Ben 1 oksi 3 cent kolye 2 paracelsus asa 1 maraton ayak düşürdüm. Sonra Oksidant Yüzük ve Cent Zırh düşürdüm. Ortağım 2. Cent Zırhı düşürdü. Lanet ettim bıraktım oyunu. Sonra ortağım Fundi Kolye, bi abim Fundi Yüzük ve İbn-i Asa düşürdü. Ayrıca 2. maraton ayakkabıyı düşürdü. Geri döndüm; Oksidant Yüzük, Yücelen Pantolon. Yani bana 1 tane iyileştirme eşya düşmedi. Sonra da "şans" derler..ISeHRaZaTI yazdı:Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştımozaerdenn yazdı:J3LaD3 yazdı:Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. [/b]
Şifacı Silah Yükseltme Hakkında
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifacı Silah Yükseltme Hakkında
PIRASASAPI
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Sen bide bana sor ben çok şanslıyım Neredeyse her girişte Kutatkubilig Yüzük düşürürüm Bankada full Yüzük var yer kalmadı :twisted: Ama o kadar Kenan-Junon attım büyük sahra pant tan başka bişey düşmedi Tek bi Fundi İtem dahi :evil:ozaerdenn yazdı:Ben 1 oksi 3 cent kolye 2 paracelsus asa 1 maraton ayak düşürdüm. Sonra Oksidant Yüzük ve Cent Zırh düşürdüm. Ortağım 2. Cent Zırhı düşürdü. Lanet ettim bıraktım oyunu. Sonra ortağım Fundi Kolye, bi abim Fundi Yüzük ve İbn-i Asa düşürdü. Ayrıca 2. maraton ayakkabıyı düşürdü. Geri döndüm; Oksidant Yüzük, Yücelen Pantolon. Yani bana 1 tane iyileştirme eşya düşmedi. Sonra da "şans" derler..ISeHRaZaTI yazdı:Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştımozaerdenn yazdı:J3LaD3 yazdı:Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. [/b]
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Sığınaktan tek eksiğim Kutadgu YüzükArizonaa yazdı:Sen bide bana sor ben çok şanslıyım Neredeyse her girişte Kutatkubilig Yüzük düşürürüm Bankada full Yüzük var yer kalmadı :twisted: Ama o kadar Kenan-Junon attım büyük sahra pant tan başka bişey düşmedi Tek bi Fundi İtem dahi :evil:ozaerdenn yazdı:Ben 1 oksi 3 cent kolye 2 paracelsus asa 1 maraton ayak düşürdüm. Sonra Oksidant Yüzük ve Cent Zırh düşürdüm. Ortağım 2. Cent Zırhı düşürdü. Lanet ettim bıraktım oyunu. Sonra ortağım Fundi Kolye, bi abim Fundi Yüzük ve İbn-i Asa düşürdü. Ayrıca 2. maraton ayakkabıyı düşürdü. Geri döndüm; Oksidant Yüzük, Yücelen Pantolon. Yani bana 1 tane iyileştirme eşya düşmedi. Sonra da "şans" derler..ISeHRaZaTI yazdı:Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştımozaerdenn yazdı:J3LaD3 yazdı:Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. [/b]
PIRASASAPI
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Şifayı Kavramışsan İbn-i'yi Değil Cevriye'yi yükseltmeni tercih ederim. İbn-i yi yükseltirsen sadece şifanı artırmış olur. Cevriye'yi basarsan Sürekli Kritik Basıp Fazla Can basarsın. Mesela benim İbn-i Ceketim var Ama Mağara Ruh. Ceketi Kullanıyoruum Nedeni İse Kritiği var. Şifacıysan Cevriye'yi yükselt. İbn-i'yi yükselten şifacı değildir. :arrow:
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Gecen gün şifamı kasarken üstüm full Ruhçalan tek bir iyileştirme item yok 7 bin küsür can bastım Yani Kritik derim ama şifanın da az olmaması lazım ona göre
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013