ÇEMBERLİ TAŞ BOSSLAR kesimleri ve AnlatımLARI SORU CEVAP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ÇEMBERLİ TAŞ BOSSLAR kesimleri ve AnlatımLARI SORU CEVAP

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

teşekkürler..Emeğe saygı
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Merhabalar öncelikle tebrikler fakat gaffar vey teşkilatta kesilmiş bulunmaktadır. Gelen tepkiler üzerine kesim konusu kaldırılmıştır fakat tartışma yazılarını okursanız anlarsınız :D Yinede tebrikler, bilmeyenlere yararlı olur.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Emeğine sağlık
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

muhammet1361 yazdı:S.a arkadaşlar öncelikle bu koyu açma sebebim gaffarı gören veya boss kesen arkadaşlarımın paylaşmaması haklılar bende o yüzden kendi emeklerimle geldiğim noktaları size anlatıp ve sorularınızı cevaplayacağım...

--------YOL SAVAŞCISI----------------
Resim
Resim
Resim

arkadaşlar burda yol savaşcısını keserkenki fotolar kesim biçimi tank arkadaşımız büyücülerden birini saptırıyor ve başlıyorz kesmeye yanlış hatırlamıyosam canı 74 de bu bomba senin için gibi bir yetenek kulanıyor burda sarsılmaz ve kutup işe yarar arkadaşlar ve canı 50den sonra 20 snde bir iksir içer onu önlemek için ayı çıkarıyoruz ve devam ediyoruz ayı yerine asit te olabilir ama bilgisi 15 şartıyla..

----GBM X ----------------

Resim
Resim
Resim
Resim

arkadaşlar burdada gbmx keserkenki fotolar kesim biçimi bunu sadece ofansif keser tank savaşcı ateş ve asit direncinin 1000 olması lazım zırhınında 75 olması lazım (asit direnci 1000 olması şart değil şifacı yormama acısından) ve dk atınca hemen şifa tanka ck ve büyücülerinde dk yı bozması lazım arkadaşlar tank ofansifi saptırcak o kesecek olay bu.
ve galiba oyundaki tek mevlana ayakabısı düştü Meran sunucusunda tek onu biliyorum..

---2.bölge ve Struat Efendi--------

Resim
Resim
Resim
Resim

arkadaşlar burdada 2.bölge giriş gibi labaratuvar yerleri ve struat Kesim biçimi tankın buza direnci 1000 olması lazım ve büyücüyü saptırıp kesime başlanılır belirli canlarda bazı yetenekleri var 1.si Enerji ile ilgili bir şey söylüyorum şuan hatırlamıyorum ck , kutup işe yarar diğer yeteneği ise canı 52den sonra galiba kudretleri sıfırlıyor erg le ilgili bir şey söylüyor bunun kesimide böyle arkadaşlar..

------Ve Semiha * Gaffar ---------------

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Arkadaşlar burdada semia ve gaffar resimlerimiz semia kesim biçimi tankın elek direnci 1000 olması ve zırhı 75 olması lazım 2 tane yeteneği var semiha nın 1.si hiddeti sıfırlama yeteneği 2. ise bir şey diyor ama unuttum k.b ordada kutup açacak büyücüler ve iksir içiyor onun içinde ayı çıkarması lazım savaşcıların ve burda tank ofasfi saptırması gerek ve dk atıyor semiha 5 snde bir etkisi 10 sn ve bunu büyücüler bozacak tanktakini ve canı 49 olunca ışınlanıyor gaffarın yanına..
Gelelim gaffara arkadaş onun için şuan fazla bilgi veremeceğim bizde taktik bir tane oluşturduk ama daha işe koyamadık ondan size onu uygulayınca sizlerle paylaşacağım gaffar elek buz ve fiziksel atıyor bir fotodo almıştım....Ve İlk gaffar kesilcek semihaya dalmayın Yol savaşcısı gibi düşünün arkadaşlar...

Öncelikle EMEĞİME saygı gösterin paylaştığıma pişman etmeyin arkadaşlarım ve sorularınıza cevap vermeye çalışacağım..
Grubuma çok çok tşk ediyorum onlar olmadanda olmazdı ben sadece sizlerle paylaşmayı düşündüm Ayrıca bazı fotolarda sohbeti karaladım orda arkadaşlar ortamı olduğu için biraz argo ve küfür var benden bu kadar..

Eline sağlık arkadaş Bazı dengesizler bi yol savaşçısı kestimi sanki Gaffar kemsiş gibi havalı şekilde açmışlar konular yok kimse bişey sormasın kendiniz yapın gibi saçma saçma çocukca sözler .. İyiki yaptın böyle bişey biz henüz çok iksir istedigini bildigimizden önce iksirlerimizi fazladan fazladan yapalım sonra hiç çıkmadan kesime gidicez benimde aklımdaydı yapmak Emek vermişsin çok saol Tek kusur oda kusur degilde anlatım zayıf kalmış okadar tekrar ediyorum eline sağlık.
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Önemli değil Arkadaşlar elimden geleni yapmak istedim anlatım evet biraz bozuk bende sezdim ama elimden gelen bu tşkleriniz için tşk ederim teşkilatta bugla kesildi onu sayıyosan meranda ilk geldiği gün kesildi konuyuda kapatamazlar asla yöneticiler dışında ve bugla kesilmese ndn kaldırsınlar?? o zaman bunuda kaldırırlar :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CANSU »

muhammet1361 yazdı:Önemli değil Arkadaşlar elimden geleni yapmak istedim anlatım evet biraz bozuk bende sezdim ama elimden gelen bu tşkleriniz için tşk ederim teşkilatta bugla kesildi onu sayıyosan meranda ilk geldiği gün kesildi konuyuda kapatamazlar asla yöneticiler dışında ve bugla kesilmese ndn kaldırsınlar?? o zaman bunuda kaldırırlar :)

Merhaba , söylentilere göre grupta YÖNETİCİ statüsünden biri varmış , ve Gaffar ' ı kendileri tarafından oluşturduğu için , taktiği vermiş ve öyle kesmişler. Bu diğer oyunculara haksızlık değil mi ?
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CANSU yazdı:
muhammet1361 yazdı:Önemli değil Arkadaşlar elimden geleni yapmak istedim anlatım evet biraz bozuk bende sezdim ama elimden gelen bu tşkleriniz için tşk ederim teşkilatta bugla kesildi onu sayıyosan meranda ilk geldiği gün kesildi konuyuda kapatamazlar asla yöneticiler dışında ve bugla kesilmese ndn kaldırsınlar?? o zaman bunuda kaldırırlar :)

Merhaba , söylentilere göre grupta YÖNETİCİ statüsünden biri varmış , ve Gaffar ' ı kendileri tarafından oluşturduğu için , taktiği vermiş ve öyle kesmişler. Bu diğer oyunculara haksızlık değil mi ?
Arkadaşım bu oyunda hep bir haksızlık olduğunu biliyoruz normal yani ondan ben sizin benim gibi arkadaşlarıma yardım olsun diye bu fotoğrafları attım elimden geldiğince erkende gaffarı kesecem az kaldı taktikler çözdük hemen hemen şu aralar işm var ondan fazla giremiyorum bölgeye şu an yazdığımızı bi pano yönetici görcek ver hiçbir şey yapmıcak yapsa bile edebiyatı geniş arkadaşların konuşacaklar ve benim bu konuşmadan sonra hesabımı bloklıcaklar yardım ettim çünkü size :( :(
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CANSU »

muhammet1361 yazdı:
CANSU yazdı:

Arkadaşım bu oyunda hep bir haksızlık olduğunu biliyoruz normal yani ondan ben sizin benim gibi arkadaşlarıma yardım olsun diye bu fotoğrafları attım elimden geldiğince erkende gaffarı kesecem az kaldı taktikler çözdük hemen hemen şu aralar işm var ondan fazla giremiyorum bölgeye şu an yazdığımızı bi pano yönetici görcek ver hiçbir şey yapmıcak yapsa bile edebiyatı geniş arkadaşların konuşacaklar ve benim bu konuşmadan sonra hesabımı bloklıcaklar yardım ettim çünkü size :( :(

Sana birşey diyen yok dostum ,boşver biz alışkınız. Yöneticinin tekine İstifa et demiştim de hesabıma giremiyorum şimdi, hiçbirşey olmuyor , tekrardan açtım. İşleri güçleri oyuncuları oyundan soğutmak. Sana helal olsun. Yaptığın doğru , oyuncusun ve bu devirde yardımlaşmanın önemini tekrar bizlere anlatıyorsun.

Diğer Tarafta nasıl hesap vereceklerini bırak EDEBİYATI GENİŞ yöneticilerimiz düşünsün ;)
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CANSU yazdı:
muhammet1361 yazdı:
CANSU yazdı:

Sana birşey diyen yok dostum ,boşver biz alışkınız. Yöneticinin tekine İstifa et demiştim de hesabıma giremiyorum şimdi, hiçbirşey olmuyor , tekrardan açtım. İşleri güçleri oyuncuları oyundan soğutmak. Sana helal olsun. Yaptığın doğru , oyuncusun ve bu devirde yardımlaşmanın önemini tekrar bizlere anlatıyorsun.

Diğer Tarafta nasıl hesap vereceklerini bırak EDEBİYATI GENİŞ yöneticilerimiz düşünsün ;)

O grubta bizim gibi normal oyuncular olsaydı kendi emekleriyle benim gibi bir taktk bulsalardı konunun başındada dedim paylaşmak zorunda değiller sonuçta emek vermişler ama yüzsüz yüzsüz taktiği bir yerden ublup kesip foruma koyup taktik vermiyorsa orda durmalılar o yüzden bu konuyu açtım herkese yardımım dokunsun benim gibi düşünen çok arkadaşım var kesip paylaşmak isteyen ama zaman işte
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

atabey yazdı: Emeğine sağlık
sanada tşkler atabey siz canını 65 e indirmişiniz hemde kendiniz bulduğunuz taktkle anlıyorum paylaşmamak sizin en doğal katkınız kardeşim sinirim diğer bug veya bir gm den taktik alarak kesnlere.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön