DEFANCETIME çarı ashabsızdır bir örnek sadeceDuMaNnN yazdı:Selamun Aleyküm;
Neden bu konu bazı arkadaşları bu kadar rahatsız etti acaba.? Küçük bir konu paylaştık ama iyi eleştiri alacağımıza kötü eleştiri aldık.Alt tarafı iki tane fotoğraf ve bir kaç yazı... Milletin veya grubumun kalbini kırmanıza gerek yoktu. Bu arada oraya gidebilen ejdersiz ashabsız birileri varsa bana ulaşsın
Bölümün son boss u olan Gaffar Bey'e ulaşmak için veya oraya vardığımızda ne yapmamız gerektiği hakkında hiç bir fikrimiz yoktu.İlk gittiğimizde yüzde 96 ikinci gidişimizde yüzde 48 olması bence gayet iyi bir başarı.
Kimseye karışmamanızı , kalp kırmamanızı , tartışmamanızı ve fikirlere saygı duymanızı temenni ederim.
Saygılar...
DuMaNnN - PiLkiSaYaRcI - XxXDuMaNXxX
Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]
Re: Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
1.Sana mı inanayım gözlerime mi inanayım gözü beyninden büyük devemLoSTxDeWeLoPeR yazdı:Şu 1. karizma almam bittikten sonra 1 daha karizma almadım ben senin gibi değilim emme basma tulumba gibi heryerimden ses çıkmıyor ...
2.Atasözlerini sözlükten bakarak yazarsan daha iyi olur inoky türkçeyi ne kadar iyi bildigin yazılardan belli oluyor ama türk olmayan bir insanı türkçe bilmesi normal değil zaten.
3.Gaffar fotolarla dalga geçenler daha iyi bir foto koysunlar buraya koyamıyorsanız yazı yazmayın sonofdevil azını 1 kere aç her önüne geleni azını açıyorsun...
Bu gün içinde ineky ve sonfsalaktan gaffar fotolarını bekliyorum 48 can altı koymayanın ne halt oldugu anlaşılacaktır...
Bu konunun 2. sayfamızda gaffar fotolarım mecvuttur bilginize...
2.Atasözü söylediğimi nerden çıkardın hiç bir söz yazamadın mı sen kendi başına abaküsçü
3.Yolu yarılayıp koymak istemiyoruz inanmak zorunda değilsin.Kesip koymayı başarı olarak biliriz bundan sonra çünkü sizden önce canını indiren diğer sunucularda ve bizim sunucumuzda mevcuttu
İneky diyorsun da kendi ismin de deve lan senin ,seni aliye sen sayı saymayı öğren bu cevabında imlaya dikkat etmişsin aferim sana
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Adam olan sözünü tutar fotoları koyacam dedin kıvırıyorsun asenaxinoky al sana konuşma fotoları seni eziky :

Adam olmayan için az bile bunlar ineky dikkat et deve büyüktür senden ezer geçer sümsük herif ağızdan konuşun artık söylediginin arkasında durda göster fotoları...
Birde msn göndercem diyorsun hırsız herif ne prog.lamı yollucan belli değil...
Anaya babaya aileye küfür etmek insanlık olmadıgı gibi sen edersin , o sana aynısını yapar istemedigin şeyi yapma ki sende aynısını görme demiş atalarımız...

Adam olmayan için az bile bunlar ineky dikkat et deve büyüktür senden ezer geçer sümsük herif ağızdan konuşun artık söylediginin arkasında durda göster fotoları...
Anaya babaya aileye küfür etmek insanlık olmadıgı gibi sen edersin , o sana aynısını yapar istemedigin şeyi yapma ki sende aynısını görme demiş atalarımız...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Adam olan sözünü tutar fotoları koyacam dedin kıvırıyorsun asenaxinoky al sana konuşma fotoları seni eziky :
Lan ağzımı bozdurma bana gece gece senin ondan önceki ettiğin laf neden yok #@!? o konuşma kaç gün önce oldu hem bana insanlık değil diyorsun senin neden yazdığın şeyler yok it herif bana hırsız diyorsun sen tanınmış hırsızın tekisin lan rodosxşifacısı burda ben miyim sen misin.Ben senin gibi amelemiyim de hergün kesilen şeylerin fotosunu ve gaffarı ilk defa 48 cana indirmiş gibi foto koyayım foruma diyorum msn ver ordan atayım inanmıyorsan diyorum sen hörgüçsüz deve #@!? anla her bi boku sen bi kere hırsızsın lan rodosxşifacısı kim lan burda aliye
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
inoky yazdı:LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Adam olan sözünü tutar fotoları koyacam dedin kıvırıyorsun asenaxinoky al sana konuşma fotoları seni eziky :
Lan ağzımı bozdurma bana gece gece senin ondan önceki ettiğin laf neden yok #@!? o konuşma kaç gün önce oldu hem bana insanlık değil diyorsun senin neden yazdığın şeyler yok it herif bana hırsız diyorsun sen tanınmış hırsızın tekisin lan rodosxşifacısı burda ben miyim sen misin.Ben senin gibi amelemiyim de hergün kesilen şeylerin fotosunu ve gaffarı ilk defa 48 cana indirmiş gibi foto koyayım foruma diyorum msn ver ordan atayım inanmıyorsan diyorum sen hörgüçsüz deve #@!? anla her bi boku sen bi kere hırsızsın lan rodosxşifacısı kim lan burda aliye
Konuşmaları neden kısa ekranda çektinde attın fotoları konuşsana rodosxşifacı hırsızı #@!? ötsene lan hadi tam ekran alamadın mı fotoyu
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Başarılarınızın devamını bekleriz
Ve gelelim bu kötü eleştiri yapanlara sizde eğer en 48 canın altına indirdiyseniz sizde koyun foto yok biz foto almadık gereksinim duymadık diyorsanız unutmayın o grup 48 canının altına indirdiyse tekrar kolaylıkla indirilir. İbo siz şunu kesinde bizde keselim bize taktik lazım
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
LauReAtE yazdı:Sonucu Başaralı Yap Milletin Dalgası İle Gerdeğe Girme Loncandaki Adamlara Sor bakalım Hangi Biri Gaffarın Yüzünü Görebilmiş Veyahut Kaçkere İçeri Girdin Ne Zaman Adam Oldunuz Siz Kimsiniz laCaPS yazdı:sonuç başarısız. gaffara gitmeyi ve o kestiklerinzi kesmeyi yapanlar çok ilk defa gidip bişe yaptığını sanıosan o başka amaNe zaman Türediniz
CasPLock yada Şöyle diyelim Gazbırakanlar
:mrgreen: :mrgreen:
XLauReaTeX,NoWomanNoCry,PaTaTeSoĞan
GEPETTO Değilimki, Her Odunu ADAM EDEYİM..!
kısaca şunu söliyim gaffarı 58 canda kaçırmışlığımız var:D ama senin gibi foto manyağı değilim o baska
İzBıRaKaNLaRCaPS
İzBıRaKaNLaRNuM
KEYFE KEDER ALAYINA GİDER NAMIMIZ DEĞİL ŞEKLİMİZ YETER
İzBıRaKaNLaRNuM
KEYFE KEDER ALAYINA GİDER NAMIMIZ DEĞİL ŞEKLİMİZ YETER
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Lonca: Duman
Eee ineklerin ineky' si eee saf demir daha saf olan eziky , ben hırsızlık yaptıysam bu ramazan günüde oturdugum sandalyeden kalkamiyim ben senmiyim milletin anasına bacısına küfür eden , karizma satan * alanlara dalan , beyazköşkte 48 candan altına indiren 1 grup bile yok neyse lafı uzatmıyacam müslüman olmayan ne bilsin namaz kılmayı , bana hırsız demeden önce yemin edebilicegini hesapla uyduruktan teyyare selam söyle o yare hesabı olan kişilersiniz siz canlarım...Varsa gaffar koy foto , varsa hırsızlıgım yemin et Kur'an-ı Kerim üzerine bende haklısın diyim...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
Yahu herkes yok indirdik yok foto almadık diye buraya yazıyor.Siz gaffarı görseniz foto koyacak adamlarsınız,neyin
tartışmasını yapıyorsunuz.Vamoş 30 dinazor 30 ejderha ile kesilir yazmışsın kes at foruma demekle olmuyor koçum
tartışmasını yapıyorsunuz.Vamoş 30 dinazor 30 ejderha ile kesilir yazmışsın kes at foruma demekle olmuyor koçum
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
- StaLLoneXunruly
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
ALiş bizede söLesene taktinigini