TT [ Test Takımı ] Araştırma ve Geliştirme [Ar-Ge] ekibinde yer alan ve bölgelerin hatasız denilebilecek dereceye getirilebilmesinde en çok çalışan ve oyunculardan önce o bölgeyi keşfeden ekibe denilen bir isimseagle yazdı:tt ne ?![]()
Çemberlitaş KarabasanLar
Re: Çemberlitaş KarabasanLar
Karabasan daha önceden görüntülenmiştir. Bakınız ;
http://www.ikvonline.net/25990-gaffar-d ... highlight=
http://www.ikvonline.net/25990-gaffar-d ... highlight=
Eminönü / Meth
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: TAKVA
Teşekkür ederim bilgilendirmen içinTAKVA yazdı:TT [ Test Takımı ] Araştırma ve Geliştirme [Ar-Ge] ekibinde yer alan ve bölgelerin hatasız denilebilecek dereceye getirilebilmesinde en çok çalışan ve oyunculardan önce o bölgeyi keşfeden ekibe denilen bir isimseagle yazdı:tt ne ?![]()
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Peki iflisin çocuğu çok var herhalde çünkü orda 1 karabasan yok merdiven boyunca varlSuSTuRunl yazdı:Burnumun dikine gideceğim diyorsun ha.KaraXHayalet yazdı:İflisin bir benzerimi hade kardeşim iyi geceler bak saat kaç oldu iyice bi dinlen gözlerin yorulmuşlSuSTuRunl yazdı:İfliss diyenler arasında bende varım.İfliss öldü mü sanıyorsun?''Buna izin veremem!'' ne çağrıştırıyor sana?O Karabasan'ların modellemesi neden İfliss'in bir benzeri?Mantık :idea:KaraXHayalet yazdı:Bi arkadaş iflis bile dedi yerlere yattım :mrgreen:Kollarına dikkat edecek kadar bakamıyosan bence sen bi doktora görün gözün bozulmuş.Bulunduğu ortam da cabası.Neyse Gaffar kesildiği gün görevdeki konusmalarda elbet belli olacak.Lafını unutma
![]()
İlginç bi yer 
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :
Gaffarı belli bir cana(20-30 vb.) getirdiğimizde rüya ile gerçeklik arasında bir yere gidiyoruz bedenimiz oradayken ruhumuz karabasanlar ile uğraşıyyor(tabi buraya grupça gidiyorruz) hepsini bitirdiğimizde Gaffar'ın yanına ulaşıyoruz fakat canı artmış oluyor ...
Gaffarı belli bir cana(20-30 vb.) getirdiğimizde rüya ile gerçeklik arasında bir yere gidiyoruz bedenimiz oradayken ruhumuz karabasanlar ile uğraşıyyor(tabi buraya grupça gidiyorruz) hepsini bitirdiğimizde Gaffar'ın yanına ulaşıyoruz fakat canı artmış oluyor ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- seagle
- Meteor Kaşifi
Ama karabasanlı foto yu gördüysen yazı kutucuğuna bakmışsındır Gaffardan taze asa rweçetesi diye yansıtıodu adamMelodrama yazdı:Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :

*2254*

*2254*
seagle yazdı:Ama karabasanlı foto yu gördüysen yazı kutucuğuna bakmışsındır Gaffardan taze asa rweçetesi diye yansıtıodu adamMelodrama yazdı:Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :
Gaffarı belli bir cana(20-30 vb.) getirdiğimizde rüya ile gerçeklik arasında bir yere gidiyoruz bedenimiz oradayken ruhumuz karabasanlar ile uğraşıyyor(tabi buraya grupça gidiyorruz) hepsini bitirdiğimizde Gaffar'ın yanına ulaşıyoruz fakat canı artmış oluyor ...![]()
Yani Gaffar kesildi mi ? Ben kesen grup görememiştim demek varmış o zaman Karabasan'ın Gaffar'la alakası kalmıyor demektir .
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
- seagle
- Meteor Kaşifi
5 dk bekle fotoyu atam .. YÖNETİM SİLİYOR AMA BU FOTOYU anlamadım :?Melodrama yazdı:seagle yazdı:Ama karabasanlı foto yu gördüysen yazı kutucuğuna bakmışsındır Gaffardan taze asa rweçetesi diye yansıtıodu adamMelodrama yazdı:Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :
Gaffarı belli bir cana(20-30 vb.) getirdiğimizde rüya ile gerçeklik arasında bir yere gidiyoruz bedenimiz oradayken ruhumuz karabasanlar ile uğraşıyyor(tabi buraya grupça gidiyorruz) hepsini bitirdiğimizde Gaffar'ın yanına ulaşıyoruz fakat canı artmış oluyor ...![]()
Yani Gaffar kesildi mi ? Ben kesen grup görememiştim demek varmış o zaman Karabasan'ın Gaffar'la alakası kalmıyor demektir .

*2254*

*2254*
- seagle
- Meteor Kaşifi
seagle yazdı:5 dk bekle fotoyu atam .. YÖNETİM SİLİYOR AMA BU FOTOYU anlamadım :?Melodrama yazdı:seagle yazdı:Ama karabasanlı foto yu gördüysen yazı kutucuğuna bakmışsındır Gaffardan taze asa rweçetesi diye yansıtıodu adamMelodrama yazdı:Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :

*2254*

*2254*