LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Forum kuralları 5. 6. ve 7. maddeler ;
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
6. İKV Forum üyelerinin, forum yada oyun yetkilileri ile forum özel mesajları ile yapacağı her türlü mesajlaşma resmiyet taşımaz, kanıt kabul edilemez.
7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Bunu okuyan bir daha bişey yazarsa insanlıgından şüpe ederim..!
Ey kendini İnsan sanan yaratık Almera veya rebelbuyucu gelsın forma kendılerını kendı savunsun.Dıyorsunuz YALAKA falan değiliz Doğrudur ama baskasını bu kadar savunmak akla bunu getırıyor bır konudan uzaklasın da kendılerı gelıp cevap versınler bana burda form kurallarınıda anlatma.Sızı ıyı bılıyoruz Iksırlerınız alındı dıye az Laf atmadınız o savundugun yonetıcılere hadı konusturma benı sımdı sus.Konudan uzaklas
fearlesss yazdı:
Denetmen,TT,GM olabilirsin ama oynadıgın karakterinde playerlerden üstün olamassın,
aLmeRa hiç bir GRUP BÖLGELERi ne girmeden üstünü diziyor 0 dan yaratılmış bir karakter ///
Yorumları okurken dikkatimi çektide. O aLmeRa isimli karakterin en eski adı Şepplem'dir. Şepplem adlı karakterin nasıl bir büyücü olduğunu,grup bölgelere girerek üstünü düzdüğünü herkes biliyor sanırım
Şeepplem dediğin karakter [GM]Şepplem'dir. ismini değiştirip aLmeRa yapmış olabilir ama halen [GM] yetkisine sahip. adam açıksa söylüyor aLmeRa GM diye. tartışmanın anlamı kalmadı heralde
Şeepplem dediğin karakter aLmeRa'dır senin [GM]Şepplem olarak gördüğün karakter Yönetici hesabına aktarılmış Şeeplem adlı karakterin kopya çarıdır Her yönetici'nin bir gm karakteri ve normal ARKADAŞLARI ile oyun oynayabileceği - vakit geçireceği bir karakteri vardır
Bencede her GM'in normal oyunu oynayan bir karakter ile oynamalı.Yanlız GM olduğunu unutmamalı.Hırs yapmamalı.O karakterde iken oyunun eksik kalan yerlerini araşatırmalı.Bahsi gecen GM arkadaşlar ise biraz hırs yapıyorlar.Hırsta onları yetkilerini kötüye kullanmaya sevk ediyor kanımca.
Bu konuyu açan arkadaş ve bir coğunuz bu adeletsizliği yeni fark etmiş malesef.Ben ve Kıyametcelladı isimli karakterin sahibi olan arkadaş yıllarca bunun mücadelesini verdik.Ban yedik susturma aldık .Değmez uğraşmaya derim ben arkadaşlar.Bir bakın bahsi gecen GM ve TT nin arz klanındaki bir elin parmaklarını gecmeyecek kadar arkadaşı yoktur.Sizlerde muhatap almayınız bence onları...
Bencede her GM'in normal oyunu oynayan bir karakter ile oynamalı.Yanlız GM olduğunu unutmamalı.Hırs yapmamalı.O karakterde iken oyunun eksik kalan yerlerini araşatırmalı.Bahsi gecen GM arkadaşlar ise biraz hırs yapıyorlar.Hırsta onları yetkilerini kötüye kullanmaya sevk ediyor kanımca.
Bu konuyu açan arkadaş ve bir coğunuz bu adeletsizliği yeni fark etmiş malesef.Ben ve Kıyametcelladı isimli karakterin sahibi olan arkadaş yıllarca bunun mücadelesini verdik.Ban yedik susturma aldık .Değmez uğraşmaya derim ben arkadaşlar.Bir bakın bahsi gecen GM ve TT nin arz klanındaki bir elin parmaklarını gecmeyecek kadar arkadaşı yoktur.Sizlerde muhatap almayınız bence onları...
Şebnem GM mertebesinden ayrılalı aylar oldu lakin öyle birşey mevcut ise DEVELOPER arkadaşlar ilgileniceklerdir.Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.Bu tip durumlarda konuyu buraya değilde destek takımına bildirebilirsiniz.
Forum kurallarını bilmeden buraya yazı yazma ilk öğren sonra yaz son okudugun kitabın adı cin ali mi senin , bu forumu şikayet ediyorum gm leri laf söylemek yasakdır anlayamadınız gitti...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ
Söz konusu olan iki karakterde bizzat incelenmiş ve karakterlerde olağandışı herhangi bir özelliğe yada özel bir eşyaya rastlanmamıştır. Her iki karakter de normal eşyalarla oyun dünyasında yer almaktadırlar.
Konu yada kişiler ne olursa olsun o kişi yada konu hakkında emin olmadan eleştiri yapmak yada asılsız iddialarda bulunmak etik değil arkadaşlar. Lütfen konu açarken yada oyun içerisinde mesajlaşırken dikkat edelim.