cccbrksccc yazdı:Yalnız birşey dikkatimi çekti 3 sayfa yazı var ama sadece 3 tane tebrik eden arkadaşımız var onlara teşekkür ediyorum...Bizim TÜRK insanı neden böyledir anlamıyorum...Çekememezlikvar sanırsam ya da bizim insanlarımız konuşmayı bilmiyor...4 büyü kesen arkadaşlarımıza başarılar...
Ortada çekememezlik yok. 4 büyü kesen arkadaşlar var. Şahsen benimde öyle kestiğim oldu. Bu ilk değil diyip bunu dile getirdiklere; paylaşsaydınız o zaman foto koysaydınız diyip ve hala ilk olduğunuzu iddia etmenden dolayı bir sitem var.
Artık bazıları yalnızca gaffar kestikten sonra forumda paylaşma işlemini yapacaklardır. Onun ötesinde stuartı 4 büyü,5 şifa yada 3 savaşçı kesmek tamamen o grubun kendi taktik meselesidir. Daha önce kesenler bu konuya bu kadar rağbet olacağını bilseler konu açarlardı emin ol.
Senin imzanda ne yazıyor kardeşim nasıl kestin sen ? Düşlerde sevdim seni diyerek avutma gibi oluyor bu
Tebrik etmekten aciz isen çekemiyorsun diye düşünüyorum 2 li tartışmaya dönüşmesin konu kapanmasın ricamızdır...
Kesen koysaydı bizde İLKİZ diye yazmazdık degil mi ?
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
cccbrksccc yazdı:Yalnız birşey dikkatimi çekti 3 sayfa yazı var ama sadece 3 tane tebrik eden arkadaşımız var onlara teşekkür ediyorum...Bizim TÜRK insanı neden böyledir anlamıyorum...Çekememezlikvar sanırsam ya da bizim insanlarımız konuşmayı bilmiyor...4 büyü kesen arkadaşlarımıza başarılar...
Ortada çekememezlik yok. 4 büyü kesen arkadaşlar var. Şahsen benimde öyle kestiğim oldu. Bu ilk değil diyip bunu dile getirdiklere; paylaşsaydınız o zaman foto koysaydınız diyip ve hala ilk olduğunuzu iddia etmenden dolayı bir sitem var.
Artık bazıları yalnızca gaffar kestikten sonra forumda paylaşma işlemini yapacaklardır. Onun ötesinde stuartı 4 büyü,5 şifa yada 3 savaşçı kesmek tamamen o grubun kendi taktik meselesidir. Daha önce kesenler bu konuya bu kadar rağbet olacağını bilseler konu açarlardı emin ol.
Senin imzanda ne yazıyor kardeşim nasıl kestin sen ? Düşlerde sevdim seni diyerek avutma gibi oluyor bu
Tebrik etmekten aciz isen çekemiyorsun diye düşünüyorum 2 li tartışmaya dönüşmesin konu kapanmasın ricamızdır...
Kesen koysaydı bizde İLKİZ diye yazmazdık degil mi ?
Kesip kesmediğimi yaptığım ilk yorumdan anlayabilrsin. Tebrikte ederim fakat yalnızca kendi adıma konuşmayıp ilk olmadığını yazanlar oldu dedim. Sende buna karşılık döküman felan yok ilk biziz yazmışsın. Şimdide İLKİZ diye yazmadık değil mi diyorsun. Kendinle çelişiyorsun. Tartışmaya dönmesin cevap verme.
Bunda büyütülcek hiç bir şey yok biz sancakta hep 4 büyü giriyoruz stuarda ofans almıyoruz. Büyüler tekinde kons 15
oluyor tekinde zihin ötekiler kırma oluyor hepsi fizik 71 rahat kesiliyor.
rennhuT xRennhuTx oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
rennhut yazdı:Bunda büyütülcek hiç bir şey yok biz sancakta hep 4 büyü giriyoruz stuarda ofans almıyoruz. Büyüler tekinde kons 15
oluyor tekinde zihin ötekiler kırma oluyor hepsi fizik 71 rahat kesiliyor.
Soran oldu mu ?
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
Valla çoluk çocuk muhabbetleir biz bunun bi zorluk derecesini görmedik ki bir ilk olsun.... Reklama Gerek Yok buyur gel her türlü keselim 3-4 dk makinaları indirelim...