Bizde ekibimizle Gaffar ı ilk kesmek istememizin amaçlarında buda var zaten. Oyuncular çok umutsuzdu yok şu kadar iksir gidiyor yok şu kadar vuruyor yok şu kadar denedik vs... Biz imkansız diye bir şeyin olmayacağını kanıtladık. Oyunculara umut ve hırs verdiğimize sevindik. Diğer türlü Gaffar Bey in eğlencesi çıkmazdı diye düşünüyorum.
Aquarius yazdı:
Biz imkansız diye bir şeyin olmayacağını kanıtladık. Oyunculara umut ve hırs verdiğimize sevindik. Diğer türlü Gaffar Bey in eğlencesi çıkmazdı diye düşünüyorum.
Uzun Süredir Oyuna Girmediğim Halde Forum Kanalını Sürekli Takip Eden Bir Kullanıcı olarak sizi tebrik ediyor , Başarılarınızın Devamını Temenni Ediyorum.Umarım Bizim Sunucumuz ( Teşkilat )Ve Diğer Sunucularda da Gaffar Bey Kesilebilir.
Gaffarın Azmi Tüm Oyunu Kendine Bağlamış Vaziyette Bir Kudret Olmuştu.
Ve Nihai Olarak Eminönü Sunucusundan Bir Kaç Kahraman Arkadaşımız Gaffarın O Azimli Kudretinin Üstünde Bir Kuvvet Uygulayıp Çemberlitaş Bölgesini Tam Manasıyla Bitirdiler...
Tekrardan Tebrik Ediyorum.
Nice Gaffarlar...
Ha bu ARada Şunu da Hatırlatıyım...
not size=50]Bir Yaratık Birileri Tarafından Bir Kez Kesildiği Taktirde Oyun Yönetici ( DEV )'leri O Yaratıkların HP ve Vuruş Etkisini Azaltır.[/size]
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?