Türkiye oyun sektörüne yenilik üstüne yenilik katıldığını görmek gurur verici.Futbol menejerliği tutkunlarının beğenisini kazanacağına eminim.
Teşekkürler,daha nice başarıları görmek dileğiyle...
1 Man 1 Team Beta yayında!
Re: 1 Man 1 Team Beta yayında!
BETA olmasına rağmen haftalardır keyifle oynuyorum. Şu isimlerin değişmesi biraz canımı sıktı ama alışırız.
İnşallah tam sürüme geçip yabancı liglerin geldiği günler daha güzel olacak. Oyunu oynamanızı, en azından 2, 3 gün denemenizi tavsiye ederim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
evet adam akıllı yorum atmamıistmeyen yöneticiler yorumumu kaldırmıl
yöneticiler neden TOP ELEVEN oynuyor diyordum nedeni buymuş zaten TOP ELEVEN İN aynısı sadece isim değişmiş utanmasalar onuda aynı koacaklarmış
yöneticiler neden TOP ELEVEN oynuyor diyordum nedeni buymuş zaten TOP ELEVEN İN aynısı sadece isim değişmiş utanmasalar onuda aynı koacaklarmış
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
Oyuncu antrenmanı yapılmıyo bi fikri olan varmı oyuncuyu tıklayınca yanında puan dağıtımı yapman lazım ama ekrana sığmıyo sanırsam sorun oradan kaynaklanıyo
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Oyuna bakmadım daha ama görüyorum ki telif hakları nedeni ile isimlerde değişiklik olmuş. Size bir önerim olacak:
Ayhan Akman'ın İsmini "Geri vites Ayhan" olarak değiştirirseniz hem telif ihlali olmaz hemde aslına uygun olur. :lol:
Keyifli forumlar.
Ayhan Akman'ın İsmini "Geri vites Ayhan" olarak değiştirirseniz hem telif ihlali olmaz hemde aslına uygun olur. :lol:
Keyifli forumlar.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Nordeus oyuna dava öarsa şaşırmayın
( Nordeus Top Eleven in yapım şirketi)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
angelona yazdı:Oyuncu antrenmanı yapılmıyo bi fikri olan varmı oyuncuyu tıklayınca yanında puan dağıtımı yapman lazım ama ekrana sığmıyo sanırsam sorun oradan kaynaklanıyo
Oyuncu antremanında Hata olduğunu düşünüyorsanız eğer , 1MAN1TEAM 'deki hata bildirimlerini buradan bildirerek , yardımcı olabilirsiniz. http://forum.1man1team.com/viewforum.ph ... 47ac4d5fec
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
bir men bir tim hacı

- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
desinger yazdı:1 Man 1 Team Beta Adlı oyun türk yapımı digilmi neden videodaki kürsüde amerikan bayragı var neden türk bayragı digilde amerikanın bayragı videonun 11 ci saniyede kürsü üzerinde amerikan bayragı var ? bu yüzden bu oyunu oynayan arkadaşlarım amerikanın izlerini taşıyan bir oyun oynamaya devam edecekmisiniz yoksa tavrınızı koyup amerikan bayragı yerine türk bayragının dalgalanmasınımı istersiniz.
arkadaşlar burdan anladığım kadarıyla masanın üzerinde amerikan bayrağı varmış sanırım. hee ayrıca masanın üstünde amerikan bayrağı varmış ama emin değilim. unutmadan onu da söyleyeyim, masanın üzerinde amerikan bayrağı varmış. :?: :?: :?: :?: