Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?
Beta dönemiydi Eminönünde oyuna başlamıştım ve 6 seviyeye geldiğimde mısır çarşısına girip şöyle bir dolaşıp birdaha çıkamamıştım
farklı kapıdan çıkmayı deniyormuşum 3 saatten fazla uğraştıktan sonra karakteri silip yeniden bir çar açtım ve mısır çarşısına çook uzun bir süre girmedim 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
3 Adet menekşeyi 10m e felan satmıştım
Şu an 40m 
RapLesh yazdı:arkadaşlar herkes oyunda yaptığı hataları söylesın öncelıkle ben başlıyorum mesela ben kezzaplı zırh üretmek ıcın 6 tane menekşe çekmıştım onuda kezzaplı zırha vermıştımonları vermesem elımde ecel vardı şımdı
ahhahahah cok güldüm ya
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
2 sene öncesine kadar 3 menekşe 3m 2 akiki 1 m vermiştim zararı siz hesaplayın 
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
39 lwl zamanında Eski herman serman kütük yaranı adama ws atacak diye vermem oldu...(Sonuç belli
)
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
yaLnizadam66 yazdı:Beta dönemiydi Eminönünde oyuna başlamıştım ve 6 seviyeye geldiğimde mısır çarşısına girip şöyle bir dolaşıp birdaha çıkamamıştımfarklı kapıdan çıkmayı deniyormuşum 3 saatten fazla uğraştıktan sonra karakteri silip yeniden bir çar açtım ve mısır çarşısına çook uzun bir süre girmedim
Ben mısır çarşısınız 21. lwlden sonra fark etmiştim.
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
halime teyzeden mavi kot pantolon ve mavi gömlek alıp çok kötü durduğunu farketmem üzerine satmaya çalışmam oldu. bi görev için adaya gittim adaya girdiğimde farketmiştim ki urban pili ceketi ve alman pantolonum yok.çok üzülmüştüm.sonra karakterdeki bir iki çöp madeni de ucuzdan satıp sıfırdan şifacı açmıştım.şu anda o şifayla oyunda istediğim ama savaşçıyla asla yapamayacağım birsürü şeyi yaptım.hatta bir iki urban item aldım karaktere bu aralar karacin kesiyom sıkıntıdan.bide yavaş yavaş farabi item toplamaya başladım.inş onunla da yapacaz bişeyler.
bide şifacımda 40 levelde yetenekler sıfırlanınca 15 hayvana 15 şifa ve bilgisine 15 te zehire 15 ck vb. vb. vermiştim.dirençlere 5er puan asite ve bilgisine de biraz vermiştim sakinleştirme medi felan anlayacağınız bütün skillere vermiştim . amp.elması görevini alana kadar herşey yolundaydı olur olmaz yerlerde hayvan bırakıyodum .aldım görevi doğu tepegözlere.hayvanı salıyorum zehirliyorum kendim dalıyorum felan kestim bir tane tepegöz sonra kanatmayı silmeye çalışıyorum.silinmiyo.5e basıyorum adam yere çömeliyo sol elini havaya kaldırıyo felan bozulmuyo.o zaman bozmaya vermediğimi anladım ve asıl ilginç olan 49 levele kadar bozmaya vermeyi hep unutmuş olmam
bide şifacımda 40 levelde yetenekler sıfırlanınca 15 hayvana 15 şifa ve bilgisine 15 te zehire 15 ck vb. vb. vermiştim.dirençlere 5er puan asite ve bilgisine de biraz vermiştim sakinleştirme medi felan anlayacağınız bütün skillere vermiştim . amp.elması görevini alana kadar herşey yolundaydı olur olmaz yerlerde hayvan bırakıyodum .aldım görevi doğu tepegözlere.hayvanı salıyorum zehirliyorum kendim dalıyorum felan kestim bir tane tepegöz sonra kanatmayı silmeye çalışıyorum.silinmiyo.5e basıyorum adam yere çömeliyo sol elini havaya kaldırıyo felan bozulmuyo.o zaman bozmaya vermediğimi anladım ve asıl ilginç olan 49 levele kadar bozmaya vermeyi hep unutmuş olmam
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Öle İnanılmaz derecede bir mallığım olmadı.
Oyuna başlamadan başka online oyunlarda oynadım. Kazıklayamadılar. Bide piayasasını bilmedigim bir eşyayı hep arkadasıma sorup sattım/aldım.
Oyuna başlamadan başka online oyunlarda oynadım. Kazıklayamadılar. Bide piayasasını bilmedigim bir eşyayı hep arkadasıma sorup sattım/aldım.
Bende 4 sene önce oyuna yeni başladığımda ilk kastığım büyücü çarımla meteor bölgesine girmiştim.Orada çok daha zor böcekler vardı neyse ben istihbarat subayıyla konuştuğumda '' Burası Eminönü bölgesine benzemez'' falan deyince hepten tırstım :mrgreen: Millet meteorda girip çıkıyodu ben bi türlü çıkamadım ve sildim çarı :roll:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Yani ''subay burası zor anam yapamayacaksan silceksin bu çarı hacıı mı dedi?'' :roll:KRaLeX yazdı:Bende 4 sene önce oyuna yeni başladığımda ilk kastığım büyücü çarımla meteor bölgesine girmiştim.Orada çok daha zor böcekler vardı neyse ben istihbarat subayıyla konuştuğumda '' Burası Eminönü bölgesine benzemez'' falan deyince hepten tırstım :mrgreen: Millet meteorda girip çıkıyodu ben bi türlü çıkamadım ve sildim çarı :roll:
Ve sende sildin