Bi şey sorcam gülmeyin ama D
- sercau2834
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Bi şey sorcam gülmeyin ama D
Parayla mı sandın ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- sercau2834
- İri Fare Avcısı

Heeeee Sana alacadım
bn Barışa attım mesajı nie alınıon :roll:
http://www.facebook.com/pskvt34
Hiç .. Son günlerde bu beyin bedava esprisi kabak tadı vermeye başladı. Biri saçma bir şey yazınca veya verecek cevabı olmayınca hemen "Beyin Bedava" yazıveriyor. Bence yeni espri bulmaya çalışın.
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- sercau2834
- İri Fare Avcısı

Beyin Bedava Geri kalan Her Şey İçin Master Card :roll:
http://www.facebook.com/pskvt34
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
İstihbarat subayı boss degıl ondan item düşmüyor gaffarı kestıgınde otomatıkman görev gelıyor ıstıhbarat subayını oldurun dıyor oldurdugunde hıçbırşey dusmuyor 2 tane ıshıtbarat subayı var onlar teşkılatta ıhanet ettıler ama onlar boss degıl zahır gıbılerSoLo yazdı: İstihbarat Komutanı ve Semihanın neden kesilmesi gerektiğini açıklayayım. Pantolon ve Ceket reçeteleri gökten zembille düşmüyor herhalde.
Çemberlıtaşta hangı yaratıktan hangı item düşecegıne gelınce
YOL savaşçısı = zırh
GBM X= ayakkabı
Staurt= eldıven
Semıha=pantolon
Gaffar bey = asa
Gaffar Bey görevinin ödüllü = o karakterın butun şaheser reçetelerı (orn:buyucuysen kıyamet,kelvın,cehhenem,tranformator ceket recetelerı )
En son 1aldandim1234 tarafından 16 Ağu 2011 16:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
1aldandim1234 yazdı:İstihbarat subayı boss degıl ondan item düşmüyor gaffarı kestıgınde otomatıkman görev gelıyor ıstıhbarat subayını oldurun dıyor oldurdugunde hıçbırşey dusmuyor 2 tane ıshıtbarat subayı var onlar teşkılatta ıhanet ettıler ama onlar boss degıl zahır gıbılerSoLo yazdı: İstihbarat Komutanı ve Semihanın neden kesilmesi gerektiğini açıklayayım. Pantolon ve Ceket reçeteleri gökten zembille düşmüyor herhalde.
YOL savaşçısı = zırh
GBM X= ayakkabı
Staurt= eldıven
Semıha=pantolon
Gaffar bey = asa
Gaffar Bey görevinin ödüllü = o karakterın butun şaheser reçetelerı (orn:buyucuysen kıyamet,kelvın,cehhenem,tranformator ceket recetelerı )
Bütün reçetelerin düşmesi saçma geldi. Hem karabasanların sonunda Teşkilata ihanet eden 2 hain var (İstihbarat Komutanı ve İstihbarat Koruması) bunlardan en azından bir şey düşmesi lazım veya görevinden vermesi lazım.
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
hiç çemberliye girmedin galiba staurt zırh + eldiven düştüğü kesin1aldandim1234 yazdı:1aldandim1234 yazdı:İstihbarat subayı boss degıl ondan item düşmüyor gaffarı kestıgınde otomatıkman görev gelıyor ıstıhbarat subayını oldurun dıyor oldurdugunde hıçbırşey dusmuyor 2 tane ıshıtbarat subayı var onlar teşkılatta ıhanet ettıler ama onlar boss degıl zahır gıbılerSoLo yazdı: İstihbarat Komutanı ve Semihanın neden kesilmesi gerektiğini açıklayayım. Pantolon ve Ceket reçeteleri gökten zembille düşmüyor herhalde.
YOL savaşçısı = zırh
GBM X= ayakkabı
Staurt= eldıven
Semıha=pantolon
Gaffar bey = asa
yol savaşçısı zırh düştüğü kesin
gbmx ayakbı zırh düştüğü kesin
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
-
kerimcansancak
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
Semihayla fantezilerinmi var? bu kadar taktın semihayaThEmperor yazdı:Selamün aleyküm.Ben şu cunonu bi kesemedigim icin cemberliye giremiormAma orasını gercekten cok merak ediorm.Size bi soru soracam.Semiha kendini gaffarın yanına ışınlıormuş.Diolar ki once gaffar kesilcek.Neden semiha kesilmiorda once gaffar kesilior biri bana bunu soylebilir mi.Bi de cemberlinin asıl görevi gaffarı oldurmek.Eğer gaffarı oldururseniz semiha ole kalır orda boşu boşuna orda durur
.En guclu boss gaffar oldugu icin sonra semihayı kesme grwi fln gelcegini de sanmıorm.Bence once semiha kesilmeli.Belki gaffar da kara kurk gibi cıkar.Semiha gaffara guc fln werir.Yani bu dediklereme bakarsak semiha once kesilmeli bence.Eğer gaffar once kesilcek diosanız nedenini yazarmısınız.Neden semihanın once kesilmedigini.