Susam yazdı:Bu araf loncası bana yarım saat kufur etmişti sırf kenanı kesmeyi bilmiyorsunuz dediğim için
sonra Qwert miydi yoksa Qwerty miydi o adamın aktarmak istediği itemleri caldınız hatta çalınan itemler hakkında stabxinfazcı şahitti fakat o gün ben kaç aydır sırtında göruyorum demişti ve suan stabxinfazcı araf loncasinin başkani
Sen bu yazdıklarını bi kanıtlama ben sana özel konu açıcam ezik herif .. bak yine yazıyorum belki kafan basar kaç aydır sırtında görüyorum yazmışsın beyin hücrelerin eksik yaan söyledigin burda kurulalı 1 ay oldu
Siwasle , Bosphours , Codemaster bana yaklaşık 1 ay önce küfür etti forumda konusuda var ama telefondan girdigim icin aramak zor geliyor salı veya Carsamba gunu kanıtlarıyla sunacam
mal o calma olayini yanlıs anladın grzek Qwert miydi yoksa Qwerty miydi adamın adi onun itemlerini Siwasle çaldı aslinda aktarim yapiyorlardi Qwerty itemlrinin savscisindan verip buyucusunden alacakti ama siwasle itemlerini aktarirkn caldi stabxinfazci ise yaninda sahitti Qwerty stabxinfazciya sole sunlara itemlerimi versin dedigine stabxinfazci ben o itemleri kac aydir sirtinda goruyorum demisti daha araf loncasi ortada yokken 1-2 hafta sonra araf loncasi kuruldu baskan stabxinfazci oldu bu siwasle de uye oldu
Susam yazdı:Siwasle , Bosphours , Codemaster bana yaklaşık 1 ay önce küfür etti forumda konusuda var ama telefondan girdigim icin aramak zor geliyor salı veya Carsamba gunu kanıtlarıyla sunacam
mal o calma olayini yanlıs anladın grzek Qwert miydi yoksa Qwerty miydi adamın adi onun itemlerini Siwasle çaldı aslinda aktarim yapiyorlardi Qwerty itemlrinin savscisindan verip buyucusunden alacakti ama siwasle itemlerini aktarirkn caldi stabxinfazci ise yaninda sahitti Qwerty stabxinfazciya sole sunlara itemlerimi versin dedigine stabxinfazci ben o itemleri kac aydir sirtinda goruyorum demisti daha araf loncasi ortada yokken 1-2 hafta sonra araf loncasi kuruldu baskan stabxinfazci oldu bu siwasle de uye oldu
Benim neden haberim yok ben oyuna 1.5 ay önce başladım? ben neden küfüre etmedim sana ? bende oyundaydım? ve madem küfür ettiler neden susturulmadılar? ve sen bi arz olarak nerden biliyorsun adamların kenan kesemedigini? gel ben sana hergün kenan kesiyim itina ile olum böyle çamur at izi kalsınlarla olay bitmez bizim loncada iki kişinin çarı çalındı item mitemde degil hangimiz konu açtık? çünki milletr çamur atmak degil gerçek suçluyu ortaya çıakrmaktı amaç kapiş ? bide madem kanıtın manıtın var ezik gibi başkasının açtıgı konuya girip he biliyorum bunalr böyle demek yerine aç konu görelim bizde senin dilinle kapiş ? uzaktan ötüp duruyosun hala ben diyorum bu konuyu açan dengesiz özür diledi pişman oldu çarım çalındı diyen gerzek loncanıza giriyim sen diyosun hala kanıtlıycam bende diyorum laga luga yapma telefonu felan bırak git bi kafeye ordan al kanıtını aç konu bu kadarmı akılsız beyinsiz bişeysin.
abi cidden guldum adama 1 aydir bise yazmamis foruma benimde kufur ettimi idda ediyor ki ettiysem ceza alamam lazim 1 aydir senin dilin icinemi aman pardon parmaklarin icinemi kacmistiki yazmadin simdi birden hortladin olayin ustunden 1 ay gecmis arkadasimiz hala ispat edecem gibisinden biseler diyor bak ozamanlar bu olay icin siwasli beni loncaya alicak dedi dendi sonrada ecel ureticem dedi sana dendi simdi ise baska bir arkadas aktarim yapiyorlardi diye ortaya cikti ispatin varsa ac konu oraya delilleriyle koy ama ispatin yoksa (sus ki adam sansinlar)
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.