Bıçak Sırtı Kılıç
Re: Bıçak Sırtı Kılıç
W0IkaN yazdı:e.ö de sanırım öyle bi test oyuncusu yok
gm olmadığı kesin ama![]()
para sansür

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Eminönü sunucusundayım tüm gün aktifim ve şu an bunu ögreniyorum.
Saat 2 civarında 1 level adam ben teşkilattan geldim burada [Bıçak Sırtı Kılıç] düşürülmüş dedi inanmadım hayır öyle bişey yok dedim .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
elindeki Taşkanat kılıçW0IkaN yazdı:Bugün eminönünü sunucusunda arz sancağa doğru çıkarken bi savaşçı gördüm ve üstü heralde full bıçak sırtıydı elinde kılıcıda vardı
anlayamadığım nokta şu kılıc gaffardanmı düşüyor gaffardan düşüyorsa e.ö sunucusunda gaffar kesilmiş demektir![]()

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
aynısını ben de söyleyecektimx5ve yazdı:elindeki Taşkanat kılıçW0IkaN yazdı:Bugün eminönünü sunucusunda arz sancağa doğru çıkarken bi savaşçı gördüm ve üstü heralde full bıçak sırtıydı elinde kılıcıda vardı
anlayamadığım nokta şu kılıc gaffardanmı düşüyor gaffardan düşüyorsa e.ö sunucusunda gaffar kesilmiş demektir![]()
![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Taşkanat kılıç yoktur taşkanat balta vardır çemberlitaş savaşçı eşyalarını inceleyiniz bilmeden yorum yapmayınız...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
ne taşkanatı basbaya bıçak sırtımaynaq yazdı:aynısını ben de söyleyecektimx5ve yazdı:elindeki Taşkanat kılıçW0IkaN yazdı:Bugün eminönünü sunucusunda arz sancağa doğru çıkarken bi savaşçı gördüm ve üstü heralde full bıçak sırtıydı elinde kılıcıda vardı
![]()

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Arkadaş size gerekli kapağı yapmış "Taşkanat KILINÇ" diyen kişilere.wonka yazdı:Taşkanat kılıç yoktur taşkanat balta vardır çemberlitaş savaşçı eşyalarını inceleyiniz bilmeden yorum yapmayınız...
"Taşkanat Balta" Ne zaman "Kılınç" a dönüştü??
:roll:
elindeki bıçak sırtı kılıc yansıtırmısın dedim yansıtmadı
ayrıca e.ö de arzların önde gelen isimlerinden arkadaşları var sanırım belli bi süre sancakta beklediler 3-4 kişi sonra çıktılar
kendisini daha öncede görmüştüm eminönünde
ayrıca e.ö de arzların önde gelen isimlerinden arkadaşları var sanırım belli bi süre sancakta beklediler 3-4 kişi sonra çıktılar
kendisini daha öncede görmüştüm eminönünde