MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
Re: MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
Panpişlerim size üstaddan selam getirdim. Canceazi hesabım yarın akşam 17.00 sularında açılacak ancak ben tatildeyim mümkün olduğunca yardımda bulunmaya çalışacağım. biz bu yola baş koymuş üyeleriz ve hedefimize ulaşacağız. MPGD'ye selam olsun.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Üstad boş konuşmaz ! :roll:VeNGaT yazdı:mantıklı küfür yazıp ban yicene karşındakinin karnını deş misali :twisted:haydegidelum yazdı:VeNGaT yazdı:küfürsüz mü ? ne aldın lan sen :evil:haydegidelum yazdı:KURALLARIMIZ ;
Amacımız küfürsüz bir ekilde meranın ileti sayıını ilerletmek ve ramazan bayramına kadar 3. sıradan 1. sıraya yerleştirmek. üye olmak için 'yorum' yazcaksın sadece
ayrıca kullanılacak sayılı ifade vardır.. bunun dışındada kural yoktur..
bu ifadeler kullanılabilir gülümseme ifadeleri yasaktır.. 1 kez uyarılır 2. uyarı olmadan dernekten çıkartılır. :roll:
Üstad Bu Yolda En Başından Beri Bizle Beraber Olanlar Başta Olmak Üzere Ve Sonradan Katılan Tüm Üyelerimize SAygı Ve Sevgilerini Yolluyor.. Sakın unutmayın Püskevitsizlik Bir Gerçektir..
argo serbest küfür yasak , neden yasak çünkü daha yaratıcı argo kelimler kurup küfürden daha beter küfür sözleri kullanabilrisiniz.. zihin açar
Tamam üstad gözlerindsen Ve panpişlerinden öpüyor..Lucia yazdı:Panpişlerim size üstaddan selam getirdim. Canceazi hesabım yarın akşam 17.00 sularında açılacak ancak ben tatildeyim mümkün olduğunca yardımda bulunmaya çalışacağım. biz bu yola baş koymuş üyeleriz ve hedefimize ulaşacağız. MPGD'ye selam olsun.
üstadın izinde bi genç nefer dahaReverence yazdı:hadi bakalım hedefimize ulaşmaya calışalım![]()
-
- Kadim Hidra Avcısı
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Vandervaart yazdı:Başarılar
Senide aramızda görmekten büyük mutluluk ve kıvanç duyarız vandercan .
Asıl Seninde Bu harekatın öncülüğünü yuapman gerekiyordu.. çabuk mu unuttun eski forumda nası kastığımızı
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bu konu altındaki önceki yorumumu görmedin sanırsam
) Şu knudaki yorumlara bi daha göz at
)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Vandervaart yazdı:Tılsımı geçin) Sonraki hedefiniz Köşk olursa destek veririm
burdaki mesajında bizle dalga geçtiğini ve çok kırıcı olduğunu bildirmek isterim.
-
- Kadim Hidra Avcısı
Demekki yanlış anlamışın
Ben diorm ki Tılsımı geçin sonraki hedefiniz Köşk olursa yardım ederm dedim
)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Vandervaart yazdı:Demekki yanlış anlamışınBen diorm ki Tılsımı geçin sonraki hedefiniz Köşk olursa yardım ederm dedim
)
sen ileti sayılarına baktın mı ?
Tılsım lider
Köşk ikinci
biz üçüncüyüz..
Yani dediğin Biraz Mantık Kurallarına aykırı tılsımı geçince köşkü geçmiş olmuoz mu zaten
-
- Kadim Hidra Avcısı
Karıştırdm işte tam tersini sölediğimi düşünhaydegidelum yazdı:Vandervaart yazdı:Demekki yanlış anlamışınBen diorm ki Tılsımı geçin sonraki hedefiniz Köşk olursa yardım ederm dedim
)
Tılsım lider
Köşk ikinci
biz üçüncüyüz..
Yani dediğin Biraz Mantık Kurallarına aykırı tılsımı geçince köşkü geçmiş olmuoz mu zaten
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Vandervaart yazdı:Karıştırdm işte tam tersini sölediğimi düşünhaydegidelum yazdı:Vandervaart yazdı:Demekki yanlış anlamışınBen diorm ki Tılsımı geçin sonraki hedefiniz Köşk olursa yardım ederm dedim
)
Tılsım lider
Köşk ikinci
biz üçüncüyüz..
Yani dediğin Biraz Mantık Kurallarına aykırı tılsımı geçince köşkü geçmiş olmuoz mu zaten)
o zaman tamam bu sözünü unutma :roll: