Tinypic.com - burdan yükle resmi sonra [IMG] ile baslayan kodu kopyala yapıstır burayajkmoco14 yazdı:ahaha şimdi aklıma DEV Ortinin oyuna giripte mısırın önündeki jandarmaların orada kod kullanarak bombacı salması aklıma geldi.hatta jandarma vuramadan öldü.foto da çektim.ama koymayı bilmiyom :mrgreen:
[Öneri] Tüfek :O
Re: [Öneri] Tüfek :O
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Umarım koyarsın merak ettim .Erdi55 yazdı:Tinypic.com - burdan yükle resmi sonra [IMG] ile baslayan kodu kopyala yapıstır burayajkmoco14 yazdı:ahaha şimdi aklıma DEV Ortinin oyuna giripte mısırın önündeki jandarmaların orada kod kullanarak bombacı salması aklıma geldi.hatta jandarma vuramadan öldü.foto da çektim.ama koymayı bilmiyom :mrgreen:
bende bende bendeKIYAMETALEVI yazdı:Umarım koyarsın merak ettim .Erdi55 yazdı:Tinypic.com - burdan yükle resmi sonra [IMG] ile baslayan kodu kopyala yapıstır burayajkmoco14 yazdı:ahaha şimdi aklıma DEV Ortinin oyuna giripte mısırın önündeki jandarmaların orada kod kullanarak bombacı salması aklıma geldi.hatta jandarma vuramadan öldü.foto da çektim.ama koymayı bilmiyom :mrgreen:
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
jkmoco14 yazdı:
Resim için sagol dikkatimi çekti bizim jandarmalar biye etek giyiyo lan
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
O nasıl oldu?jkmoco14 yazdı:
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Orti oyuna girdi bankanın oralarda sonra bombacı bıraktı kod kullanarak öldü jandarma da daha vuramadan
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
aynen yaCuRe yazdı:Kütükyaran sevdasından sonra Tüfek sevdasını başlatıcaksınız İKV kitlesinde.ZahirBey yazdı:Data falan Değil Saçmalamayın artık![]()
![]()

Şimdi Eminönü'nde...
- Dellqymagician
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Adam atarlanıo Gm'ye :mrgreen:jkmoco14 yazdı:
Kemalhan/49 [Ecel] Dellqymagician/49 Şifacıxlokman/49 Yakamozx/49 [Ejder]Redbullxvodka/49 Transformatör/38
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Dellqymagician yazdı:Adam atarlanıo Gm'ye :mrgreen:jkmoco14 yazdı:
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.