En İyi Karekter Sınıflarını Kullanan Kimlerdir ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: En İyi Karekter Sınıflarını Kullanan Kimlerdir ?

Mesaj gönderen JackGhosen »

LAZOGLU yazdı:
JackGhosen yazdı:Şuankileri Bilmiyorum Fakat,

YeniçerixMaster ve YeniçerixDadawa En Sağlam Şifacılardı. WS'de Master Üstüne Tanımazdım Yani ;)
Dadawa'yı Zaten Anlatmıyorum.

Büyücülerde IIxhayaletIxII Vardı.

Savaşçı Olarak da Urgakina, McxLyder ve CnquerorxBalamir Vardı.

BU SAYDIKLARININ HEPSINLE CAR SISLMESINE WS ATTIM 39 ZAMANI AMA KIMSE CARINI SILMEDI NEDENSE :D

EN IYIDEN BAHSEDIYORSUNUZ. BEN SIZE EN IYIYI SOYLIYIM MI. EN IYI SESSIZ VE SAKIN DURUP GEREKTIGINDE ISINI YAPANDIR. SANCAK SUNUCUSUNDA LAZOGLU YANI BENI BILMEYEN VARSA O KISI ZATEN NE ESKIDIR NEDE EN IYI...

Ben Oraya Sadece Bildiklerimi Yazdım, Tartışma yada İddia Amacı Yok... ;)

En İyi Olduğunu İddia Eden Kişi Hiçbir Zaman En İyi Olamaz Hocam Bunu da Bir Düşün :|

NOT: Konu Eskiler Yeniler Gibi Saçma Bir Çatışmaya Gebe Değildir. Eğerki Görmek İstiyorsanız Sancak Sunucusunun Eskileri Adlı Konudaki Listeme Bakabilirsiniz, Sizin de Adınız Var...
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: En İyi Karekter Sınıflarını Kullanan Kimlerdir ?

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

JackGhosen yazdı:
LAZOGLU yazdı:
JackGhosen yazdı:Şuankileri Bilmiyorum Fakat,

YeniçerixMaster ve YeniçerixDadawa En Sağlam Şifacılardı. WS'de Master Üstüne Tanımazdım Yani ;)
Dadawa'yı Zaten Anlatmıyorum.

Büyücülerde IIxhayaletIxII Vardı.

Savaşçı Olarak da Urgakina, McxLyder ve CnquerorxBalamir Vardı.

BU SAYDIKLARININ HEPSINLE CAR SISLMESINE WS ATTIM 39 ZAMANI AMA KIMSE CARINI SILMEDI NEDENSE :D

EN IYIDEN BAHSEDIYORSUNUZ. BEN SIZE EN IYIYI SOYLIYIM MI. EN IYI SESSIZ VE SAKIN DURUP GEREKTIGINDE ISINI YAPANDIR. SANCAK SUNUCUSUNDA LAZOGLU YANI BENI BILMEYEN VARSA O KISI ZATEN NE ESKIDIR NEDE EN IYI...

Ben Oraya Sadece Bildiklerimi Yazdım, Tartışma yada İddia Amacı Yok... ;)

En İyi Olduğunu İddia Eden Kişi Hiçbir Zaman En İyi Olamaz Hocam Bunu da Bir Düşün :|

NOT: Konu Eskiler Yeniler Gibi Saçma Bir Çatışmaya Gebe Değildir. Eğerki Görmek İstiyorsanız Sancak Sunucusunun Eskileri Adlı Konudaki Listeme Bakabilirsiniz, Sizin de Adınız Var...
Konu link?

“Genel Sohbet” sayfasına dön