Teşkilimpiyatlar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Teşkilimpiyatlar Hk.

Mesaj gönderen Emmi »

TheOkqn yazdı:
Arkadaşım bilmem sizlerde oldumu ama bi kaç gün önce EÖ ne DEV Nerul geldi ve dediki 50 şfiacı kabadayı moduna geçip meteorda beklesin..Hemen geçtm şifacıma bölge kanalından geriye saydı DEV 3 2 1 die bi anda GM odasına ışınladnık nerden baksan 40 şifacı hepsi kabadayı moduna GM dediki başlayın :D neye başlıyalım :D birbirinizi öldürmeye son ayakta kalana büyük ödül..30 dk kadar millet birbirinin peşinden koşa koşa komedi ya :D arada DEV nerul buz atıp oturan veya kaçanları öldürüyodu DEV Lathanderde vardı bnde o ara foto alıyodm benide öldürdü :D en son 2 arkadaşım kaldı savaşırlarken 183 hata kodu aldım..Hediye aldılarmı almadılarmı bilgim yoq..Ztn DEV Nerul yaklaşık bi 10 kişiyi kendisi öldürdü bende dahil yoqsa kaçan kaçana kovalayan kovalayana can basan ck açan cart curt bitmezdi :D

Yok yani şifacı vs si yarım saat sürüyor bide 50 şifacı aman Allah ım ölmez bitmez. Gm öldürdükten sonrada bu işin espirisi kalmaz yani. Hani Gm dediğin normal 49 seviye karakter de değil bir büyüsü bir şifa alır :D
Aklım ermedi bu işe yani neyse inşallah o etkinliğe katılan bir şifacı bir video çekerde izleriz ;)
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Eö sunucusuna bi kaç fotograf koydum ordan bakabilirsin o etkinlige Şifacıların birbirini nasıl yedigine yani :D 3 2 1 Test başlıklı konuda..Bide Dev Nerul dediki gizli silahıma başvurmak zorunda kalacam !! dedim kesin değişik bişey yapcak bi baktm bi gümüş akrep geldi GM odasına 4 5 saniye sonra Bronz akrep dedim bumuydu :D :D :D Ama gerçekten gizli yani 3 4 kişi ondan öldü :D
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Aerrow »

50 şifacı sabaha kadar sürer bir yana 50 şifacı iksir içerek 1 gün sürer :D
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
Dadaskentxgokhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Dadaskentxgokhan »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Teşkilat sunucusundaki sorun tam bir şans işiydi. Bir sorun oluştu oda tam etkinlik saatine denk geldi. Diğer sunucularda ve Teşkilatta etkinlik istenildiği gibi sonuçlandı.

Bu bir saklambaç oyunuydu ve bulan kişi sobee ledi ne bekliyordunuz ki ??

Hemen şaibeler yaratmaya ve polemik oluşturmaya başladığınızı görüyorum.

Verilen hediye iksirdi evet hemen ilk etkinlikte ne vermemizi bekliyordunuz ?? Full eşya takımımı ya da şahesermi ??

Yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın...

Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere
bütün hata her zaman oyuncuların üstünde bunu bi kez daha anlamış olduk bu açıklamayla...Nedense hiç "tamam sorun bizden kaynaklandı" dediğinizi nerdeyse duymadık...Bir kez olsun oyuncuların zevk alacağı ve seveceği bir etkinlik veya olay yapsanız bu kadar tepkide gelmezdi herhalde...Yıkıcı olmayın demişsiniz siz yapıcı oldunuzda noldu ???
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall

“Genel Etkileşim” sayfasına dön