ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa

Mesaj gönderen exxon »

benzombi01 yazdı:
exxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrüt

AHAHAHAHAHAHAHAHA BEYİN BEDAVA
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Akçeyle forum yöneticisi , rehber, Game master falan da olalım istersen :roll:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Atmosferr »

benzombi01 yazdı:iyi günler akçeyle her şey satılıyor ve vakti yada çarı iyi olmayan ama parası olan biri neden bu oyunu sevmesin misal benim maden toplamak hoşuma gidiyor ama 2. 3. 4. saflar çıkmayınca sıkılıyorum ama çıkınca moralim yerine geliyor peki çıkmadı mı %60 lık arttırıcılaklarla bile 1 tane 4. 2 tane 3. çıkıyor en fazla 5 günde ama neden misal 30 tl gibi bir fiyata ejder v.s satılmasın 20 tlyede yükseltilmesin.
30 tl ye ejder ? 1m 1liradan iş gördüğüne gore ejderin en az 250 olmasi lazim 25.000 akçede yüklenmez
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Atmosferr yazdı:
benzombi01 yazdı:iyi günler akçeyle her şey satılıyor ve vakti yada çarı iyi olmayan ama parası olan biri neden bu oyunu sevmesin misal benim maden toplamak hoşuma gidiyor ama 2. 3. 4. saflar çıkmayınca sıkılıyorum ama çıkınca moralim yerine geliyor peki çıkmadı mı %60 lık arttırıcılaklarla bile 1 tane 4. 2 tane 3. çıkıyor en fazla 5 günde ama neden misal 30 tl gibi bir fiyata ejder v.s satılmasın 20 tlyede yükseltilmesin.
30 tl ye ejder ? 1m 1liradan iş gördüğüne gore ejderin en az 250 olmasi lazim 25.000 akçede yüklenmez
1 lira 1 m mi abartma be. 25 kuruş en fazla.
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

Cunocuneyt yazdı:
streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.

Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]

düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
Herkes silahına + basıyor mu sanıyorsun ?
Vs'de üstü ezik olan adamın pratik zekası ve taktiği olsa ne yazar ?
Herkes sığınak arttırıcı mı alıyor sanıyorsun? Ayrıca alanların memnun kaldığını mı düşünüyorsun?
4. Maddeyi birdaha oku istersen tam anlayamamışsın.
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

benzombi01 yazdı:
Cunocuneyt yazdı:
streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.

Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]

düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
arkadaşım sana 1 soru iksirler akçe ile satılmadan önce maden artırıcılar küreler sonra ayı satılmadan önce sizde soru sordunuz olmaz diye ama iksir i isteyen alır 3 4 saatte 5 maden mi sadece 1 TL ile 5 maden mi sence 10 TL ye 55 tane iksir 1 ay gider sana ama 55 iksir senin 50 saattini felan alır
Aralarına virgül koyarak ve daha açık anlatırsan sorunu anlayabilirim
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Sagopakajmeran yazdı:tamamen paraya döner oyun. ve zevki hiç kalmaz.
kardeşim eminönünde bi ejder asa 600m şimdi üreten ya hırsızdır yada çoooook eski oyuncudur e biliyorsunuzki şahesersiz girenlerin sayısı çok az ki ben rahatça grup bulabiliyorum gruplarda... ama eğitim şart !
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary

“Genel Etkileşim” sayfasına dön