güvenle olmuyo bu işlerMagician yazdı:Bozulur sen takma kafaya ben diosam bozulur gel deneyek ben seni 6 kere bozim net 1 tanesinde bozulur inan bana
Kenan(Şifasız)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kenan(Şifasız)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
10 kere zar atalım her iddasına warım bi kere 3 gelecek iddasına girerimmitmet yazdı:güvenle olmuyo bu işlerMagician yazdı:Bozulur sen takma kafaya ben diosam bozulur gel deneyek ben seni 6 kere bozim net 1 tanesinde bozulur inan banabak uğraştırma kimseyi. git 10 kez zar at. bütün yüzler gelicek mi bak.
allahu ekber
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
bak 5 kez 10lu zar at. bütün sayılar gelecek mi bakalım. eğer hala ısrar ediyosan 1 hafta oruç tutma beynine kan gitsin tekrar dene.Magician yazdı:10 kere zar atalım her iddasına warım bi kere 3 gelecek iddasına girerimmitmet yazdı:güvenle olmuyo bu işlerMagician yazdı:Bozulur sen takma kafaya ben diosam bozulur gel deneyek ben seni 6 kere bozim net 1 tanesinde bozulur inan banabak uğraştırma kimseyi. git 10 kez zar at. bütün yüzler gelicek mi bak.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Magician yazdı:Şimdi dielim bi kenana 5 büyü 1 şifa gittik şifa direnc acıp dustu no problem
Büyü bozmalarınız 15 olcak
Kavurdugunda kutup accaksınız 15 olmasında fayda war
Zehir attıgında bütün büyücüler zehirlediği kişiyi bozcak
%25 x5 %125 yani net bozulur
Ve kenanı bole kesioruz D
bozma ihtimali yüzde 25 demişsin yani bozmama ihtimali yüzde 75 , 5 kişide büyü bozamasa bu ihtimal binde 315 falan eder ee hani senin matematiğin şaştı galiba.

- Magician
- FareAdam Düşmanı

olsun işte b i şey oluo bi bakıon zehir bozulmus en olmadızehir direnci fulersin
allahu ekber
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
snn yas kac yawri :? boş boş konularla uqrasıyon
qit kes qörelm alla alla drencsiz nasıl 1000 yapcan aklım almıyor yada snn hayal dünyan qenis 
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- TheAnswerr3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
RapLesh yazdı:amerıkanın oyunu bunlar mıllı eğıtıme de sızmışlar bellı kı
bunlar amerikanın oyunları panpalar kanmayın.
DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE
FENERBAHÇE
Tek bir soru;
Neden bu şifacı arkadaş hep Kenan'da veya Junon'da düşmek zorunda ? :lol:
Neden bu şifacı arkadaş hep Kenan'da veya Junon'da düşmek zorunda ? :lol:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Ben Minik beyinli kardesime anlatayım belki anlar.
Bak kardesim egerki kenanda tek 0lsaydın yüzde 25 2 kisi olsaydı. Gene yüzde 25 cünkü senin oranın yüzde 25 onunkide yüzde 25 bu ikisini toplayamazsın. Ya sen daha 3. sınıf ogrencisisin yada mlın önde gidenisin sein gibi slklara ancak böle slenir. Dogrusunu sana anlatmalarına ragmn yok bnm gotm en güzel gt diosun sn ne ayaksn mck hosafı ???
Bak kardesim egerki kenanda tek 0lsaydın yüzde 25 2 kisi olsaydı. Gene yüzde 25 cünkü senin oranın yüzde 25 onunkide yüzde 25 bu ikisini toplayamazsın. Ya sen daha 3. sınıf ogrencisisin yada mlın önde gidenisin sein gibi slklara ancak böle slenir. Dogrusunu sana anlatmalarına ragmn yok bnm gotm en güzel gt diosun sn ne ayaksn mck hosafı ???