trapzone1 yazdı:lBlackDeathl yazdı:Kritiksiz şifa itemi çöptür kim ne derse desin.
o zaman ashab-ı Keyf e para verenler de salak oLuyor he ?![]()
O,ashaba çöp diyenler .o şaheseri üretenlere saygısızlık ediyolar.Çok biliyormuş gibi görünen esasen bi naneden çakmayan onun bunun lafına riayet eden cahillerden bahsediyorum.
Bir şaheserin değeri onun ne amaçla kullanılabilindiği ile ilişkilidir.Belki çok daha fazla yararı vardır. Ben bildiklerimden başlayayım.
1. Kudret rejenerasyonu
Elimde ashab varken ne sığınakta nede migratta tek kudret iksiri kullanmadım.Çemberlide işi bilen gruplaysan az tüketirsin.Ama gaffara doğru istesende istemesende kudret ikiri içmen şart full mevlanalı olsan bile.Ama ashab yoksa ...
2.Büyü şifası yükseltme ile beraber oldukça yüksektir.Mevlana ile asında fazla fark yok.Bazıları zannediyorki büyü kritiğe basınca her seferinde kritik gelecek.Kritik gelmeme olaslığı her zaman daha fazla olacaktır.Bu eksiği iksirlerle fazlasıyla giderirsiniz.
3.Hasar zehiri ise ws nin ve tek başına boss kesimlerininde vazgeçilmezlerdendir.
Yani ashab hem gb lerde hem klanda .hem boss kesiminde büyük iş görür.Çok amaçlı bir şaheserdir.İyileştirmede mevlana .ws de ruh asa daha iyiir şüphesis.Fakat ashab bu ikisninde ortasında bir yerdedir.Ekonomik olarakta gayet iyi.O 10 hidrojenin fiyatına 1 ejder yada latif ecel üretirsiniz.Ben şahsen o kadar para harcayıp üretmek yerine çemberliye girip ashab yardımı ile ruh yada diğer asaları düşürmeyi daha iyi bulurum.hem diğer itemleride tmmlamaya adım adım yaklaşırsınız.Hemde arkadaş ortamınız git gide büyür gelişir.