Roa dan açıklama bekliyoruz...
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Roa dan açıklama bekliyoruz...
Ayrıca forum üzerinden bize muhalefet olan birinin zamanında çok yardımlarımız geçen biri olduğunu öğrendik...

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

Pes etmek yok ! Dosta dost Düşmana Düşman...
Deva Loncası.

LEPRECHAUN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
sizin yaotnız cok ayıp birincisi konuyu kesnlikle saptırmayın adı slncek gibilerine bu bir birde herkez ewet mzgürdü ama bukadarda büyü cakalık olmaz itemleri ejderi diz üsütünü diz ozaman carısl yeni car ac gec istedn loncaya kbakma ama ozmaan herkez kendini birloncaya dayasın itemleri ful dizssin oo insan verdigi emekleri baksın önce locadan cıkar hapis degl kmse istedgi yere girer ama o carı itemleri ejderleri hepsi ahmet aiittir lonca dizmiş şuan kulllandıgıismi pls bile ona ait bune terbiyeslktir carını silceksn gidicen istedn yere carkasarsın dizersn senin sorunun cakllaıga gerek yok ne ala herkez cl yavrusugidibi deglıp ayrı loncalarda carını dizsisn sonra yokum desn ne uyanıklık o carı kullanırken sen vicdanın nasıl?
-
- Salgın Koruyucusu
ben cok ayıpladım tm tabikide loncadan cıkar başka loncaya girer herkez kendi iradesinde özgürdür ancak ocarda DEVA loncasının cok emegi var silsn carını haklı DEVA gene iyi bu olay sakinlikle bakıyor ortada gamza cakkallık yapmış uyanık carı dizdir oh ne alak cık git herkez ozaman sırtını bri lncaya dayasın sende zaten az utanma varsa carı silersn istedigin loncayda gidersn
Konuyu biLmiyorum zaten orası beni iLgiLendirmez ancak ufak bir öneri eger Loncanızdaki bir kişi başka bir Loncaya geçiyorsa bu onun içinde oLan bi durumdur yani burda yapıLcak bir şey yoktur.. Deva Loncasının verdigi emekleri biLmedigimde şaheser oLayLarına girmiyorum. Bide Üyesi oLdugum CİHAN I HÜKÜMRAN loncası hakkında bir böLümde buLunmuş Atabey ( serkan ) bu konuda ufak birşey söyleyecegim serkana.. Loncamızda tek bir kişi Lider degiLdir Herkez Liderdir yani bu söyLiyicekLerimide Hükümran Liderinden çıkmış sayabiLirsiniz. Benim RoA Loncasında buLunan bir çok dostum var ki ve saygı duydugum bir Lonca RoA ancak Ferhat yani YoSUNGÖZLÜM karakterini kullanan arkadaşımızın yanLış biLmiyorsam Uniqeturk hakkındaki konuya bir yorumu oLmuş bunu onunLa konuşarak veya sebebini sorarak çözme girişiminde buLunursanız sevinirim. Çünkü her zaman arz Loncası oLarak RoA yı destekledik Hükümran oLarak vE burda Serkanın dedikleri beni üzdü bi arkadaşımızın mesejına dayanarak eger bizi siLicekse ve sLm mımızı istemiyorsa buna birşey diyemem ama ben RoAda buLunan dostlarımLa sohbetimi devam ettiririm. Tabi isterLerse ..
CaRİzmATiX ( Erdi )
İyi forumLar.
CaRİzmATiX ( Erdi )
İyi forumLar.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Nocomment Konuyu kilitlemiş sende bunu yaptıysan abi diyecek bir seyim yok haksızlık çözülene kadar o konu orada duramazmıydı.?

LEPRECHAUN
- secret
- FareAdam Düşmanı
Neyi paylaşamıyorsunuz la siz Akıllı olun efendi olun oyununuzu oynayın

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Seco konustu dağıla biliriz beyler :lol:secret yazdı:Neyi paylaşamıyorsunuz la siz Akıllı olun efendi olun oyununuzu oynayın
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

cevap bekliyom
DİKKAT SWF geliyormahmutxsolmaz yazdı::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Seco konustu dağıla biliriz beyler :lol:secret yazdı:Neyi paylaşamıyorsunuz la siz Akıllı olun efendi olun oyununuzu oynayın
inciswf.swf
3-2-1
GELLLLLLLLLİYOR bu adam alaf atmayın ya da sinirini bozmayın anın da swf atıo