bilmek zorunda olsunlarki ? Hiçbir eğitim çağındaki çocuk neyi bilmesi gerektiğine karar veremezki.Onları yönlendirecek olanlar anneleri babaları öğretmenleri ve eğitim müfredatıdır.Bunları önemseyip öğreten,öğrettiğini sınavda sorgulayanlar varmıki ? Olmuş olsa unutmalarının imkanı olabilirmiydi? Bu videoya şaşırıp nasıl bilemezler diye hayıflayanlar düşünün bakalım siz bu bilgileri nasıl öğrenmiştiniz)).
esekherif

" Genç Bilgililer"
Beyin hep öncelik verdiği bilgileri enson unutur.Bu önceliği sağlıyacak kişiler ebeveynler ve eğitimcilerdir.Her olaya sanki o olaya çok değer veriyormuşuz gibi samimiyetsizce sadece içimizdeki ezik halimizi örtbas edercesine insanları yargılama yoluna gidersek olayın temel sorunlarını es geçmiş oluruz.Yukarıdaki video günümüz ebeveynlerinin eğitimcilerinin ve eğitim müfredatının içler acısı durumudur.Bu soruları bilmeyenlerin hala 1.sınıfta okumuş olması gerekir.Ne zamana kadar ? Öğrenene kadar.sasmaz yazdı:harflerin yerlerini ezberleyip gözü kapalı mesaj yazan insan öğrenci 1938 nasıl aklında tutumaz ne eğitim çağı be hepsi 17-18 yaşında dah ne eğitim çağından bahsediyorsunesekherif yazdı:Çok garip yorumlar, çok garip tepkiler gördüm bu konu sahibinin yayınladığı video sonrası.Aslında en masumuda ropörtaj yapılan çocuklar.Neden bilmek zorunda olsunlarki ? Hiçbir eğitim çağındaki çocuk neyi bilmesi gerektiğine karar veremezki.Onları yönlendirecek olanlar anneleri babaları öğretmenleri ve eğitim müfredatıdır.Bunları önemseyip öğreten,öğrettiğini sınavda sorgulayanlar varmıki ? Olmuş olsa unutmalarının imkanı olabilirmiydi? Bu videoya şaşırıp nasıl bilemezler diye hayıflayanlar düşünün bakalım siz bu bilgileri nasıl öğrenmiştiniz)).
esekherif
esekherif
esekherif