İKV Antalya Mini Buluşma
Re: İKV Antalya Mini Buluşma
Antalya'da yeni buluşmalar yapacağımızı bildirmiştik.. Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,iletişim adresi belirlenecek. Katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
Antalya'da yeni buluşmalar yapacağımızı bildirmiştik..
Antalyada İKV oynayan Tüm arkadaşların katılacağı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.
Etkinliğe ; [GM]Reha ve [GM]Nocomment i davet edeceğiz .
Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İletişim Adresi :antalyaxx07@hotmail.com , antalyaxx071 Skype adresinden veya 05073768207 No'lu telefondan ulaşabilirsiniz.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
Antalyada İKV oynayan Tüm arkadaşların katılacağı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.
Etkinliğe ; [GM]Reha ve [GM]Nocomment i davet edeceğiz .
Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İletişim Adresi :antalyaxx07@hotmail.com , antalyaxx071 Skype adresinden veya 05073768207 No'lu telefondan ulaşabilirsiniz.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
oha çok yakısıklısınız sizi ayın YAKISIKLISI SEÇTİM İLHAN REYİZ
Bu Devirde Herkes Ben Der
Kimisi Gönülden Kalender
Yaşam Dediğin Böyle İşte
Altını Şer İncisi Ker
Kimisi Gönülden Kalender
Yaşam Dediğin Böyle İşte
Altını Şer İncisi Ker
Güzel bir buluşma olmuş,aranız olmak isterdim.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Güzel bir buluşma olmuş Açık belirtmek gerekirse Fotografları çeken arkadaşı tebrik ederim Nihat abimi ben bile böyle yakışıklı çekememiştim 
Reha ya gelince fotograf makinesine bahane bulsada fuarda çektiğim fotograflardada o göbek yerini almıştı yani bizim makinelerden kaynaklı olmalı. Burçin ve diğer tüm arkadaşlar sizler süpersiniz.
Reha ya gelince fotograf makinesine bahane bulsada fuarda çektiğim fotograflardada o göbek yerini almıştı yani bizim makinelerden kaynaklı olmalı. Burçin ve diğer tüm arkadaşlar sizler süpersiniz.
Koray YAR
Merhabalar
Bu Buluşmada Özgür arkadaşımızın Katkıları çok fazla . Kendisine ve katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum .
Bunun bir oyun olduğunu fakat kazanımların çok fazla olduğunu söyledik ve ve her fırsatta ıspatladık. Bundan sonrada böyle olacaktır .İmkanların el verdiği zamanın müsait olduğu tüm buluşmalara konu mankeni olarak gitmeye hazırım
.
Buluşma çok güzel geçti, bunun yanısıra GM Rehanın benden uzun ve yakışıklı olduğunu söyleyenlerede bu vesile ile yerinde bir mesaj vermeme sebep oldu
Şaka bir yana , Katılım gösteren herkese tekrar teşekkür ediyorum . Yapılacak yeni bir buluşmada görüşmek üzre
Saygılarımla
Bu Buluşmada Özgür arkadaşımızın Katkıları çok fazla . Kendisine ve katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum .
Bunun bir oyun olduğunu fakat kazanımların çok fazla olduğunu söyledik ve ve her fırsatta ıspatladık. Bundan sonrada böyle olacaktır .İmkanların el verdiği zamanın müsait olduğu tüm buluşmalara konu mankeni olarak gitmeye hazırım
Buluşma çok güzel geçti, bunun yanısıra GM Rehanın benden uzun ve yakışıklı olduğunu söyleyenlerede bu vesile ile yerinde bir mesaj vermeme sebep oldu
Sana gelince Koray , Fotoğraf eğitimini nerde aldın bilmiyorum , bizi çeken arkadaş makineyi açmayı bile bilmiyordu , birinde güzel ikisinde güzel 5 inde güzel . Demem şuki halep orda ise arşın burada :lol:HellRiDerS 15 Ağu 2011 20:04
Güzel bir buluşma olmuş Açık belirtmek gerekirse Fotografları çeken arkadaşı tebrik ederim Nihat abimi ben bile böyle yakışıklı çekememiştim
Şaka bir yana , Katılım gösteren herkese tekrar teşekkür ediyorum . Yapılacak yeni bir buluşmada görüşmek üzre
Saygılarımla
- Asilxconwotion
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
....Selamun Aleyküm....
Mükemmel bir ortam ve O mükemmelliği sağlan sizler ..Harika bir görüntü ne demeli 2. Buluşmada görüşmek umudu ile
Özgür abi Ve İlhan abi ayık olun seviyorum sizi 
..Bu Aralar Moladayım Seyrediyorum Alemi ... Zamanı Var Döneceğim Yollara Seyredecek Alem Beni ..
Mükemmel bir ortam ve O mükemmelliği sağlan sizler ..Harika bir görüntü ne demeli 2. Buluşmada görüşmek umudu ile
..Bu Aralar Moladayım Seyrediyorum Alemi ... Zamanı Var Döneceğim Yollara Seyredecek Alem Beni ..

3 kerede Mühimmatı getir Birinciliği var
AsiLx~~VATANx
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Sevgili Reha;
İstanbul Compex de çekilmiş " göbeksiz " resimlerin elimde. Yok makine, yok ters ışık bunlar tamamen hayal ürünü..
Sevgili Nihat Abi;
Yine karizman, asaletin, duruşun tartışılmaz...
Buluşmaya dahil olan tüm arkadaşlarım hepiniz çok güzelsiniz. İyiki varsınız.
İstanbul Compex de çekilmiş " göbeksiz " resimlerin elimde. Yok makine, yok ters ışık bunlar tamamen hayal ürünü..
Sevgili Nihat Abi;
Yine karizman, asaletin, duruşun tartışılmaz...
Buluşmaya dahil olan tüm arkadaşlarım hepiniz çok güzelsiniz. İyiki varsınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Öncelikle pembeler yakışmış her ikinizede .Ne kadar göbekli olduğu vurgulansada aslında o türk kasıdır
Eğlendiğinize sevindim , birlikteliğiniz daim olsun .
CompeX'te görüşmek üzere . ..
Eğlendiğinize sevindim , birlikteliğiniz daim olsun .
CompeX'te görüşmek üzere . ..
Koray bir kere o yakışıklı fotoğraf makinesi bir işe yaramasa bile Nihat abim 18 lik erkeklere taş çıkarır.Değilmi Nihat Abi
İhtiyar'ım