yaLnizadam66 yazdı: :lol: Üst üste yorumlar atmış bana sataşıyor :lol:
Haklısın tamlama olarak kullanılınca '' O ' nun vaftiz babası '' anlamına geliyor , ben dikkat etmedim fakat kelime anlamı olarak '' Tanrı Baba '' dır ve şu bir gerçek ki ben Dil bölümünde okuyorum,vikipedia,translate kullanmadım..
Ancak asıl konuya gelirsek senin gözü yanılan 2 ,3 kişi (ki artık her kimse ) yi buraya çıkıp aşşağıyalamazsın .
Facebook İKV Meran Sayfasında senin ; resimlerin , yaşın , konuşmaların 12 bilemedim 13 olduğunu açıkça belli ediyor
Ne sen bu tanıdığın insanlardan bir üst sınıfsın, nede ben senden..
1) yorumlarım seni hedef alıyor.çünkü bana yarım bir dil ile ahkam kesiyorsun.iyiki dil bölümünde okuyorsun dil bölümünde okumayı bırak lise 1 bilemedin 2 ye giden bir insan bu yanlışı yapmaz.bir kelimenin birden çok anlamı olabilir..ayrı veya bitişik yazılıncada anlam değişebilir.Dil bölümünde okuyorum diyorsun bide? ben hala senin yaşından emin değilim 16 yaşında çocuk dil bölümünde nasıl okur?
2) İkv meran sayfası şahsen ve şahsen benim değildir..bu konu hakkında forumda onlarca konu açtım.Benim soyadım o şahıs ile aynı bile değil.8-9 yıl önceki fotoğraflarımın bire bir aynısı orda olduğundan facebook hesabımı dondurdum.o hesabıda her gün şikayet ediyorum zaten facebook'a.
3) konuşmalarımdan yola çıkmışsın bana bir örnek gösterebilir misin? kendi konuşmalarının benimkinden farksız olduğunu anlayacaksın.
gelelim shock'a...
1) shock bir insanın reklam yapıp yapmaması seni neden ilgilendirir neden bi batma hissi verir anlamadım? her konuma muhalefetsin..sen post kastın sesimizi çıkartmadık da şmdi bir insanın ne yapıp yapmadığınımı söliceksin? ilk satırı dikkatli okursan bunun bir reklam olmadığını görürsünüz tabi hala o kadar kör değilsen?
gelelim şu fark lı marklı artık her kimse ona:
sanırım forumda yeni daha önce görmedim bilmiyorum çakma hesapta olabilir hani destekçi yalancı şahit gibi ancak söylüyorum bilmediğin işe burnunu sokarsan bi daha çıkaramazsın o delikten..
anaa harbiden duruyo len kapatmamışlar hala geçmiş olsun kanka kapatmazlarda daha elin hesabını 2 dk de kapatırlar adama bak yea
ilginç, cahillik kriteri "sinema filmi" izlemekle ölçülüyormuş da biz bilmiyormuşuz :lol: Yahu komik olma Hakan bey, kalkıp ben sana burada öyle filmlerin öyle karakterlerini sorarım, nutkun tutulur. Yada şarkı ismi, şarkı sözü sorarım. Ne farkı var ki ? Hayır daha ilginci bu işin suçlusu sensin. Tek harf farklılığı çoğu insanın dikkatini çekmez. Burada kimsenin gözleri tavşan gözü değil. İnsanız göremeyebiliriz. Fakat bu kadar insana karşı burada saçmalamanla kendince neyi kanıtladığını sanıyorsan bence hiç devam etme, zaten kimseye "cahil" damgası koymak sana kalmamış.
Senturk
(Bir zamanlar "abi ", şimdilerde "Nankör kedi" dediğin kişi.)
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:ilginç, cahillik kriteri "sinema filmi" izlemekle ölçülüyormuş da biz bilmiyormuşuz :lol: Yahu komik olma Hakan bey, kalkıp ben sana burada öyle filmlerin öyle karakterlerini sorarım, nutkun tutulur. Yada şarkı ismi, şarkı sözü sorarım. Ne farkı var ki ? Hayır daha ilginci bu işin suçlusu sensin. Tek harf farklılığı çoğu insanın dikkatini çekmez. Burada kimsenin gözleri tavşan gözü değil. İnsanız göremeyebiliriz. Fakat bu kadar insana karşı burada saçmalamanla kendince neyi kanıtladığını sanıyorsan bence hiç devam etme, zaten kimseye "cahil" damgası koymak sana kalmamış.
Senturk
(Bir zamanlar "abi ", şimdilerde "Nankör kedi" dediğin kişi.)
1) ben bilerek orda büyük harfle yazdım..adama açıklıyorum şu değil bu diye..ancak bu adam hala buna barzani diyorsa benim bileceğim iş değildir...
2) bana tafra yapıp,artislik yapıp yıldırmaya çalışanlar daha bir araştırma yapmamış gelmiş burda ahkam kesiyor....
3) evet abi diyordum 3 sene öncesine kadar ancak sağolsun birileri çıkıpta senin çocuk olduğunu söleyince vazgeçtim bende..adam sanmıştım hiç yoktan adam yerine koymuştum..demişlerdi çocuğa abimi dion diye şaşırdım adam yerine koyduğum için cevap verdim..nankör kedi savunduğumuza pişman tabiki...
4) Ben eğer bu insana açıklamışsam güzel güzel ancak bu adam inadına barzani inadına barzani diyorsa benim yapacağım birşey yoktur Cahil damgasını yapıştırırım.!işin tuhafı ben adama araştırabilirsin dedim vikipedi linkini bile yazdım artık daha ne diyim?
Nankör kedi .:. keser döner sap döner gün gelir hesap döner!
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.