2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kskgencLik
İskele Babası
İskele Babası

Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Mesaj gönderen kskgencLik »

kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Resim

Hayat Bohs eyLen Çoşs :D :) :D
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kptm »

Rotary yazdı:bugün tam 2 ay oldu ve hala gaffar kesilemedi sizce bu normal birşeymi ben oyunu bıraktım arada forumları takip ediyorum. dönmeyi düşünüyordum gaffar kesilmiştir şimdiye dedim daha 50 canın altına düşüren yok insaf ya insaf ikv bitti bukadar diyim ben eskisi gibi olmaz ... Bu yönetim bunları iş işten geçtikten sonra anlayacak millet birden dükkandaki herşeyi aldı paraları çok geldi saymaktan oyuna ayıracak vakitleri yok ben harcadığım parayı helal etmiyorum...
Her konuda gaffar :) sıkıldım gafar kesilmesi kolay biri olsa boss olmaz ve herkez kesse eşitlik olur eşitliğe gerek yok gayet iyi bole hem kesilse nolacak 1 madalya haha :mrgreen: :ugeek:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

SpyderFreak yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.

Kanıt olmaz, olamazda.Çünkü sır gibi saklanıyor ama her zamanki gibi yüzüne gözüne bulaştıran TT ekibi saklayamadı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
[img]http://galeri.uludagsozluk.com/7/yaran- ... _17082.gif[/img]
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

kskgencLik yazdı:kesiLmedimi cukka cukka cukkada cukka biz hergun kesiYoRuz sizin gibi cahaLLar boyLe forumda vakıt gecırırKen :ugeek:
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

KaraXHayalet yazdı:
SİLİNECEK :D
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

xSagopaKajmerx yazdı:
SpyderFreak yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.

Kanıt olmaz, olamazda.Çünkü sır gibi saklanıyor ama her zamanki gibi yüzüne gözüne bulaştıran TT ekibi saklayamadı.

Arkadaşa katılıyorum , bizim haberimiz olmadan destek takımı kesti.
Fakat saklanıyor , bildiğim kadarıylada düşen itemleri atmak zorundalar.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

Arkadaşlar WoW'da Lich King diye bir boss vardı 6-7 ay kesilemedi. Hemde 7-8 grup dalmalarına rağmen. Buda o misal. Junon gibi bossların 2-3 haftada çözülmesi işin tadını kaçırdı. Bu seferde çemberlitaş daha güçlü şeflerle çıkdı. Yönetimin bazı yaptıklarını bende tasvip etmiyorum tamam ama Çemberlitaş'ın bu denli zor olması bence daha iyi bir durum olmuş. Eninde sonunda Gaffarında sonu hepsiyle aynı olacakdır :)
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

KaraXHayalet yazdı:
Resim
ahahahahahahahaha :D
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

HuNKaR yazdı:Arkadaşlar WoW'da Lich King diye bir boss vardı 6-7 ay kesilemedi. Hemde 7-8 grup dalmalarına rağmen. Buda o misal. Junon gibi bossların 2-3 haftada çözülmesi işin tadını kaçırdı. Bu seferde çemberlitaş daha güçlü şeflerle çıkdı. Yönetimin bazı yaptıklarını bende tasvip etmiyorum tamam ama Çemberlitaş'ın bu denli zor olması bence daha iyi bir durum olmuş. Eninde sonunda Gaffarında sonu hepsiyle aynı olacakdır :)
Burası wow olsa hadi neyse wow un dünyada ünü var adamlar elbet yaparlar bi tane imkansız canavar :) bu ikv 700 bin oyuncu deniyor.. ama bunun en fazla 10 bini aktiftir belki daha az .)
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary

“Genel Etkileşim” sayfasına dön