Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
gönderen furkaneryilmaz81 » 03 Eyl 2011 12:18
veym2 yazdı: TiTFoRTaT yazdı: EYVAH SİYAH NOKTALAR :lol: :lol:
beni nasıl o kadar yakından çektin yaw
Arkadaşlar o pantol SEMİHA HANIMDAN düşüyor...
ee semiha nası kesiliyo bilen
GAFFAR 9 CANA İNDİRİLİDKTEN SONRA SEMİHA VE GAFFARA EŞİT HASARLA VURMALISIN.GAFFAR SEMİHAYA CAN BASIYOR.
ADAMLAR GAFFARI ELLEMEYİP SEMİHA YA ABAMIŞ SEMİHAYI KESMİŞLER PANTOLONU DÜŞÜRMÜŞLER
VE SEMİHA ÖLDÜKTEN SONRA DA GAFFAR KESİMİ ÇOK BASİT
veym2
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları
furkaneryilmaz81 yazdı: veym2 yazdı: TiTFoRTaT yazdı: EYVAH SİYAH NOKTALAR :lol: :lol:
beni nasıl o kadar yakından çektin yaw
Arkadaşlar o pantol SEMİHA HANIMDAN düşüyor...
ee semiha nası kesiliyo bilen
GAFFAR 9 CANA İNDİRİLİDKTEN SONRA SEMİHA VE GAFFARA EŞİT HASARLA VURMALISIN.GAFFAR SEMİHAYA CAN BASIYOR.
ADAMLAR GAFFARI ELLEMEYİP SEMİHA YA ABAMIŞ SEMİHAYI KESMİŞLER PANTOLONU DÜŞÜRMÜŞLER
VE SEMİHA ÖLDÜKTEN SONRA DA GAFFAR KESİMİ ÇOK BASİT
çok mantıklı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
kenan76 yazdı: Arkdaşlar Gaffar bir çok sunucuda kesildi..Sancak sunucusundada 4 kre kesildi ama kimin nasıl kestiği gizleniyor...Gaffarın Taktiğini veriyorum size Tecrübe ve Dikkat..... :idea:
Gaffar şu an için kesilmemiştir eğer kesilseydi yönetim ekibinin bundan haberi olur gerekli bilgiyi açıklarlardı böyle önemli gelişmeler yönetim tarafından açıklanıyor (Örn: ilk 49 seviye olan kişi açıklanmıştı.)
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades
gönderen ISTANBULFATIHI » 03 Eyl 2011 12:35
Daha önce bıçak sırtı kılıçla gördüğümüz oyun yöneticisinin bir başka karakterde de aynı şekilde olduğunu düşünebiliriz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH
LoveLy |||||
M.Fatih KARATAŞ
CuRe
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler
Arzinkekeleriiii yazdı: UgLyQueeNN'in pantolonunun ne olduğu ve nerden geldiği anlaşılana kadar Hakkımızı savunucaz
Sonuçta bu tür eşyalar bizlere GB'leri aracılığı ile sunulmuş durumda. Gaffar'ı kesmiş olabilirler, bunu yapmak zor ama imkansız değil.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility
gönderen Beycoastlitako » 03 Eyl 2011 12:36
Melodrama yazdı: kenan76 yazdı: Arkdaşlar Gaffar bir çok sunucuda kesildi..Sancak sunucusundada 4 kre kesildi ama kimin nasıl kestiği gizleniyor...Gaffarın Taktiğini veriyorum size Tecrübe ve Dikkat..... :idea:
Gaffar şu an için kesilmemiştir eğer kesilseydi yönetim ekibinin bundan haberi olur gerekli bilgiyi açıklarlardı böyle önemli gelişmeler yönetim tarafından açıklanıyor (Örn: ilk 49 seviye olan kişi açıklanmıştı.)
İyi Forumlar.
Kenan ve junonda açıklamışlarmıydı ? İSTANBULFATİHİ ayrıca o yönetici felan değil normal bir oyuncu ..
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
gönderen lBlackDeathl » 03 Eyl 2011 12:38
CuRe yazdı: Arzinkekeleriiii yazdı: UgLyQueeNN'in pantolonunun ne olduğu ve nerden geldiği anlaşılana kadar Hakkımızı savunucaz
Sonuçta bu tür eşyalar bizlere GB'leri aracılığı ile sunulmuş durumda. Gaffar'ı kesmiş olabilirler, bunu yapmak zor ama imkansız değil.
:arrow: :arrow:
veym2
Tılsım Tanığı
ISTANBULFATIHI yazdı: Daha önce bıçak sırtı kılıçla gördüğümüz oyun yöneticisinin bir başka karakterde de aynı şekilde olduğunu düşünebiliriz.
o oyuncu bildiğin oyuncu kaç yıldır oyunda hatta
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
ISTANBULFATIHI yazdı: Daha önce bıçak sırtı kılıçla gördüğümüz oyun yöneticisinin bir başka karakterde de aynı şekilde olduğunu düşünebiliriz.
UglyQuenn normal bir oyuncudur bilip bilmeden yorum atma...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Hummer
FareAdam Düşmanı
Arzinkekeleriiii yazdı: UgLyQueeNN'in pantolonunun ne olduğu ve nerden geldiği anlaşılana kadar Hakkımızı savunucaz
Ne hakkından bahsediyosun anlamış değilim.Ve bunu kimin söylemesini istiyosun hem yönetimin hem oyuncunun sana bişeyleri açıklama zorunluluğu yok bide tutmuş 10 tane konu açmışsın yazık vallaha.