benzombi01 yazdı:4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrütexxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
AHAHAHAHAHAHAHAHA BEYİN BEDAVA
benzombi01 yazdı:4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrütexxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
30 tl ye ejder ? 1m 1liradan iş gördüğüne gore ejderin en az 250 olmasi lazim 25.000 akçede yüklenmezbenzombi01 yazdı:iyi günler akçeyle her şey satılıyor ve vakti yada çarı iyi olmayan ama parası olan biri neden bu oyunu sevmesin misal benim maden toplamak hoşuma gidiyor ama 2. 3. 4. saflar çıkmayınca sıkılıyorum ama çıkınca moralim yerine geliyor peki çıkmadı mı %60 lık arttırıcılaklarla bile 1 tane 4. 2 tane 3. çıkıyor en fazla 5 günde ama neden misal 30 tl gibi bir fiyata ejder v.s satılmasın 20 tlyede yükseltilmesin.
1 lira 1 m mi abartma be. 25 kuruş en fazla.Atmosferr yazdı:30 tl ye ejder ? 1m 1liradan iş gördüğüne gore ejderin en az 250 olmasi lazim 25.000 akçede yüklenmezbenzombi01 yazdı:iyi günler akçeyle her şey satılıyor ve vakti yada çarı iyi olmayan ama parası olan biri neden bu oyunu sevmesin misal benim maden toplamak hoşuma gidiyor ama 2. 3. 4. saflar çıkmayınca sıkılıyorum ama çıkınca moralim yerine geliyor peki çıkmadı mı %60 lık arttırıcılaklarla bile 1 tane 4. 2 tane 3. çıkıyor en fazla 5 günde ama neden misal 30 tl gibi bir fiyata ejder v.s satılmasın 20 tlyede yükseltilmesin.
Herkes silahına + basıyor mu sanıyorsun ?Cunocuneyt yazdı:streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]
düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
Aralarına virgül koyarak ve daha açık anlatırsan sorunu anlayabilirimbenzombi01 yazdı:arkadaşım sana 1 soru iksirler akçe ile satılmadan önce maden artırıcılar küreler sonra ayı satılmadan önce sizde soru sordunuz olmaz diye ama iksir i isteyen alır 3 4 saatte 5 maden mi sadece 1 TL ile 5 maden mi sence 10 TL ye 55 tane iksir 1 ay gider sana ama 55 iksir senin 50 saattini felan alırCunocuneyt yazdı:streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]
düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
kardeşim eminönünde bi ejder asa 600m şimdi üreten ya hırsızdır yada çoooook eski oyuncudur e biliyorsunuzki şahesersiz girenlerin sayısı çok az ki ben rahatça grup bulabiliyorum gruplarda... ama eğitim şart !Sagopakajmeran yazdı:tamamen paraya döner oyun. ve zevki hiç kalmaz.