Bana Sitenin linki lazımXTIMURX yazdı::arrow: http://download.g-forums.net/gb3-setup.exeberkan587 yazdı:Ronaldo Bana Bu indirme yerinin Linkini verebilir misin ?
İKV için "Game Booster" Önerisi
Re: İKV için "Game Booster" Önerisi
Buradaberkan587 yazdı:Bana Sitenin linki lazımXTIMURX yazdı::arrow: http://download.g-forums.net/gb3-setup.exeberkan587 yazdı:Ronaldo Bana Bu indirme yerinin Linkini verebilir misin ?Yani nerden indirebilirim.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Allah razı olsn
Valla iyi oldu bu
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
GameBooster Adlı Programın Sadece Bilgisayar Üzerinden Oynanabilen Oyunlarda İşe Yaradığını Belirtmek İsterim.
İnternet Bağlantısı Devreye Girdiği Taktirde Sunucu Bilgisayarına Senkronize Olamadığımız İçin
Bu Sistemin İşe Yaraması İmkansız Hale Geliyor.
Sistemin Yaptığı Tek Şey CPU Kullanımı Sınırlandırarak Belleğin Tek Programa Odaklanmasını Sağlamak ki;
- Gelişmiş Bir Bilgisayarınız Varsa Buna Zaten İhtiyaç Kalmaz.
- Eğer ki Yavaş Bir Bilgisayarınız Varsa Yani Harici Bellek Kapasiteniz Düşükse Bunu
Kesinlikle Önermem.
İnternet Bağlantısı Devreye Girdiği Taktirde Sunucu Bilgisayarına Senkronize Olamadığımız İçin
Bu Sistemin İşe Yaraması İmkansız Hale Geliyor.
Sistemin Yaptığı Tek Şey CPU Kullanımı Sınırlandırarak Belleğin Tek Programa Odaklanmasını Sağlamak ki;
- Gelişmiş Bir Bilgisayarınız Varsa Buna Zaten İhtiyaç Kalmaz.
- Eğer ki Yavaş Bir Bilgisayarınız Varsa Yani Harici Bellek Kapasiteniz Düşükse Bunu
Kesinlikle Önermem.
Teşekkürler.XTIMURX yazdı:Buradaberkan587 yazdı:Bana Sitenin linki lazımXTIMURX yazdı::arrow: http://download.g-forums.net/gb3-setup.exeberkan587 yazdı:Ronaldo Bana Bu indirme yerinin Linkini verebilir misin ?Yani nerden indirebilirim.
http://www.iobit.com/gamebooster.html
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
İyi niyetli bir yaklaşım olsa da bundan önce bir çok sorun mevcut oyunda.
En başta grafik hataları: oyuncunun uzaklık-yakınlık mesafesi, görünmemesi, oyundan çıkmış olmasına rağmen halen oyundaymış gibi görünmesi, gurubun 7 kişi görünmesi, guruptan çıkan oyuncunun halen gurupta görünmesi v.s.
En başta grafik hataları: oyuncunun uzaklık-yakınlık mesafesi, görünmemesi, oyundan çıkmış olmasına rağmen halen oyundaymış gibi görünmesi, gurubun 7 kişi görünmesi, guruptan çıkan oyuncunun halen gurupta görünmesi v.s.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- SeDaTQeSkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Pc virüs buldu 
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
Game Booster programı ile windows arka planında çalışan bir çok programı sonlandırabilirsiniz. Bu programları siz de seçebilirsiniz. Kapatılmasını istemediğiniz programların seçimlerini kaldırdığınız zaman, o programlar kapanmayacaktır.
Arka planda ne kadar çok gereksiz program çalışıyorsa, Game Booster proramı size o kadar fazla RAM kazandırır. Oynadığınız oyunun single veya online olması farketmez, kazandığınız her RAM, PC özelliklerinize ve arka planda çalışan programların fazlalığına göre size olumlu bir FPS değeri olarak geri dönecektir.
İKV için bahsettiğiniz diğer sorunları ise not alıyorum. Siz oyuncularımız da, bu tarz sorunlarınızı destek bölümümüze iletmeyi lütfen ihmal etmeyiniz.
Ayrıca, bana yazmış olduğunuz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Arka planda ne kadar çok gereksiz program çalışıyorsa, Game Booster proramı size o kadar fazla RAM kazandırır. Oynadığınız oyunun single veya online olması farketmez, kazandığınız her RAM, PC özelliklerinize ve arka planda çalışan programların fazlalığına göre size olumlu bir FPS değeri olarak geri dönecektir.
İKV için bahsettiğiniz diğer sorunları ise not alıyorum. Siz oyuncularımız da, bu tarz sorunlarınızı destek bölümümüze iletmeyi lütfen ihmal etmeyiniz.
Ronaldo yazdı:Game Booster programı ile windows arka planında çalışan bir çok programı sonlandırabilirsiniz. Bu programları siz de seçebilirsiniz. Kapatılmasını istemediğiniz programların seçimlerini kaldırdığınız zaman, o programlar kapanmayacaktır.
Heeeyt avatar yakıyo

[DEV]Ronaldo'nun avatarı Ronaldo Kenan :lol: Harika olmuş eline sağlık..

2009-2013