Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda!

Mesaj gönderen Nerull »

yaban yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim bu yazıalrdan çıakrdığım sonucu açıklamak istiyorum ki bence çoğu arkadaşım yanılgıda bu konuda.Dikakt edildiği gibi şans artırıcı diyor yani boss lardan eşya düşme oranı demiyor burası birinci nokta şimdi bunu açıklamak istiyorum: şans artırıcı boss lardan düşen eşyanın size düşme olasılığını artırır yani eğer grubunuzda sadece sizde şans artırıcı varsa boss lardan düşecek eşyaların size çıkma olasılığı yüzde 60 daha fazla olur .yani grubunuzda herkeste aynı artırıcıdan varsa değişen hiçbir şey olmaz yne hepiniz aynı şansa sahip olursunuz.burada bosslardan daha çok eşya çıkacağı sonucuna varabilmemiz için drop ayarlarıyla oynanması lazım gelir ki böyle bişey söz konusu değil dikkat ederseniz . dediğim gibi tüm grubunuzda artırıcı varsa altını çizerek söylüyorum bana göre şansınız sabit kalır :) iyi forumlar herkese
Çemberlitaş kutu ile birlikte sınırsız ve ücretsiz olarak gelen Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisinin diğer yağma artırıcılardan farkı yoktur. Yani kısaca;

Çemberlitaş bölgesinde bulunan şef düşmanlardan %60 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır. Bu %60, plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!

Şefin %60'lık efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %60 = %360 artar!
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Sorması ayıp ama :D bu şeflerin toplam item verme olasılığı kaç :D en azından yaptığınız istatistiğe göre şansımızı bilelim :D Yani demek istiyorum ki en çok yüzde kaç şansımız olsa kesin ama kesin item düşer :D

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

çok iyi bir haber :)
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen x5ve »

x5ve yazdı:Artık ne diyeceğimi şaşırdım ama yinede yazacağım sanmıyorumki cevap yazarsınız bundan eminim ama yinede yazacağım

yaklaşık 1 1.5 yıldır migrat sığınak geldi ve yaklaşık 3 4 aydırda çemberlitaş geldi ben tam 2 yıldır üstümü ışık dizmek için 3000i geçti sadece migrat attığımı hatırlıyorum sığınağı artık saymıyorum bile dedim belki sığınak migratta şansım yok kısmettir dedim çemberli geldi ve ben her gün çembere tank girdim günde 3 4 kere yol gbm x kestim hiç bişey düşmedi 1 ay boyunca hiç bişey düşmedi sonra 2ci bölge direk geçiş geldi ben artık günde 3 4 5 tane filan satu atmaya başladım yaklaşık 2 ayda satu sayımı 400 e yakın yaptım ama hala düşmedi hala düşmedi ya benim karakterde bi p*k luk var yada sizin şans sisteminde bi p*k luk var bunu birazcık düşünmenizi tavsiye ederim.

yaklaşık 5 bin bölgede eğer sadece 1 evo kolye ve zırh düşüyorsa buna bir dur bakalım acaba bendemi sorun var demelisiniz belki 20 kez desteğe mail yoladım ve hep aynı cevabbı aldım
şans sistemidir üzgünüz falan filan dediniz.bütün arkadaşlarım kenan junondan değil çemberlitaştan üstünü dizdi ben hala evo zırhla yücelen takı setiyle ws atıyorum SÖYLEYECEK TEK BİŞEY VAR BİRAZ İNSAF ;) bence bu ŞANS DEĞİLDİR. ADAM AKILLI BİR DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDERİM ;)
demiştim cevap almayacağımı :)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Marvel
Discord: end95

Mesaj gönderen ed67ed »

Resmi sitede çemberlitaş kutu satılan bayiiler güncellenmedi sanırım. Ne zaman güncellenecek bir bilgi verir misiniz?
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Yönetime olan güvensizliğin yersiz olduğunu görmüş olduk.
Teşekkürler.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artıcı

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

ŞAnsa bak yaa İşyerimin Yanında AVEA Bayii Var :D Söyledim Yarın Getirtiyomuş :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Federal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Federal »

Ben daha önce çemberlitaş kutu aldım şimdiki kutuyu tekrar almamıza gerek varmı bu yağma artırıcının aktif olması için..
IIxFeDeRaLxII Federall

"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

ed67ed yazdı:Resmi sitede çemberlitaş kutu satılan bayiiler güncellenmedi sanırım. Ne zaman güncellenecek bir bilgi verir misiniz?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixKRiSTaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LaNeTLixKRiSTaL »

Sonunda ya. İtem düşecek yarabbim.
Ben TTnetten aldım ve 3 aylık epi yükledim oldu mu şans?

“Eski Duyurular” sayfasına dön