Teşekkürler Yusuf. Zamanla belki.. Tılsımdaki full ışık set çarımı bırakıp sırf dostlarımın hatrına tekrar Teşkilat'a başladım. Meran'a geçme şansımız yok. Lonca kapatıldığında belki geçebilirim. Ama benim yerim dostlarımın yanıQYuSuFQ yazdı:Ertigrul ve burak
Kardeslerim hayirli olsun yolunuz acik olsun keske meranda kursaydiniz biliyosunuz yeni
Evim orasi sizinle olmaktan onur duyardim az maceramiz olmadi .
~ | яαι∂єяѕ σƒ ¢нασѕ | ~
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: ~ | яαι∂єяѕ σƒ ¢нασѕ | ~
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Karariniza elbetteki saygi duyarim kardeslerim.Bende belki (İzniniz olursaRaidersOfChaos yazdı:Teşekkürler Yusuf. Zamanla belki.. Tılsımdaki full ışık set çarımı bırakıp sırf dostlarımın hatrına tekrar Teşkilat'a başladım. Meran'a geçme şansımız yok. Lonca kapatıldığında belki geçebilirim. Ama benim yerim dostlarımın yanıQYuSuFQ yazdı:Ertigrul ve burak
Kardeslerim hayirli olsun yolunuz acik olsun keske meranda kursaydiniz biliyosunuz yeni
Evim orasi sizinle olmaktan onur duyardim az maceramiz olmadi .
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Açılış 2008 Şubat
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Her zaman beklerim. İtem konusunda sıkıntı çekmezsin. Şaheserli üye almaya başladık ekip git gide büyüyor..QYuSuFQ yazdı:Karariniza elbetteki saygi duyarim kardeslerim.Bende belki (İzniniz olursaRaidersOfChaos yazdı:Teşekkürler Yusuf. Zamanla belki.. Tılsımdaki full ışık set çarımı bırakıp sırf dostlarımın hatrına tekrar Teşkilat'a başladım. Meran'a geçme şansımız yok. Lonca kapatıldığında belki geçebilirim. Ama benim yerim dostlarımın yanıQYuSuFQ yazdı:Ertigrul ve burak
Evim orasi sizinle olmaktan onur duyardim az maceramiz olmadi .) loncanizda Teskilatta 0 dan bi car kasarim (itemlerini sen dizicen zaten
) sizin yaninizda olurum yinede
ne dersin kardesim ?
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
RaidersOfChaos yazdı:Her zaman beklerim. İtem konusunda sıkıntı çekmezsin. Şaheserli üye almaya başladık ekip git gide büyüyor..QYuSuFQ yazdı:Karariniza elbetteki saygi duyarim kardeslerim.Bende belki (İzniniz olursaRaidersOfChaos yazdı:Teşekkürler Yusuf. Zamanla belki.. Tılsımdaki full ışık set çarımı bırakıp sırf dostlarımın hatrına tekrar Teşkilat'a başladım. Meran'a geçme şansımız yok. Lonca kapatıldığında belki geçebilirim. Ama benim yerim dostlarımın yanıQYuSuFQ yazdı:Ertigrul ve burak
Evim orasi sizinle olmaktan onur duyardim az maceramiz olmadi .) loncanizda Teskilatta 0 dan bi car kasarim (itemlerini sen dizicen zaten
) sizin yaninizda olurum yinede
ne dersin kardesim ?
Beklerim senide..
Peki kardesim derslerden sira buldugumda bi car acarim...
İkv Kan Kaybediyor...
Açılış 2008 Şubat
Açılış 2008 Şubat
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- DUYURU -
* ROC Lonca adını almış üyelerin İtem , Para vs. Aktarma işlemlerine girmeleri yasaklanmıştır.
* ROC Loncasında bulunan üyelerimizin hesaplarına gelen cezaların tarafımca bilgimin olması şart koşulmuştur.
* Loncamıza yeni katılmak isteyen arkadaşlar içinse en az 1 adet ŞAHESER itemi bulundurmak zorunlulardır.
İyi Forumlar..
Raiders Of Chaos [ROC] Lonca KURUCUSU .. / ELypSioN
NOT : ŞAHESER itemi bulundurma zorunluluğu üye listemizde Grup Bölgeleri itemleri tam olmayan arkadaşların yoğun olmasıdır. Loncamızında bildiği gibi Grup Bölgeleri itemleri üyelerimize sırasıyla düşürülmektedir.
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Yeni Katılan Üyemiz ;
CaRBoN - CaRBoNnII ( Berkay )
Kendisine başarılar ..
CaRBoN - CaRBoNnII ( Berkay )
Kendisine başarılar ..