Büyüklü Küçüklü harflerle yazı yazma sendromu(Ergenlik)
Re: Büyüklü Küçüklü harflerle yazı yazma sendromu(Ergenlik)
Meran sunucusunda karakter adı büyüklü küçüklü olmayan neredeyse yok, bunun nedenini anlayabilmiş değilim benim karakter adlarım normal haliyledir herkezede öyle tavsiye ederim ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Bence doğru bir düşünce tarzı değil. İsmin büyüklü küçüklü olması BENCE yani BENİM FİKRİME GÖRE normal sonuçta isim yani bir kere seçilir. herkes isminin güzel olmasını ister. Şahsen benim bir karakterimin ismi MeGaxPeaRSoN . Bunu böyle yapmam böyle yazdığımı göstermiyor.Melodrama yazdı:Meran sunucusunda karakter adı büyüklü küçüklü olmayan neredeyse yok, bunun nedenini anlayabilmiş değilim benim karakter adlarım normal haliyledir herkezede öyle tavsiye ederim ... İyi Forumlar.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
merandanx yazdı:ikv insanları gün geçtikçe salaklaşıyormu yoksa banamı öyle geliyor sanane miletin tarzından millete ergen diyosunda peki sen nesin cocukmsun ? bazılarıda yazıyor güzel türkçe katliamı falan arkdaş önce bi kendine bak sen yazdıklarına bak sen cokmu güzel kullanıyorsun türkçeyide gidip millete güzel kulanın diyosun böyle saçma konular açıldımı 1 tane yorum yapılmazdı şimdi forum sizin dediğinz gibi ergen kaynamış kendisini birşey sananlarla yani!!!!
Sakin ol bi ya sana niye bu kadar dokundu bu konu
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
doğrusun.Kemalizm yazdı:merandanx yazdı:ikv insanları gün geçtikçe salaklaşıyormu yoksa banamı öyle geliyor sanane miletin tarzından millete ergen diyosunda peki sen nesin cocukmsun ? bazılarıda yazıyor güzel türkçe katliamı falan arkdaş önce bi kendine bak sen yazdıklarına bak sen cokmu güzel kullanıyorsun türkçeyide gidip millete güzel kulanın diyosun böyle saçma konular açıldımı 1 tane yorum yapılmazdı şimdi forum sizin dediğinz gibi ergen kaynamış kendisini birşey sananlarla yani!!!!
Sakin ol bi ya sana niye bu kadar dokundu bu konuİnsanlar salaklaşmıyo millet huysuzlaşıyo kardeşim bizim alfebemiz belli harflerimiz konuşmamız belli sen kalkıpta 29 harflik alfebeyi 32 çıkaramazsın.Yanlısmıyım?
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Bu konu hala tartışılıyor mu?