Oyundaki Efekt problemi
Re: Oyundaki Efekt problemi
mesele para falan değil artık.kimse kendisini kandırmasın.oyun istenilen değişiklikleri yapabilecek kadar para kazanıyor.artık ikv yöneticilerinin şunu bir açıklaması lazım.bu oyunun tasarım bölümünde kaç kişi çalıştırıyorsunuz.geliştirme bölümünde kaç kişi çalıştırıyorsunuz.akçe çıktığında dedimki artık oyun daha iyi hale gelir.daha fazla kişiyi çalıştırabilirler.böylece yenilikler daha hızlı gelir.ama bakıyorum geçmişe değişen bir şey yok.var olan sorunların çözüme kavuşturulmasını bekledik oda yok.bu konuya bir yöneticinin cevap yazacağını sanmıyorum alt sıralara gidip yok olacak. eğer bir yönetici yazarsa veya bilen varsa söylesinde bilelim kaç kişisiniz?(destek ekibini kopyala yapıştır yapmasın kimse.)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Yönetim buraya ya görmediği için yorum yapmaz ya da vereceği olumsuz bir yanıtla hayal kırıklığı yaratıp oyuncu kaçırmamak için ama olsun en azından benim gibi düşünen arkadaslar var ve eninde sonunda gelecektir bu yenilikler
Decode
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kusura bakmayın arkadaşlar...Geç gördüm yeni mesaj yazıldığını konuya.
Empathy sağdaki ünlem işaretini kullanabilirsin raporlamak için işlevi oyundaki şikayet et butonu gibi tek farkı mesaj yazılabilmesi...
Tasarım ekibi konusuna gelince biz hep destek ekibini suçlarız oyundaki sorunlarla ilgili ama asıl maskenin ardındaki yüzü bilmeyiz ne yazıkki destek ekibi açık hedef haline getiriliyor onlarda bunun farkında değil.
Tasarımcıların sorumsuzluklarini onlar çekiyor ne yazıkki kaç yıldır bir lonca sistemini getiremeyen bir ekipten nasıl bir devasa oyun beklentisi içinde olabilirsiniz soruyorum ceo muz zaten başka bir dünyada yaşıyor ekibinden bir haber aralarındaki iletişimsizlik hat safhada bir birlerinden habersiz bu oyunun gelişememesinin en önemli faktörü bunlar.Ve en önemlisi ilgisizlik.
Tasarımcılara sordum ve soruyorum bir tasarımcı bir çizgisiyle dahi bir bağ kurar onun zarar görmesini engeller. bir tasarımı yaptıktan sonra onu izlemesi insana dünyada alabildiği en iyi hazzi tattırır o çalışma tasarımcının bir parçası olmuştur bu tasarımcı ile eseri arasındaki bağın küçük bir örneğidir.
Siz olaya bu penceredenmi bakıyorsunuz yoksa sadece maddiyatmi önemli sizin için?
Empathy sağdaki ünlem işaretini kullanabilirsin raporlamak için işlevi oyundaki şikayet et butonu gibi tek farkı mesaj yazılabilmesi...
Tasarım ekibi konusuna gelince biz hep destek ekibini suçlarız oyundaki sorunlarla ilgili ama asıl maskenin ardındaki yüzü bilmeyiz ne yazıkki destek ekibi açık hedef haline getiriliyor onlarda bunun farkında değil.
Tasarımcıların sorumsuzluklarini onlar çekiyor ne yazıkki kaç yıldır bir lonca sistemini getiremeyen bir ekipten nasıl bir devasa oyun beklentisi içinde olabilirsiniz soruyorum ceo muz zaten başka bir dünyada yaşıyor ekibinden bir haber aralarındaki iletişimsizlik hat safhada bir birlerinden habersiz bu oyunun gelişememesinin en önemli faktörü bunlar.Ve en önemlisi ilgisizlik.
Tasarımcılara sordum ve soruyorum bir tasarımcı bir çizgisiyle dahi bir bağ kurar onun zarar görmesini engeller. bir tasarımı yaptıktan sonra onu izlemesi insana dünyada alabildiği en iyi hazzi tattırır o çalışma tasarımcının bir parçası olmuştur bu tasarımcı ile eseri arasındaki bağın küçük bir örneğidir.
Siz olaya bu penceredenmi bakıyorsunuz yoksa sadece maddiyatmi önemli sizin için?

LEPRECHAUN