Elmas Madeni Süre Saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Elmas Madeni Süre Saçmalığı

Mesaj gönderen Odiseus »

gadali yazdı:Kaç kez maden çektim bilmem ama yeni güncellemeden sonra 1 ay sabah akşam sürekli maden çektim. Arkadaş kendin demişsin 9.02 de çıkmışsın 9.18 de gelmişsin o arada çıktığı bal gibi açık. 23 Dakikada çıktığı imkansız. İstiyorsan git video çek madeni çektikten sonra 20 dk yı geçmez. 4.5 gün maden çekmişsin gelmiş burda konuşuyorsun. 23 dakikada nasıl çıkar. Maden 11 dakikada çıkar sen görmezsin gelirsin senin 23 dakika dediğin maden aslında 12 dk da çıkmış olur
O arada çıktığına bişey demedim zaten ondan 23 dakika sonra yeni madenin çıktığını söylüyorum 16 dakikada çıksaydı 4 oradan 3 ordan 7 dakika ederdi 7 dakikada menekşe değil kan taşı bile çıkmaz
sianfeamx yazdı:Benimde bildiğim kadarıyla madenlerin çıkma süreleri değişiyor. Bir maden 11 dakikadada çıkabilirken 20 dakikadada çıkabiliyor.Bana sorarsanız bu durum sebepsiz değil.Bir amaç var bu şekilde olmasının.5-6madeni kendine bağlayıp sürekli tek kişinin çekmesini engellemek için bu şekilde bence.Yeni maden güncellemesindeki amaç dolaşacaksın maden denk gelirse çekeceksin şeklinde.Evet işleri zorlaşıyor maden ihtiyacı olanların ama yapacak birşey yok sanırım.
İşte asıl burada sorun var eğer BİR YÖNETİCİ Bakın yönetici diyorum maden süreleri 15 dakikaya indi ve +2 -2 olarak değişebilir dedi bunu anlayın yani 13 dakikada çıksın veya 17 dakikada çıksın ona bişey demiyorum dediğim şey neden 20 ya da 23 dakikada çıkıyor onu anlatmaya çalışıyorum ben
                                      AdeLHarD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön