Ox gurubu loncalaşma kararı hakkında
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Ox gurubu loncalaşma kararı hakkında
Hakan abicim Öncelikle teşkkürler beni bilirsin bu İşin altında anlımızın akıyla çıkarız loncamızın Adanalılar ile kurulmuş olması ilk önce arkadaş çevremiz ile kurdugumuz topluluga sonradan bazı arkadaslarımızda katılmak isteyince böle bi karar aldık.Kesinlikle mesafa yoktur.Loncamızda bulunan herkez eşit şekilde davranılıp eşit şekilde herkez birbirine saygı göstermektedir.Biz bir devlet kurmadık ki katı kurallarımız yasalarımız olsun oyunu en güzel ve en iyi şekilde oynamak için loncalasma kararı aldık.Dedigim gibi Adam gibi Adamlara kapımız açıktır.
İmzanız düzenlendi
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
İyi günler Edvardian Loncamız adına yaptıgım araştırmada hiç bir pürüz cıkmamıştır senin hakkında. Bize item önemi yok araştırmalardan pürüz cıkmaz ise loncamızda yer alabilirsiniz.Edvardian Loncamıza ne zaman isim deyiştirir sen gelebilirsin . İyi günler OxLİFExO
KaSTeLLa
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
kardeşim konun az ilersine bakarsan orada isim deiştirme almadan girebilirim cunkü para sıkıntısı var bi elimiz yagda bi elimiz balda olmadgı için normal isimle katılmak istiyorum sizde uygun görürsenz hemen listenize yazın dürüst güvenilir adamlarla olmaktan gurur duyarım.
-
- Salgın Koruyucusu
Karakter Adı:Sancakadamı
İsim Soyisim:Kerimcan OKKAN
daha önce bir loncada olmadım ve ayrılmadım
İsim Soyisim:Kerimcan OKKAN
daha önce bir loncada olmadım ve ayrılmadım
-
- İskele Babası
]1 .) Karakter Adı: Şovalyexemre
2.) Şahıs ad ve soy adı: Emre Kızıldağ
3.) Oyun geçmişi : kısa bir süre Bloodx loncasındaydım.Uzun Süredir Oynuyorum
5.) Bundan önce kullandıgı karakterler (savas büyü şifa) ne kadar süredir kullandıgı. şifam Savşçım ve büyücüm var 3 seneye yakındır kullanıyorum

2.) Şahıs ad ve soy adı: Emre Kızıldağ
3.) Oyun geçmişi : kısa bir süre Bloodx loncasındaydım.Uzun Süredir Oynuyorum
5.) Bundan önce kullandıgı karakterler (savas büyü şifa) ne kadar süredir kullandıgı. şifam Savşçım ve büyücüm var 3 seneye yakındır kullanıyorum
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
Sevgili sancakadamı ve Şovalyemre .Sİzler hakında aldıgımız duyumlar. 1 Kp kasan adama dalmak. 2 aktarım yapan kişilere alışveriş açmak. Oyun içi yasak olan işleri yapmaktan dolayı aramızda bulunamıyacagınızı belirtmek zorundayım. İyi geceler İyi forumlar . OxLİFExO
KaSTeLLa
BEyler bu konumuz sayesinde loncamıza başvuran kişiler hakkındaki biligler kim oldukları ve yaptıkları oyun hatalarınıda örenebilirsiniz. Eyer temiz sicili varsa onuda örenebilirsiniz. İYi akşamlar iyi forumlar OxLİFExO
KaSTeLLa
-
- Salgın Koruyucusu
kp kasanlara dalmakmıKastella yazdı:Sevgili sancakadamı ve Şovalyemre .Sİzler hakında aldıgımız duyumlar. 1 Kp kasan adama dalmak. 2 aktarım yapan kişilere alışveriş açmak. Oyun içi yasak olan işleri yapmaktan dolayı aramızda bulunamıyacagınızı belirtmek zorundayım. İyi geceler İyi forumlar . OxLİFExO
Loncanız hayırlı olsun eminim Sancak'taki sayılı lonca arasına girersiniz.
SirDeathLess