KUKLACI uyandı HErkez oyunu bırakıyor....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: KUKLACI uyandı HErkez oyunu bırakıyor....

Mesaj gönderen JoeyJordison »

XxTayfunxX yazdı:
EmRReX67 yazdı:
GEFLEST yazdı:Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
wWolWaRinE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen wWolWaRinE »

JoeyJordison yazdı:
XxTayfunxX yazdı:
EmRReX67 yazdı:
GEFLEST yazdı:Resim
hmm site hack bilmediğim konu bombermı yapcaksınız :)
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarine(49)
Wolwarinee(kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Disco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Disco »

Begenmeyen çeker gider kapı acik
RaiNxFeLHaN (2390)
ShiRoSaKixWT
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ShiRoSaKixWT »

kenan76 yazdı:Kuklacının genel sohbete bir baktım alayı VEda sebeplerden bir kaçını sayayım..
*Akçeli sistemin son zamalarda yoğunlaşması
*Gelen yeni bölgenin zorluk bakımından oyuncuları soğutması
*Akçe almanın zorunlu bir hale getirilmesi(Yol savaşcısının ayısısz kesilmemesi)
*Oyunu bağımlı hale getirme çalışmaları(Çemberlinin en z 5-6 saat sürmesi)
*ekmek paramızı oyun yatırıp iksir almamıız istemleri
*Akçe almak tamamen oyuncu insiyatifine kalmış bir durumdur. Size zorla alacaksınız diyen 1 kişi yok.
*Zorluk bakımından soğutması saçma bir düşünce tarzı. Migrat ve Sığınak ilk geldiği zaman yine aynı şekilde zorlanmış ve taktikleri bulana kadar defalarca deneme yanılma yöntemiyle ilerlemeye çalışmıştık. Migrat veya Sığınak a ilk girip Kenan'ı veya Junon'u kesmiş 1 kişi varmıdır acaba. Zamanla herşey rayına oturur.
*Buna bir sözüm yok bu konuda haklılık payı kesinlikle ve kesinlikle var.
*Şu anda mevcut item ve tecrübelerle zor bir grup bölgesinin 5-6 saat sürmesi normaldir. Taktikler öğrenildikçe o zaman yarıya kadar bile düşürülebilir. Ancak kimse o bölgeye girmek zorunda değil. Önceden de dediğim gibi bir zorlama yok.
*Sizden tüm paranızı iksire yatırmanızı isteyen 1 Yapımcıyı gösterin bana. Bu oyunu hem düşük hem orta hemde yüksek gelirli kişiler oynuyor. Düşük gelirli bir aileye tabii ki fazla gelir maliyeti iksirlerin. Ancak kendi yaşam şartlarını bir oyun için kısıtlıyorsa bir kişi bu yönetimin değil kişinin kendi bileceği iştir. Madenlerin sayıları yükseltildi. Maden çekerek de iksirleri gayet tabii üretebilirsiniz. Sizin düşündüğünüzün aksine, o çok kötülediğiniz yönetim sizin için onca kolaylık sağlamışken bu nankörlükler neden ? Her olayda her şeyde "Yönetim şöyle, Yönetim böyle" "Para göz oldular." " Tamamen soygun oldu." gibi yorumlar yapılıyor.
Arkadaşlar kimse size PLUS AKÇE vs almak zorundasınız demiyor. Kimi oyunlar var Premium üyelikleri olmadan oynayamadığınız. İKV öyle değil. Maden arttırıcısı olmadanda saf maden çekebiliyorsunuz. Yağma arttırıcı olmadanda itemlerinizi düşürebiliyorsunuz. Plus pahalı gelenler için sadece bölgeden yazabilmeyi bile çıkardılar. Ne bu nankörlük ? Bu oyunu yapanların tabii ki bir çıkarı bir geliri olmak zorunda. Bu oyunu oynayan, ticaretle uğraşan o kadar insan var. Neyin ne olduğunu benden kat ve kat iyi bilirler. Bedavaya bu kadar büyük bir oyunun ilerleme kaydetmesi imkansızdır. Sizde benim kadar iyi biliyorsunuz. Katkıyı isteyen yapar isteyen oyununu oynamaya devam eder. Kişinin insiyatifine kalmış bir durum.

Unutmayın Hayatta Hiçbirşey Size Gümüş Tepside Sunulmayacaktır.

İyi yorumlar...
Telif hakları kendine aittir®™

IIxxNAMELESSxxII

"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!

"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı =) biz bilmiyorduk HAYIR MI ? :D
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Offf sende mi Hande...!
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

-Yalakalığın hiçbir lüzumu yok ki, oyundaki bu kadar şikayete kulak asmayan bir yönetimin yönetici alımında forumdan yalaka ayıklayacağını nasıl bekliyorsunuz da böyle kazık yeyip üstüne teşekkür ediyorsunuz, hangi düşünce felsefesi kendine yapılan haksızlığın, lüzumsuz eziyetten sonra teşekkür eder anlaması güç.
-Oyunda bariz olan sorunlar var, akçe sisteminin gelmesiyle her şeyin suyunun çıkması, yeni gelen "Çemberlitaş" eklentisinin zorluğu ve bölgenin oyuncuları saatlerçe bilgisayar başında hapsetmeyi amaçlaması.
-Diğer oyunlarda su gibi içilen "pot, iksir" ne diyorsanız, İKV sisteminde oyunculara fahiş fiyatlarla sunulması.
-Oyunculara bölgelere girerken ayı eklentisi olmadan boss kesilememesi gibizorla akçe satılması.
-"ŞAHASER" adı altında ürettiğimiz Ejder asa, Ecel getiren vs. silahları akçe ile yükseltip, yeni gelen bölge ile düşecek silahların onlardan kat be kat iyi olması.

gibi önümüzde daha çok uzatılabilecek bir liste var iken bu yönetim bize kulak asmak için neyi bekliyor!
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

Yönetimin Kulağına Su Kaçtmış. Su Kaçan Kulağın Üzerinde Uyuya Kalmış Yönetim. Evet Ticaret Önceliklidir Para Kazanılmadan Geliştirme Genişleme Olamaz. Kesinlikle Katılıyorum. Ama Ticaretinde Bir Usulu Adabı Vardır. Siz Daha Ticareti Yapamadan Köseyi Dönüyorum Ayakları Yapıyorsunuz. Ama Unutmayın Ki Kimse Bulunmaz Hint Kuması Değil. Yakındır Sizi Bekleyen Güzel Günler Yönetim ;)

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

gUaRDiAnTe yazdı:Paran yoksa oynama :!: Benim param var ben oynarım :!:
Çocukluk işte :roll:
Senin güzel bir loncanda var zaten, siz her türlü oynarsınız o kadarını biliyoruz ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
MCPapilla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MCPapilla »

Hem kimse vermek zorunda degil diyorlar , oyle biryer ki cemberlide savascilar ayisiz gecemiyor. Tovbe tovbe ya
dwaine
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Yöneticiyide sadece etkinlik oldugunda oyunda görüyorum eskiden sınır 39a kadarken gmlerle kastıgımı bilirim sancak gmleri 39 lvl değildi yönetici kastım ben 33 lvl ken görevini yapmıstım hatırlıyorum yalan değil gerçek sifaydi kasamıyordu birlikte kasmıstık şimdi ne olduda girmiyorlar oyuna oyun yaptıysanız arkasında durun
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön