Yukarıda yazıyı neden yazdığımı açıkladım.Böyle bir durum var peki sen neden isyan etmiyorsun diyormuyum)).Saygı sevgi benden.mitmet yazdı:isyan etmiyorsun ama isyan içerikli yazı yazıyorsun ? saygılar hocam..IVtantanIV yazdı:Şu yazdıklarını benim yazdığımla alaka kuramadım.Neden ikv paralı oldu demiyorum.İkv paraya döndü diye isyan eden hiçbir arkadaşın yanındada değilim.Bakın online oyunlarında paralı olabilecek ekstra özelliklerin dışında birde oyun güncellemeleri oldukça oyunun normalde yapılması gereken iyileştirme kısımları var.Akçeye bırakılan iyileştirmelerin bazıları normalde oyunun kendi içinde yapılması gereken iyileştirmeler.Lonca sistemide buna dahildir.Oyundaki herkes rahat bir lonca sisitemine geçebilsin, bu lonca sistem içerisinde ekstraları akçeye dönüştür.Olay bu şekil olsa kimse rahatsız olmaz.mitmet yazdı:o üç bin mesajın hiç birini 3 paragraf, göze haklı görünen ama boş olan yazılarla doldurmadım. sana şunu söyleyeyim. en basitinden lonca sistemi diyelim. herkes isyan ediyor paralı diye. kaç lira arkadaşım ya ? içinde sürüyle şey var 25 tl. 10 kişi sınırı var diyorsunuz tamam iyi hoş. ama sen daha 25 lira bile toplayamayan 10 kişiyle lonca kurmaya çalışıyorsan, çok farklı fantezilerin peşindesindir. ikv'ye ne zaman başladığımı ben bile hatırlamıyorum. ama yıllardır sadece 6-7 ay plus paket kullandım. hiç zorluğunu çektim mi normal üye olmanın ? hayır. item düşürme sorunum olmadı, maden sorunum olmadı. zaten genel sohbet kanalında arkadaşlarıyla kaynatmak için plus paket alanlar var onlar ayrı bi dünya..IVtantanIV yazdı:Re: PARAM YOK,BU OYUNU OYNAYABİLİR MİYİM ?
Yeni ileti mitmet 11 Kas 2011 23:46
hoş ama boşsun ociii.
3505 yazı yazsam ikv nin anahtarını bana verirler.Ve 3505 ileti yazmışsın teşkialattaymışın üstelik aklımda kalan bir yazın yok.Bu kadar yazıyı topla bir terazi bul hassas olmasada olur, bir kefesine 3505 iletini bir kefesinede şu boş dediğin yazımı koy bakim ne olacak)).
Ocipres
sen şimdi bütün bunlara rağmen BU OYUN PARALI ! diyorsan, edebiyatı bırakarak düşün derim. "mantıklı" bir şekilde. konumuz "kim daha iyi yazı yazıyor ?" değil. "bu oyun paralı mı parasız mı ?"
Ocipres
Ocipres