Şifacı BÜYÜ KRİTİK Hk...(tecrübeli şifalara soru)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Parlayanxyildiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Şifacı BÜYÜ KRİTİK Hk...(tecrübeli şifalara soru)

Mesaj gönderen Parlayanxyildiz »

trapzone1 yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Kritiksiz şifa itemi çöptür kim ne derse desin.

o zaman ashab-ı Keyf e para verenler de salak oLuyor he ? :D

O,ashaba çöp diyenler .o şaheseri üretenlere saygısızlık ediyolar.Çok biliyormuş gibi görünen esasen bi naneden çakmayan onun bunun lafına riayet eden cahillerden bahsediyorum.
Bir şaheserin değeri onun ne amaçla kullanılabilindiği ile ilişkilidir.Belki çok daha fazla yararı vardır. Ben bildiklerimden başlayayım.

1. Kudret rejenerasyonu
Elimde ashab varken ne sığınakta nede migratta tek kudret iksiri kullanmadım.Çemberlide işi bilen gruplaysan az tüketirsin.Ama gaffara doğru istesende istemesende kudret ikiri içmen şart full mevlanalı olsan bile.Ama ashab yoksa ...
2.Büyü şifası yükseltme ile beraber oldukça yüksektir.Mevlana ile asında fazla fark yok.Bazıları zannediyorki büyü kritiğe basınca her seferinde kritik gelecek.Kritik gelmeme olaslığı her zaman daha fazla olacaktır.Bu eksiği iksirlerle fazlasıyla giderirsiniz.
3.Hasar zehiri ise ws nin ve tek başına boss kesimlerininde vazgeçilmezlerdendir.

Yani ashab hem gb lerde hem klanda .hem boss kesiminde büyük iş görür.Çok amaçlı bir şaheserdir.İyileştirmede mevlana .ws de ruh asa daha iyiir şüphesis.Fakat ashab bu ikisninde ortasında bir yerdedir.Ekonomik olarakta gayet iyi.O 10 hidrojenin fiyatına 1 ejder yada latif ecel üretirsiniz.Ben şahsen o kadar para harcayıp üretmek yerine çemberliye girip ashab yardımı ile ruh yada diğer asaları düşürmeyi daha iyi bulurum.hem diğer itemleride tmmlamaya adım adım yaklaşırsınız.Hemde arkadaş ortamınız git gide büyür gelişir.
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

Parlayanxyildiz yazdı:
trapzone1 yazdı:

O,ashaba çöp diyenler .o şaheseri üretenlere saygısızlık ediyolar.Çok biliyormuş gibi görünen esasen bi naneden çakmayan onun bunun lafına riayet eden cahillerden bahsediyorum.
Bir şaheserin değeri onun ne amaçla kullanılabilindiği ile ilişkilidir.Belki çok daha fazla yararı vardır. Ben bildiklerimden başlayayım.

1. Kudret rejenerasyonu
Elimde ashab varken ne sığınakta nede migratta tek kudret iksiri kullanmadım.Çemberlide işi bilen gruplaysan az tüketirsin.Ama gaffara doğru istesende istemesende kudret ikiri içmen şart full mevlanalı olsan bile.Ama ashab yoksa ...
2.Büyü şifası yükseltme ile beraber oldukça yüksektir.Mevlana ile asında fazla fark yok.Bazıları zannediyorki büyü kritiğe basınca her seferinde kritik gelecek.Kritik gelmeme olaslığı her zaman daha fazla olacaktır.Bu eksiği iksirlerle fazlasıyla giderirsiniz.
3.Hasar zehiri ise ws nin ve tek başına boss kesimlerininde vazgeçilmezlerdendir.

Yani ashab hem gb lerde hem klanda .hem boss kesiminde büyük iş görür.Çok amaçlı bir şaheserdir.İyileştirmede mevlana .ws de ruh asa daha iyiir şüphesis.Fakat ashab bu ikisninde ortasında bir yerdedir.
Rahat ol bende ashab da mevlana asa da var.

Ashabda bastıgım kritik sayısı motorun verdigi asadam daha az. İstersen dene ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlayanxyildiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

AsiRuh yazdı:
Parlayanxyildiz yazdı:
trapzone1 yazdı:

1. Kudret rejenerasyonu

Yani ashab hem gb lerde hem klanda .hem boss kesiminde büyük iş görür.Çok amaçlı bir şaheserdir.İyileştirmede mevlana .ws de ruh asa daha iyiir şüphesis.Fakat ashab bu ikisninde ortasında bir yerdedir.

Sen ya yazdıklarımı okumadın ya okudunda salağa yatıyon yada söyeneni anlayamayacak kadar aptalsın.
Mevlana şifa basmada iyi olabilir.Fakat sadece şifa basma amaçlı üretilmiyo.Orada herşeyi açıkladım.Anlayan anladı.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Parlayanxyildiz yazdı:
AsiRuh yazdı:
Parlayanxyildiz yazdı:
trapzone1 yazdı:

1. Kudret rejenerasyonu

Sen ya yazdıklarımı okumadın ya okudunda salağa yatıyon yada söyeneni anlayamayacak kadar aptalsın.
Mevlana şifa basmada iyi olabilir.Fakat sadece şifa basma amaçlı üretilmiyo.Orada herşeyi açıkladım.Anlayan anladı.
10. Sınıf Dil ve Anlatım dersinde Münakaşa, Münazara, Açık Oturum gibi konuları öğrendik ilk dönem. Bence internetten bulup incele derim. Zira üslubunu düzeltmen gerekli. Millete "aptal" deyince sen kendini zeki mi sanıyorsun?

"Salak" diyebileceğin kişiler; Ashab-ı Kehf kullanan bir şifacıya mağlup olan büyücü ve şifacılardır.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Parlayanxyildiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yeğen sen giderken biz dönüyorduk tmm mı.Kullanacağım üslubu sende öğrencek değilim.Dünün bebesi.Kimse ashaba çöp diyemez.O silahı faydasını bilmeyen laleler aşağılayıp duruyo silahı ve üretmek isteyenlerin hevesini kırıyo.Ashabı üretipte şifadan anlamayanlarda aşağılıyo.Bilmiyomuyuz ellerinde inat kıran varken budaksız başında sabahladıklarını.gm ler o kadar test ediyo o şaheseri bide onların emeğinede sagısızlık ediyosunuz.bunada değinmek lazım.Gördünüz şifacılar birliğindeki arkadaşlar da gb lerdeki bosslara ashabla dalıyolar.Çöp olan şey o kadar iş görürmü.O arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum.Ashabı iyi kullanıyolar.
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Şifacılığı belirleyen 2 şey vardır.
1-Adamlık
2-Yetenek
kritikmiş büyü şifaymış bunlar hikaye
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AsiRuh »

Öncelikle ozanerden' tesekkur ediyorum, bazılarının uslubunu takınması gerekiyor. Zeka konusuna gelince kendi sınırını bellı ettin.

Tartısmayı keselim, birine anlatabildigin karsıdakinin anlayabildigi kadardır.

Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

AsiRuh yazdı:
Öncelikle ozanerden' tesekkur ediyorum, bazılarının uslubunu takınması gerekiyor. Zeka konusuna gelince kendi sınırını bellı ettin.

Tartısmayı keselim, birine anlatabildigin karsıdakinin anlayabildigi kadardır.

Son cümlen mantıklı. Çünkü karşımızdaki anlamak istemiyor :) KARAŞEYH Abimizi forumda hep görüyorum. Alper Abi gibi üslubunu bilenlerden. Ona da güzel yorumu için teşekkür ederim..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Elinde Mağara RuhÇalan Ceket varsa İbn-i Cevriye Olmadıkca İBNİ CEKET ÇÖPTÜR...
Elimde İbni Ceket Var Fakat Mağara Ruhçalan Ceketi Kullanıyorum. Tekrar Söylüyorumki Asanın İbnisini Yükselten ve İbni ibni Ceket Üreten Şifacı Şifacı Oynamasın Ve O Kişi Şifacılığı Bilmiyordur....
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

sorulan bir soru tartışmaya dönmekten ziyade karşılıklı hakaretlerin kol gezdiği bir hal aldı. ashab çöp asa çöp olayı benim babam senin babanı döver olayından öte gitmez... iyileştirme büyüsü yüksel olan iyi şifacıdır tezini savunanlar buyursun ashab üretsin ve + bassın ki bana göre gereksizdir. iyileştirme büyüsünü düşük tutup kritiğe önem verenlerde buyursun akrep asanın kritiğine + bassın....

ama yine tecrübelerime dayanarak söylemeden edemeyeceğim. şaheser eşyalardan ziyade nadide eşyaları kullanın etkisini göreceksiniz... hemde açık ara göreceksiniz...

şu konuda arkadaş merak edip bir soru sordu ortak fikirlerinizi merak edip yorum almak amacı ile giymesi gereken ceket hakkında bilgi istedi ve bu çok güzel birşey bilgi paylaşıldıkça güzeldir.

ama olay ne hikmetse ashab mı asa mı tartışmasına döndü ve konuyu kişisel şovlarına alet etmek isteyen kendini bilmezlerin fikirlerine zıt fikir ortaya atıldığında hakaret etme acizliğine düşüldü...

oyunda bölge kanalı, klan kanalı, söyle kanalı, özel genel grup içi kanalların kirletildiği yetmediği gibi artık forumdada hakaretler başladı... ne güzel ne güzel... bu hakareti çözüm bilenler bir an önce bu oynu bırakmalı belki psikolojileri biraz düzelir...

ve yönetim ekibi lütfen forum hesaplarımızada yasaklı listesi getirilmesini talep ediyorum...

konfüçyüs

“Şifacı” sayfasına dön