2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
- kskgencLik
- İskele Babası

Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Hayat Bohs eyLen Çoşs

Hayat Bohs eyLen Çoşs
Her konuda gaffarRotary yazdı:bugün tam 2 ay oldu ve hala gaffar kesilemedi sizce bu normal birşeymi ben oyunu bıraktım arada forumları takip ediyorum. dönmeyi düşünüyordum gaffar kesilmiştir şimdiye dedim daha 50 canın altına düşüren yok insaf ya insaf ikv bitti bukadar diyim ben eskisi gibi olmaz ... Bu yönetim bunları iş işten geçtikten sonra anlayacak millet birden dükkandaki herşeyi aldı paraları çok geldi saymaktan oyuna ayıracak vakitleri yok ben harcadığım parayı helal etmiyorum...
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

Kanıt olmaz, olamazda.Çünkü sır gibi saklanıyor ama her zamanki gibi yüzüne gözüne bulaştıran TT ekibi saklayamadı.SpyderFreak yazdı:Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
[img]http://galeri.uludagsozluk.com/7/yaran- ... _17082.gif[/img]kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

SİLİNECEKKaraXHayalet yazdı:kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
xSagopaKajmerx yazdı:Kanıt olmaz, olamazda.Çünkü sır gibi saklanıyor ama her zamanki gibi yüzüne gözüne bulaştıran TT ekibi saklayamadı.SpyderFreak yazdı:Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.
Arkadaşa katılıyorum , bizim haberimiz olmadan destek takımı kesti.
Fakat saklanıyor , bildiğim kadarıylada düşen itemleri atmak zorundalar.
Fakat saklanıyor , bildiğim kadarıylada düşen itemleri atmak zorundalar.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Arkadaşlar WoW'da Lich King diye bir boss vardı 6-7 ay kesilemedi. Hemde 7-8 grup dalmalarına rağmen. Buda o misal. Junon gibi bossların 2-3 haftada çözülmesi işin tadını kaçırdı. Bu seferde çemberlitaş daha güçlü şeflerle çıkdı. Yönetimin bazı yaptıklarını bende tasvip etmiyorum tamam ama Çemberlitaş'ın bu denli zor olması bence daha iyi bir durum olmuş. Eninde sonunda Gaffarında sonu hepsiyle aynı olacakdır 
ahahahahahahahahaKaraXHayalet yazdı:kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Burası wow olsa hadi neyse wow un dünyada ünü var adamlar elbet yaparlar bi tane imkansız canavarHuNKaR yazdı:Arkadaşlar WoW'da Lich King diye bir boss vardı 6-7 ay kesilemedi. Hemde 7-8 grup dalmalarına rağmen. Buda o misal. Junon gibi bossların 2-3 haftada çözülmesi işin tadını kaçırdı. Bu seferde çemberlitaş daha güçlü şeflerle çıkdı. Yönetimin bazı yaptıklarını bende tasvip etmiyorum tamam ama Çemberlitaş'ın bu denli zor olması bence daha iyi bir durum olmuş. Eninde sonunda Gaffarında sonu hepsiyle aynı olacakdır

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary