Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Mesaj gönderen ozaerdenn »

ISeHRaZaTI yazdı:
ozaerdenn yazdı:
J3LaD3 yazdı:Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. [/b]
Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştım :)
Ben 1 oksi 3 cent kolye 2 paracelsus asa 1 maraton ayak düşürdüm. Sonra Oksidant Yüzük ve Cent Zırh düşürdüm. Ortağım 2. Cent Zırhı düşürdü. Lanet ettim bıraktım oyunu. Sonra ortağım Fundi Kolye, bi abim Fundi Yüzük ve İbn-i Asa düşürdü. Ayrıca 2. maraton ayakkabıyı düşürdü. Geri döndüm; Oksidant Yüzük, Yücelen Pantolon. Yani bana 1 tane iyileştirme eşya düşmedi. Sonra da "şans" derler..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ozaerdenn yazdı:
ISeHRaZaTI yazdı:
ozaerdenn yazdı:
Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştım :)
Ben 1 oksi 3 cent kolye 2 paracelsus asa 1 maraton ayak düşürdüm. Sonra Oksidant Yüzük ve Cent Zırh düşürdüm. Ortağım 2. Cent Zırhı düşürdü. Lanet ettim bıraktım oyunu. Sonra ortağım Fundi Kolye, bi abim Fundi Yüzük ve İbn-i Asa düşürdü. Ayrıca 2. maraton ayakkabıyı düşürdü. Geri döndüm; Oksidant Yüzük, Yücelen Pantolon. Yani bana 1 tane iyileştirme eşya düşmedi. Sonra da "şans" derler..
Sen bide bana sor ben çok şanslıyım Neredeyse her girişte Kutatkubilig Yüzük düşürürüm Bankada full Yüzük var yer kalmadı :twisted: Ama o kadar Kenan-Junon attım büyük sahra pant tan başka bişey düşmedi Tek bi Fundi İtem dahi :evil:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Arizonaa yazdı:
ozaerdenn yazdı:
ISeHRaZaTI yazdı:
ozaerdenn yazdı:
Sen bide bana sor ben çok şanslıyım Neredeyse her girişte Kutatkubilig Yüzük düşürürüm Bankada full Yüzük var yer kalmadı :twisted: Ama o kadar Kenan-Junon attım büyük sahra pant tan başka bişey düşmedi Tek bi Fundi İtem dahi :evil:
Sığınaktan tek eksiğim Kutadgu Yüzük :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Şifayı Kavramışsan İbn-i'yi Değil Cevriye'yi yükseltmeni tercih ederim. İbn-i yi yükseltirsen sadece şifanı artırmış olur. Cevriye'yi basarsan Sürekli Kritik Basıp Fazla Can basarsın. Mesela benim İbn-i Ceketim var Ama Mağara Ruh. Ceketi Kullanıyoruum Nedeni İse Kritiği var. Şifacıysan Cevriye'yi yükselt. İbn-i'yi yükselten şifacı değildir. :arrow:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Gecen gün şifamı kasarken üstüm full Ruhçalan tek bir iyileştirme item yok 7 bin küsür can bastım Yani Kritik derim ama şifanın da az olmaması lazım ona göre
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Şifacı” sayfasına dön