YoLcUx loncası açılmıştır
Re: YoLcUx loncası açılmıştır
Loncanız hayırlı olsun Başarılar..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
cess mı abının hesabı? o zaman abıne cok slm soyle LAZOGLU nun slm varmıs de...CessS yazdı:Abimin hesabıLAZOGLU yazdı:okancım yenı guncelleme yanı LONCA sıstemı gelene kadar suan kımseyı eklemedık. Cunku yenı bır lıste koyup eskı lısteyı duzenleyecegız. Sureklı oyunda olup gerek ben gerekse sadık abıerle ırtıbat halınde olursan bunu bılırsın kardesım...CessS yazdı:sadık abi benim adım yazmıyor (okan )surkentli yazdı:-LONCA ÜYELERİ-
1-Awallon=YoLcUxReİs
2-Erol=YoLcUx?
3-Dilek=YoLcU?
4-Surkentli=YoLcUxSuRkEnTLi
5-Triol=YoLcUxTrİoL
6-Cheetah=YoLcUxCHEetaH
7-Raxtutaste=YoLcUxTuTaSTE
8-KatoxXxSemPaTy=YoLcUxHUNTER
9-PyTHiaS=YoLcUxEmYrEs
10-Lazosmanlı=YoLcUx?
11-Kasırgabeykozlu=YoLcUx?
12-Lazoglu=YoLcUxLaZOğLu
13-Lifexpaşa=YoLcUx?
14-AFFAN=YoLcUx
-LONCA KURALLARI-
1-Loncamızda argo cümlelere yer yoktur
2-Loncamız efendi,dürüst ve saygılı olunucak
3-Loncamızda hırsızlık asla affedilmeyecektir
4-Loncamızda alınan kararlara eksiksiz katılanacaktır
5-Lonca dışındaki kişilerle herhangi bir aktivite yapılmayacaktır
6-Loncamız LODOS klanıdır (Klandan çıkılmayacaktır)
7-Loncadan çıkan kişi ismini değiştirmek zorundadır
8-Lonca isimlerinde belirtmediğimiz herhangi bir YoLcUx karakterinden mesuliyet kabul etmiyoruz
Loncamız tamamen birbirlerini tanıyan bireyler arasında kurulmustur. Loncamızda sevgi,saygı ve hosgörü en önemli özellikliktir. Loncamız oyunu daha zevkli hale getirmek için birbirini tanıyan kişiler tarafında kurulmustur.
NOT:Loncamıza üye alımı sadece lonca üyeleri tarafından yapılmaktadır. Loncaya alım var mı diye lütfen mesaj ve oyun içerisinde pm atmayınız. Lonca üyeleri arasında karar verilen kişiye lonca üyelerince davet iletilicektir…
-LONCA GÖREVLİLERİ-
KURUCU:LONCA ÜYELERİNİN HEPSİ
ÜYE ALIM-İHRAÇ: LONCA ÜYELERİNİN HEPSİ
FORUM SORUMLUSU: LONCA ÜYELERİNİN HEPSİ
CcCxSaNSaRxCcC = YoLcUxCheVouLaTioN
Ayrıca senın uye adına baktım da Cess dıye bızım eskı oyuncumuz ve bır ara yonetıcılık yapan cess degılsın demı???
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
guzel dıleklerın ıcın tsk ederım kardesım sagolasın...aken yazdı:Uzun ömürlü olmanız dileğiyle başarılar
eyw aykutum tsk ederım sagolasın...Bykomando yazdı:Loncanız hayırlı olsun Başarılar..
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Gökhaaaan abi
Hani ben hani ben
Ne diyim SANCAK sunucusu ve İKV halkına hayırlı uğurlu olsun.
Biraz geç gördüm.
Sonradan haberim oldu. 
Xsearchx, Hallelujah
Xsearchx, Hallelujah
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Yolcux loncası ıle hıcbır alakam kalmamıstır o yuzden lonca hakkında yorumlarda bulunmak ıstemıyorum...
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
LAZOGLU yazdı:Yolcux loncası ıle hıcbır alakam kalmamıstır o yuzden lonca hakkında yorumlarda bulunmak ıstemıyorum...
Abi zaten beni loncaya Ergun Abi almıştı. Kendiside bir süre önce loncadan ayrılmış. Lonca dağılıyor. Benim durma sebebim kalmadı. Bir ara oyunda veya skype'de görüşelim. Bir iki bir şey soracağım.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
aramıza yeni katılan DuMaNxMeHMeT arkadaşımıza hoş geldin der loncamıza hayırlı olmasını dileriz
Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar , Sadık Abi Yeni Loncanız Hayırlı Ve Uğurlu Olsun Ben Anka Sunucusundan Ali Namı Diyar Eskişehirli Büyücü
Tılsım Sunucusundayım Bende Abi Ankadan Sonra Görüşemedik Senle Bir Daha Bağlantımız Koptu , Neyse Sadık Abi Görüşmek Ümidiyle Tekrar Hayırlı Olsun Abi En Güzeli(ne)me Emanetsiniz İyi Oyunlar ...

- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rise Of Silence
Selam,
Loncanız Hayırlı olsun Yanlız Loncadan çıkan kişinin İsim değiştirme Zorunluluğunu Gereksiz buldum. İyi Forumlar.
Loncanız Hayırlı olsun Yanlız Loncadan çıkan kişinin İsim değiştirme Zorunluluğunu Gereksiz buldum. İyi Forumlar.
Xjokermanx