İlk önce loncanızın yeniden tporlanmasına sevindim...
Umarım beklentinizi karşılayacak düzeyde oyuncularınız olur...
Ve meranın lodos klanına güç katarsınız...
♥(¯`´•.¸KoDaDıx¸.•´´¯)♥(¯`´•.¸ GüNCeL¸.•´´¯)
Re: ♥(¯`´•.¸KoDaDıx¸.•´´¯)♥(¯`´•.¸ GüNCeL¸.•´´¯)
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
:arrow: :!:DeaTHxBeJNaTe yazdı:Gereksiz insanlar , asıl bölücülük yaparak ortalığı karıştırmak isteyen militanlar tekrar sahnede . Bu konu lonca konusu , bu forum oyun forumu siz ne kadar aciz ve beyinsiz insanlarsınız ki o kadar kutsal insanların makamlarını ( şehitliği ) oyuncak gibi her yere yazıp gereksiz tartışmaların nedeni haline getiriyorsunuz .
Asıl terörist sizsniz ...
İ
[VuSTuLaT]
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Loncanın tam ismini görmek için bir süre bekliyoruz
sayfanın yklenmesi uzun sürüyor
Kalıcı olun Boran abi 
- ByKaLpSiZzZ
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
EWiNDaR yazdı:İlk önce loncanızın yeniden tporlanmasına sevindim...
Umarım beklentinizi karşılayacak düzeyde oyuncularınız olur...
Ve meranın lodos klanına güç katarsınız...
TşkLer kardeşim aLLah Razı oLsun..
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....

Tskr arkadaslar sagolun... 
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
gerekenı zamanında yaparsanız sevınırım kardesımmm....
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
- DeaTHxBeJNaTe
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne zamandan beri lonca konularına siyaset ( terörü lanetliyoruz ) resmleri asılması serbest oldu . Herkesn loncasına yazılsa eyw ama nedne sadece KoDaDıx ? o loncada olmamama rağmen zoruma gidiyor kendini bilmezlerin , çok büyük bir halt yemiş gibi bu tür saldırılar yapması.Sosyolog yazdı:Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
olur.
Terörü lanetlemek siyaset değil insani bir protesto şeklidir. Neden sadece KoDaDıx orası beni ilgilendirmez ben sadece içeriğe bakarım, gerekli düzenlemeyi ve moderasyonu yaparım. Lütfen konuyu tartışma konusuna çevirmeyiniz. Forum kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz iletileri sağ üst köşeden rapor ediniz.DeaTHxBeJNaTe yazdı:Ne zamandan beri lonca konularına siyaset ( terörü lanetliyoruz ) resmleri asılması serbest oldu . Herkesn loncasına yazılsa eyw ama nedne sadece KoDaDıx ? o loncada olmamama rağmen zoruma gidiyor kendini bilmezlerin , çok büyük bir halt yemiş gibi bu tür saldırılar yapması.Sosyolog yazdı:Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
sosyolog kardes burayı meskul etme sadece grewını yap dusuncen soran olmadı sana bız ılgılnıyoruz arkadaslarla....[/b][/size]Sosyolog yazdı:Terörü lanetlemek siyaset değil insani bir protesto şeklidir. Neden sadece KoDaDıx orası beni ilgilendirmez ben sadece içeriğe bakarım, gerekli düzenlemeyi ve moderasyonu yaparım. Lütfen konuyu tartışma konusuna çevirmeyiniz. Forum kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz iletileri sağ üst köşeden rapor ediniz.DeaTHxBeJNaTe yazdı:Ne zamandan beri lonca konularına siyaset ( terörü lanetliyoruz ) resmleri asılması serbest oldu . Herkesn loncasına yazılsa eyw ama nedne sadece KoDaDıx ? o loncada olmamama rağmen zoruma gidiyor kendini bilmezlerin , çok büyük bir halt yemiş gibi bu tür saldırılar yapması.Sosyolog yazdı:Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu