GÜNCELLEME NE AYAK????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: GÜNCELLEME NE AYAK????

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:

Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.

Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol

Bak ben kaç yaşıma geldim senin gibi ergenleri tek kelimelerinden tanırım bizde senin yaşlardan geçtik. Ama ailemdeki insanların meslekleri düzgündü çok sorun yaşamadım. Sanırım senin sorunun ordan geliyo. Verilen cevaplardan insanların yaşı ortaya çıkabiliyo evlat. Rahatına bak. Ergenlik ezikliğini insanlar böyle hemen altıma yattı bilmem ne yaptı tarzı şeylerle karşılar. Sanırım o konulardada sıkıntıların var. Üzüldüm şimdi...
Len Moruk Ozaman Git Huzur evine Bu oyunun Ergen Değilde Dedenlermı oynasın ? şımdı tozol

Bak sen bi psikoloğa git bence sorunlarına çözüm bulsun ;) Bide kelime dağarcığını geliştir azıcık kitap fln oku o yaşta ii gelir tozoldan başka yüzbinlerce kelime var güzel türkçemde ;)

Git ergenlik bunalımını başka yerlerde at. Burda uyarısız sunucu kapanmaları nedeniyle konu açtık konuyu boşuna kirletme...
Len moruk sen çok kıtap okudundam ıböyle oldun pek ıbunlar ne " fln,ii" bide en sonda güzel türkçem dıyor senın hayat hıkayene çomak sokayım sana heraklde kıtapları yan sanayıden balicilerden vermişler haydı Tozol
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Sentinus Validende öle dıyordu bi kalıp sabuna mest oldu sende tozol -1 :D
Thumbs Up For Me Xd

Evet 3 kelimelik bilgisiyle ingilizce bildiğini göstermeye çalışacak kadar kötü durumda :/ yazık sana hadi sütünü iç yat sen evlat.
3 değil 4 matematık hocana ben .... .Xd
xCaCoxBizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xCaCoxBizans »

bu hırt nerden geldi buraya yaw veled-i zina :D .. ne çok konuştun sen öle bugun beynini zorlayacak cümleler kurmaya çalışmış lakin o cümleleri kuramamışsın bile .. eğer bizden biri ile bi sıkıntın varsa pm denilen bişey var özele yazılabiliyo açıklamak gerekirse .. 10 sn ni bulmaz atarsın pm insanların içinde bu tür kendini iice düşürecek şeyler yazmana gerek yok .. neyse zaten bizi bilen bilir aslanım senin gibi çakal sürüsünden kopmuş gelmiş adamların havlamasına gerek yok .. şimdi daha da kendini rezil etmeden lütfen insan taklidi yap ve git :) ..
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xCaCoxBizans yazdı:bu hırt nerden geldi buraya yaw veled-i zina :D .. ne çok konuştun sen öle bugun beynini zorlayacak cümleler kurmaya çalışmış lakin o cümleleri kuramamışsın bile .. eğer bizden biri ile bi sıkıntın varsa pm denilen bişey var özele yazılabiliyo açıklamak gerekirse .. 10 sn ni bulmaz atarsın pm insanların içinde bu tür kendini iice düşürecek şeyler yazmana gerek yok .. neyse zaten bizi bilen bilir aslanım senin gibi çakal sürüsünden kopmuş gelmiş adamların havlamasına gerek yok .. şimdi daha da kendini rezil etmeden lütfen insan taklidi yap ve git :) ..
Bizde Küfür Etmesını biliyoruz Yeğen Bize Osmanlıca kufur işlemez Al sana Hırımbuke :D
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

BoGGiEşxBizans: ... Şuan 2 tur kesemediğimiz Gaffar yüzünden biraz atarlandım herkesten özür dileyerek son yorumumu yazıyorum. İyi forumlar.

Bu arada Grubumuz...
TeKNoMGCxBizans
xÇaÇoxBizans
TauReNxCRiPiaN
TauReNxSeNTiNiuS
BLaCKMindxBizans
BaSeWxBizans

Şuan senin dışında bu konuya yorum yapan herkes, 2 Tur bu hatayı göğüslemiş oyunculardır.

Senden ögrendık pembişi Her dakka ruj deyiştirmekten Şeyimiz Gökkuşağına döndü :D
En azından bir rengim var, senin gibi şeffaf değilim.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Thumbs Up For Me Xd

Evet 3 kelimelik bilgisiyle ingilizce bildiğini göstermeye çalışacak kadar kötü durumda :/ yazık sana hadi sütünü iç yat sen evlat.

aaaa sen bağlaçlarıda sayacak kadarmı ingilizce bilmiyosun dahada kötüymüş :D nese arkadaşlar BU ergene cevap vermesin kimse konu karşılıklı tartışmaya dönmesin. Diğer ergenlik çağındaki arkadaşlarım kesinlikle üstünüze alınmayın çok insan gördüm 15 yaşında olupta 30 yaşındaki insanlardan daha olgun. Buda böyle toplum olarka dışlamayın fazla sonra sokak çocuğu oluyolar...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
TauReNxSeNTiNuS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TauReNxSeNTiNuS »

En azından benim validem var.saygı ve sevgiyle anıyorum her zaman.. ama seni doğuran,bak valide bile demiyorum..seni öle bi anonim yapmıs ki, şimdi şu haldesin!! senin gibilere acımakla geçiriyorum ömrümü..yazıkkk
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

baraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans: ... Şuan 2 tur kesemediğimiz Gaffar yüzünden biraz atarlandım herkesten özür dileyerek son yorumumu yazıyorum. İyi forumlar.

Bu arada Grubumuz...
TeKNoMGCxBizans
xÇaÇoxBizans
TauReNxCRiPiaN
TauReNxSeNTiNiuS
BLaCKMindxBizans
BaSeWxBizans

Şuan senin dışında bu konuya yorum yapan herkes, 2 Tur bu hatayı göğüslemiş oyunculardır.

Senden ögrendık pembişi Her dakka ruj deyiştirmekten Şeyimiz Gökkuşağına döndü :D
En azından bir rengim var, senin gibi şeffaf değilim.
Yeğenim Ben senı ngibi Top değilim ama renkten renge atlamıyorum Koç
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
Thumbs Up For Me Xd

aaaa sen bağlaçlarıda sayacak kadarmı ingilizce bilmiyosun dahada kötüymüş :D nese arkadaşlar BU ergene cevap vermesin kimse konu karşılıklı tartışmaya dönmesin. Diğer ergenlik çağındaki arkadaşlarım kesinlikle üstünüze alınmayın çok insan gördüm 15 yaşında olupta 30 yaşındaki insanlardan daha olgun. Buda böyle toplum olarka dışlamayın fazla sonra sokak çocuğu oluyolar...
Hey Adamım Orda 4 adet kelıem grubu vardır anladınmı senı pis zencı ama anlıcak kapasiten yok ona bakarsan Geniş zamanda tum eklere 3 cü tekıllerde Es gelı ama fly da flies gelır y harfi değişir bu tip kurallarda istisnalar yaşanır koçum benım turkçemı sandın sen onu kamıle
En son xBilgiAgencyx tarafından 17 Eki 2011 22:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TauReNxSeNTiNuS yazdı:En azından benim validem var.saygı ve sevgiyle anıyorum her zaman.. ama seni doğuran,bak valide bile demiyorum..seni öle bi anonim yapmıs ki, şimdi şu haldesin!! senin gibilere acımakla geçiriyorum ömrümü..yazıkkk
Iyy Ne İgrençsın ya Yorum YAzmayı ögren Bu arada Annene söyle verdiğim kol böreği güzelmiymiş
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön