:arrow:SkyBlue yazdı:Keşke ilk olarak Anka'nın yerli halkı kesseydi.
Anka'da İLK zafer..
Re: Anka'da İLK zafer..
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
katılmamak elde değil.Tekadam yazdı::arrow:SkyBlue yazdı:Keşke ilk olarak Anka'nın yerli halkı kesseydi.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .
Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var
İyi forumlar...
Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var
İyi forumlar...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
SuVeYDa yazdı:Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .
Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var![]()
İyi forumlar...
Asıl bunlara katılmamak elde değil !!Afrodisyak yazdı:Öncelikle tebrik ederim.Kimsenin ne yaptığına karışmak haddim değil ancak bir kaç konuya değinmek istiyorumİşte kapitalizmin acı gerçeklerini görüyoruz :? Kimbilir başını sokacak bir evi olmayan yiyecek bir dilim ekmeği olmayan en kötüsü bir işi olmayan kaç tane vatandaşımız vardır :? Bunlar vermek istediğim mesajlardı tabiiki kimseye karışmıyorum.Tüm kardeşlerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum :? Tebrik ederim.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Katılmamak elde değil :arrow:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:SuVeYDa yazdı:Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .
Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var![]()
İyi forumlar...Asıl bunlara katılmamak elde değil !!Afrodisyak yazdı:Öncelikle tebrik ederim.Kimsenin ne yaptığına karışmak haddim değil ancak bir kaç konuya değinmek istiyorumİşte kapitalizmin acı gerçeklerini görüyoruz :? Kimbilir başını sokacak bir evi olmayan yiyecek bir dilim ekmeği olmayan en kötüsü bir işi olmayan kaç tane vatandaşımız vardır :? Bunlar vermek istediğim mesajlardı tabiiki kimseye karışmıyorum.Tüm kardeşlerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum :? Tebrik ederim.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar
Conan
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
teksas76 yazdı:SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar...Oyun bağımlılığı böyle birşeydir Müslüman kardeşi yardıma ihtiyaç duyduğunda ona yardım etmek yerine paralarını israf ediyorlar sırf oyunda hava atma çabası.... İşte Oyuna kendisini çok kaptırmış kişler ne diyeyim allah kurtarsın...Ne zman ki anka sunucundan birisi kesti işite ozman hayırlı olsun derim Saygılarımla....
Konu sahiplerinin yardım da bulunmadığını kimse bilmiyor bence kimse kendi haddine olmayan işlere karışmamalı :roll:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Legendxdalgac yazdı:aken yazdı:bende dıyorum b u adam 40 bın kepceyı ne yapacak:D hayırlı olsun ayrıyetten o kadar kepceyı 2 gun ıcınde temın etmen taktıre sayanDoğru söze ne denir . Sunucuda ilk yazdığımda şok oldu millet, çevremiz sayesinde güvenli bir şekilde o kadar kepçe alıp karakterlerimizi aktardık.
Başka bir husus olarak ; Lütfen haracanan para konusuna değinmeyelim arkadaşlar.Mesele harcanan para olmamalıdır. Eğer ben biz bu oyunu eğlenmek için oynuyorsak eğlenmemiz lazım :!: .Para stoğu yaparak ne geçicek elimize, oyun parasını kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya.Yinede merak eden arkadaşlar varsa evet, ''Para var Huzur var.''
Herkes 360 TL lafı yapmış adam üstüne basa basa 2 kere söylemiş tekrar söyliyim dedim. OYUN PARASINI kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya. Anlayan anladı . Anlamayanlarda anlamaya çalışsın biraz lütfen
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bence bunu yazmakla hata etmişsin Kerim. GM görse ne söyler?ematemax yazdı:Legendxdalgac yazdı:aken yazdı:bende dıyorum b u adam 40 bın kepceyı ne yapacak:D hayırlı olsun ayrıyetten o kadar kepceyı 2 gun ıcınde temın etmen taktıre sayanDoğru söze ne denir . Sunucuda ilk yazdığımda şok oldu millet, çevremiz sayesinde güvenli bir şekilde o kadar kepçe alıp karakterlerimizi aktardık.
Başka bir husus olarak ; Lütfen haracanan para konusuna değinmeyelim arkadaşlar.Mesele harcanan para olmamalıdır. Eğer ben biz bu oyunu eğlenmek için oynuyorsak eğlenmemiz lazım :!: .Para stoğu yaparak ne geçicek elimize, oyun parasını kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya.Yinede merak eden arkadaşlar varsa evet, ''Para var Huzur var.''
Herkes 360 TL lafı yapmış adam üstüne basa basa 2 kere söylemiş tekrar söyliyim dedim. OYUN PARASINI kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya. Anlayan anladı . Anlamayanlarda anlamaya çalışsın biraz lütfen

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan