[GM] Leggenda Hk.
Re: [GM] Leggenda Hk.
Usta dün duyduğumda inandırıcı gelmemişti lakin bu açıklama beni gerçekten üzdü Beta döneminde yönetime ATX ile birlikte girmiştin ve o zamandan beridir.Kesintisiz olarak hizmet vermiştin.En son olarak Denetmen Ekibi kaptanı idin gerek kişiliğin gerekse yardım severliğin anlatılmazdı.Kelimeler bulamıyorum söylüyecek...Msn de zaten haberleşiyoruz
Hakkını helal et...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Emekli GM Leggenda ( Bülent BİRSEN )
Benim online olma sürem 5 dk :roll:WHiTexDeWiL yazdı:Malesef bıraktı arkadaşlar. Gerçekten üzücü bir durum. Kendisine hayatında başarılar diliyorum sevdiğimiz bir abimiz.
Tabi ki bu kopmaların neden niye olduğunu kestirmek zor. Ancak bana göre ikv eski tadı vermiyor artık biz oyuncular arasında bile gözle görülür kopmalar oldu. Eskiden 5 ile 7 saat arasına çıkan online süremiz simdi 10-15 dakikadan öteye gitmiyor. Konuyla doğrudan alakası yok ama yazayım dedimHerkese iyi oyunlar keyifli forumlar dilerim.
Sancak ~ WHiTexDeWiL.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
bu konu sabitlenmeli
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
'' Hayvanları sevmeyen ,İnsanları sevemez ''
Güleryüzlü ,sempatik ve merhamet duygusunu maksimum seviyede yaşayan değerli insan ; İKV ye kattıkların için , bizimle paylaştığın duygu ve düşüncelerin için mütteşekirim .
Bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluk diliyorum . Görüşmek üzre
Güleryüzlü ,sempatik ve merhamet duygusunu maksimum seviyede yaşayan değerli insan ; İKV ye kattıkların için , bizimle paylaştığın duygu ve düşüncelerin için mütteşekirim .
Bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluk diliyorum . Görüşmek üzre
Oyuncu Değişikliği
İKV takımında oyuncu değişikliği , tüm emeklerini oyun işleyişine adayan ve mesleki açıdan bir o kadarda başarılı olan şifacıların ustası Legganda : Bülent birsen kendi isteğiyle oyundan çıkıyor , yerine yine aynı şekil değerli olan oyuna ansızın ara veren ve o şekil ansızın gelen naccoment : Nihat atçı oyuna dahil oluyor .
Bülent birsen'e hoşçakal dileklerimizi sunar aramıza tekrardan dönen Nihat ağabeyimize Hoşgeldin dileklerimi iletirim ...
Bülent birsen'e hoşçakal dileklerimizi sunar aramıza tekrardan dönen Nihat ağabeyimize Hoşgeldin dileklerimi iletirim ...
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Güleryüzün , hoşsohbet in için teşekkürler hayat yanında olsun 
çok sevilen bir arkadaşımız daha aramızdan ayrıldı ama umarım arada gelir hasretleşiriz.
reel hayatta başarılar dilerim unutma bizler hep yanındayız
reel hayatta başarılar dilerim unutma bizler hep yanındayız

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Re: Oyuncu Değişikliği
:lol: :lol:HEYHAT yazdı:İKV takımında oyuncu değişikliği , tüm emeklerini oyun işleyişine adayan ve mesleki açıdan bir o kadarda başarılı olan şifacıların ustası Legganda : Bülent birsen kendi isteğiyle oyundan çıkıyor , yerine yine aynı şekil değerli olan oyuna ansızın ara veren ve o şekil ansızın gelen naccoment : Nihat atçı oyuna dahil oluyor .
Esat
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
allah yolunu bahtını açık etsin
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)