SADECE BÜYÜCÜLERLE HİDRA KESİLİR Mİ ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: SADECE BÜYÜCÜLERLE HİDRA KESİLİR Mİ ?

Mesaj gönderen zorsavas5 »

BENCE SADECEBİR GRUP ŞİFACI VE YAKLAŞIK 45 TANE BÜYÜCÜ OLURSA EN FAZLA 15 - 25 DK SÜRER BAŞTA YETENKLER ŞÖYLE OLCAK
5KİŞİDE:
15BUZVE BİLGİSİ
15 ELKTİRİKVE BİLGİSİ
15KONS
15TESLA
GERİKALANDA KUTUBA
DİĞER KALAN 1 BÜYÜCÜ İSE
15 BUZVE BİLGİSİ
15 ELEKTİRİK VE BİLGİSİ
15 DİRENÇ
15 KUTUP RÜZGARI GERİYE KALAN TESLAYA
ŞİFACILARIN YETENKLERİ
15 ŞİFA VE BİLGİSİ
15CAN KURTARAN
15 İYİLEŞTİRME ÇEMBERİ
15 MEDİTASYON
15KALDIRMA
GERİKALANDA ELEMNT DİRENÇE
ŞİMDİ GELLEİM TAKTİĞİMİZE
HİDRANIN ORAYA GİTTİK
BİR KİŞİ DİRENÇ KIRMA LANI ATCAK HERKEZ YERE TESLA BIRAKÇAK
BAŞTA TESLA HİDRAYA 250 - 350 CİVARI VURSUN DİYELİM HER 2 SANİYEDE VURUYOR DİYE HATIRLIYORUM 300ÇARPI 15=
4500 BUNUDA 45LE ÇARPARSAK =202500 OLUYOR BUDA HAFİFE ALINMIYCAK BİŞEY O SIRADA TABİKİ SİZİN DEDİGİDNİZ KUTUP TEKNİĞİNİDE UYGULANCAK DİYELİMKİ SÜRE YETMEDİ ADAM ÖLCEK CANKURTARAN BİTTİ BURDA ŞİFAÇEMBERİ VE BİR MÜDDET İŞE YARAR EĞER ÖLÜRSEKİ BÜYÜCÜ KALDIRMA OLCAK VE BÖYLECE HİÇ KAYIP VERMİYCEZ AMA ŞİFACILARIN GÖZÜ HEP DİREÇ KIRMA LANI OLAN BÜYÜCÜLERDE OLCAK ÇÜNKÜ ONLAR SİZİN GÖZ BEBEĞİNİZ EĞER İİ VE BİLİNÇLİ KİŞİLERLE BUNLAR YAPILIP BU TAKTİKLER UYGULANIRSA BENCE HİDRA ARTIK HİKAYE OLUR ÇÜNKÜ SADECE TESLAYI KULLNASA BÜYÜCÜLER 30 SANİYEDE 202500 VURUYOR YAKLAŞIK 7 DK DE HDİRA YERLERDE SÜRÜN ÜR AMA HİDRANIN CANI DÜŞÜNCE KENDİNE GALİBA CAN BASIORMUŞ (DAHA HİDRANIN YANINA GİTMEK NASİP OLMADIDA)BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURRARAK VE BÜYÜCÜLERİN TÜM BÜYÜLERİNİ KULADIĞINI DÜŞÜNÜRSEK BENCE EN FAZLA 15-25 DK BİLE FAZLA OLUR VE BÖYLECE HİDRAMIZ YERLEDE TOZ YUTUYOER OLUR

LÜTFEN OLUMLU OLMUSUZ TÜM YORUMLARINIZI YAZINIZ (ARGO LAF KULANMADAN) SÖZCÜKLERİMDE YAZIM HATALARINDAN DOLAYI ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Petcarar yazdı:
Dikkat dağıtma ilk gün bir hatadan dolayı yavaşlatıyordu şimdi yavaşlatmıyor deneyebilirsin...
Hapsetme konusunda dediğini anlamadım :D
Hasar almamak için inan çok daha iyi yöntemler var...

demek istediğim Kutup Rüzgarıydı....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

Bosslar yavaşlatmadan hala etkilenseydi papaz ederdik hidrayı ama artık çok daha derin olmak gerekiyor.

Kutup derken hala anlamadım :D orada hapsetme sadece -300 @€£#>$£#$½£# yazıyo ne dediğini anlamadım xD
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Petcarar yazdı:Bosslar yavaşlatmadan hala etkilenseydi papaz ederdik hidrayı ama artık çok daha derin olmak gerekiyor.

Kutup derken hala anlamadım :D orada hapsetme sadece -300 @€£#>$£#$½£# yazıyo ne dediğini anlamadım xD

Bak arkadaşım.
Hidra sana daldıgı zaman yakalarsa eğer cok büyük bir vuruş indiriyor ve asit hasarı alıyorsun.
vuruş + 2 defa asit hasarı seni öldürecektir. bunu onlemek için Sana daldıgı sırada Kutup rüzgari açacaksın....
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:Bosslar yavaşlatmadan hala etkilenseydi papaz ederdik hidrayı ama artık çok daha derin olmak gerekiyor.

Bak arkadaşım.
Hidra sana daldıgı zaman yakalarsa eğer cok büyük bir vuruş indiriyor ve asit hasarı alıyorsun.
vuruş + 2 defa asit hasarı seni öldürecektir. bunu onlemek için Sana daldıgı sırada Kutup rüzgari açacaksın....
Ben de diyorumki daha kısa yolu var niye kutup mutup uğraşıyosun :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
woLveRiNe yazdı:

Bak arkadaşım.

kutup açıkken üzerindeki asit / zehir / kanat ma gibi etkile işlemiyor. yani hidra 9000 vurmadığı sürece ölmeme ihtimali var
Kullanıcı avatarı
Jonturkxsunny
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Jonturkxsunny »

sadece büyücülerle demeyelimde şifalar şifalarsa büyücüler kesebilir...Saten Bizim Sunucuda Büyücü Arıyorlardı Kadimi Kesmek için şifalarda iyi şifa yaparlarsa neden kesemesinler ki...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:
woLveRiNe yazdı:

Bak arkadaşım.

kutup açıkken üzerindeki asit / zehir / kanat ma gibi etkile işlemiyor. yani hidra 9000 vurmadığı sürece ölmeme ihtimali var
anladımda daha kolay yolu var.
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

helvetia yazdı:1 şifa ve 5 buyucu tarafından sunucumuz da 25 dk da kesildi yeşil :)
1 buyucu hem direnç kırma atıp hem kaçıyor ne tesla ne kutup hiç birisine gerek duymadık ve hidra kimseye vuramadıgından kendine hiç birşekilde can basamadı 3-4 grupun kestiği sureden daha az ugraşarak kestik ve hidra çok nadir vurabildiği için şifada genelde oturdu :)
Photo alsaydın keşke.. O zaman Daha iyi olurdu ;)
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

evt arkadaşlar peki büyücü zirhi gelirse sizce kesebilir mi büyücüler kesemez mi ?

“Büyücü” sayfasına dön