Anka'da İLK zafer..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Anka'da İLK zafer..

Mesaj gönderen Tekadam »

SkyBlue yazdı:Keşke ilk olarak Anka'nın yerli halkı kesseydi.
:arrow:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Tekadam yazdı:
SkyBlue yazdı:Keşke ilk olarak Anka'nın yerli halkı kesseydi.
:arrow:
katılmamak elde değil.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .

Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var ;)

İyi forumlar...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

SuVeYDa yazdı:Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .

Deprem oldu bilindiği üzere , o harcadığınız . min 360 TL parayı yardım amaclı kullansaydınız bence daha büyük bir bşarı elde ederdiniz , hem dünyevi hem ahiret hayatında. Bugünün Yarınıda var ;)

İyi forumlar...
Afrodisyak yazdı:Öncelikle tebrik ederim.Kimsenin ne yaptığına karışmak haddim değil ancak bir kaç konuya değinmek istiyorum :) İşte kapitalizmin acı gerçeklerini görüyoruz :? Kimbilir başını sokacak bir evi olmayan yiyecek bir dilim ekmeği olmayan en kötüsü bir işi olmayan kaç tane vatandaşımız vardır :? Bunlar vermek istediğim mesajlardı tabiiki kimseye karışmıyorum.Tüm kardeşlerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum :? Tebrik ederim.
Asıl bunlara katılmamak elde değil !!
Arzinnkekeleri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arzinnkekeleri »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
SuVeYDa yazdı:Ben yazıcaktım benzeri birşey ama durdum , madem konu açıldı bende yazayım .

İyi forumlar...
Afrodisyak yazdı:Öncelikle tebrik ederim.Kimsenin ne yaptığına karışmak haddim değil ancak bir kaç konuya değinmek istiyorum :) İşte kapitalizmin acı gerçeklerini görüyoruz :? Kimbilir başını sokacak bir evi olmayan yiyecek bir dilim ekmeği olmayan en kötüsü bir işi olmayan kaç tane vatandaşımız vardır :? Bunlar vermek istediğim mesajlardı tabiiki kimseye karışmıyorum.Tüm kardeşlerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum :? Tebrik ederim.
Asıl bunlara katılmamak elde değil !!
Katılmamak elde değil :arrow:
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
teksas76
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen teksas76 »

SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.

Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar :D...Oyun bağımlılığı böyle birşeydir Müslüman kardeşi yardıma ihtiyaç duyduğunda ona yardım etmek yerine paralarını israf ediyorlar sırf oyunda hava atma çabası.... İşte Oyuna kendisini çok kaptırmış kişler ne diyeyim allah kurtarsın...Ne zman ki anka sunucundan birisi kesti işite ozman hayırlı olsun derim Saygılarımla....
Conan
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

teksas76 yazdı:
SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.

Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar :D...Oyun bağımlılığı böyle birşeydir Müslüman kardeşi yardıma ihtiyaç duyduğunda ona yardım etmek yerine paralarını israf ediyorlar sırf oyunda hava atma çabası.... İşte Oyuna kendisini çok kaptırmış kişler ne diyeyim allah kurtarsın...Ne zman ki anka sunucundan birisi kesti işite ozman hayırlı olsun derim Saygılarımla....

Konu sahiplerinin yardım da bulunmadığını kimse bilmiyor bence kimse kendi haddine olmayan işlere karışmamalı :roll:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Legendxdalgac yazdı:
aken yazdı:bende dıyorum b u adam 40 bın kepceyı ne yapacak:D hayırlı olsun ayrıyetten o kadar kepceyı 2 gun ıcınde temın etmen taktıre sayan
:D Doğru söze ne denir . Sunucuda ilk yazdığımda şok oldu millet, çevremiz sayesinde güvenli bir şekilde o kadar kepçe alıp karakterlerimizi aktardık.

Başka bir husus olarak ; Lütfen haracanan para konusuna değinmeyelim arkadaşlar.Mesele harcanan para olmamalıdır. Eğer ben biz bu oyunu eğlenmek için oynuyorsak eğlenmemiz lazım :!: .Para stoğu yaparak ne geçicek elimize, oyun parasını kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya 8-) .Yinede merak eden arkadaşlar varsa evet, ''Para var Huzur var.''

Herkes 360 TL lafı yapmış adam üstüne basa basa 2 kere söylemiş tekrar söyliyim dedim. OYUN PARASINI kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya. Anlayan anladı . Anlamayanlarda anlamaya çalışsın biraz lütfen :)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AtesCan »

ematemax yazdı:
Legendxdalgac yazdı:
aken yazdı:bende dıyorum b u adam 40 bın kepceyı ne yapacak:D hayırlı olsun ayrıyetten o kadar kepceyı 2 gun ıcınde temın etmen taktıre sayan
:D Doğru söze ne denir . Sunucuda ilk yazdığımda şok oldu millet, çevremiz sayesinde güvenli bir şekilde o kadar kepçe alıp karakterlerimizi aktardık.

Başka bir husus olarak ; Lütfen haracanan para konusuna değinmeyelim arkadaşlar.Mesele harcanan para olmamalıdır. Eğer ben biz bu oyunu eğlenmek için oynuyorsak eğlenmemiz lazım :!: .Para stoğu yaparak ne geçicek elimize, oyun parasını kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya 8-) .Yinede merak eden arkadaşlar varsa evet, ''Para var Huzur var.''

Herkes 360 TL lafı yapmış adam üstüne basa basa 2 kere söylemiş tekrar söyliyim dedim. OYUN PARASINI kefenin cebine koyup götürecek değiliz ya. Anlayan anladı . Anlamayanlarda anlamaya çalışsın biraz lütfen :)
Bence bunu yazmakla hata etmişsin Kerim. GM görse ne söyler? ;)
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön