Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Beta dönemiydi Eminönünde oyuna başlamıştım ve 6 seviyeye geldiğimde mısır çarşısına girip şöyle bir dolaşıp birdaha çıkamamıştım :D farklı kapıdan çıkmayı deniyormuşum 3 saatten fazla uğraştıktan sonra karakteri silip yeniden bir çar açtım ve mısır çarşısına çook uzun bir süre girmedim :D
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

3 Adet menekşeyi 10m e felan satmıştım :D Şu an 40m :D
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

RapLesh yazdı:arkadaşlar herkes oyunda yaptığı hataları söylesın öncelıkle ben başlıyorum mesela ben kezzaplı zırh üretmek ıcın 6 tane menekşe çekmıştım onuda kezzaplı zırha vermıştım :D onları vermesem elımde ecel vardı şımdı

ahhahahah cok güldüm ya :D ben de 39 zamanında bir adamın dediklerine aldandım elimdeki kütüğü ve üzerine 50 bin vermistim o da bana oldugum yerde beklememi 5 dk sonra gm ve 39 lvl olacağımı söylemişti... fakat yalan oldugunu yarım saat sonra farketmistim :D
Kullanıcı avatarı
MannScHafT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MannScHafT »

2 sene öncesine kadar 3 menekşe 3m 2 akiki 1 m vermiştim zararı siz hesaplayın :)
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

39 lwl zamanında Eski herman serman kütük yaranı adama ws atacak diye vermem oldu...(Sonuç belli :D)
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

yaLnizadam66 yazdı:Beta dönemiydi Eminönünde oyuna başlamıştım ve 6 seviyeye geldiğimde mısır çarşısına girip şöyle bir dolaşıp birdaha çıkamamıştım :D farklı kapıdan çıkmayı deniyormuşum 3 saatten fazla uğraştıktan sonra karakteri silip yeniden bir çar açtım ve mısır çarşısına çook uzun bir süre girmedim :D

Ben mısır çarşısınız 21. lwlden sonra fark etmiştim. :D Giriş kapısında giren insanların hep ne yapmaya çalıştıklarınıda merak etmiştim :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

halime teyzeden mavi kot pantolon ve mavi gömlek alıp çok kötü durduğunu farketmem üzerine satmaya çalışmam oldu. bi görev için adaya gittim adaya girdiğimde farketmiştim ki urban pili ceketi ve alman pantolonum yok.çok üzülmüştüm.sonra karakterdeki bir iki çöp madeni de ucuzdan satıp sıfırdan şifacı açmıştım.şu anda o şifayla oyunda istediğim ama savaşçıyla asla yapamayacağım birsürü şeyi yaptım.hatta bir iki urban item aldım karaktere bu aralar karacin kesiyom sıkıntıdan.bide yavaş yavaş farabi item toplamaya başladım.inş onunla da yapacaz bişeyler.

bide şifacımda 40 levelde yetenekler sıfırlanınca 15 hayvana 15 şifa ve bilgisine 15 te zehire 15 ck vb. vb. vermiştim.dirençlere 5er puan asite ve bilgisine de biraz vermiştim sakinleştirme medi felan anlayacağınız bütün skillere vermiştim . amp.elması görevini alana kadar herşey yolundaydı olur olmaz yerlerde hayvan bırakıyodum .aldım görevi doğu tepegözlere.hayvanı salıyorum zehirliyorum kendim dalıyorum felan kestim bir tane tepegöz sonra kanatmayı silmeye çalışıyorum.silinmiyo.5e basıyorum adam yere çömeliyo sol elini havaya kaldırıyo felan bozulmuyo.o zaman bozmaya vermediğimi anladım ve asıl ilginç olan 49 levele kadar bozmaya vermeyi hep unutmuş olmam
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Öle İnanılmaz derecede bir mallığım olmadı. :)
Oyuna başlamadan başka online oyunlarda oynadım. Kazıklayamadılar. Bide piayasasını bilmedigim bir eşyayı hep arkadasıma sorup sattım/aldım.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Bende 4 sene önce oyuna yeni başladığımda ilk kastığım büyücü çarımla meteor bölgesine girmiştim.Orada çok daha zor böcekler vardı neyse ben istihbarat subayıyla konuştuğumda '' Burası Eminönü bölgesine benzemez'' falan deyince hepten tırstım :mrgreen: Millet meteorda girip çıkıyodu ben bi türlü çıkamadım ve sildim çarı :roll:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

KRaLeX yazdı:Bende 4 sene önce oyuna yeni başladığımda ilk kastığım büyücü çarımla meteor bölgesine girmiştim.Orada çok daha zor böcekler vardı neyse ben istihbarat subayıyla konuştuğumda '' Burası Eminönü bölgesine benzemez'' falan deyince hepten tırstım :mrgreen: Millet meteorda girip çıkıyodu ben bi türlü çıkamadım ve sildim çarı :roll:
Yani ''subay burası zor anam yapamayacaksan silceksin bu çarı hacıı mı dedi?'' :roll:
Ve sende sildin :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön