İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Mesaj gönderen Corelort »

Lan üretirim üretmemm sanamı sorucam vaktim yok üretmeye belki bu akçe olayını zenginler içinmi açtılar
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ddwqdwqddw »

Corelort yazdı:Lan üretirim üretmemm sanamı sorucam vaktim yok üretmeye belki bu akçe olayını zenginler içinmi açtılar
Evet Abisi Zenginler İçin Açtılar Ya İşin yoksa Maden çek üret Ya da İşin Varsa İşten kazandığın paranla Git Akçe ile al İşte bunu anlayamıyorsunuz halbuki ne kadar Adaletli bir yönetim istediğiniz kadar yalaka Diyin
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

La olm çalışmıyorum diyorum sana sen anlamıyomusun beni 3 tl veremiyoruz 5 tane iksire oldumu _
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

AsiLxIMMoRTaL yazdı:Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.
Ökse Otu İçin Arttırıcı Alan İlk İnsan ;) Not : Ejderha K Materyalidir :D
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

beyler bu adam çok zeki sanıyor kendini aadam aynştayn IQ seviyemiz yetmiyor heralde herkezden farklı düşüncesi ..
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

sirdantes1 yazdı:evet arkadaşım var cash ile alıyosun ama oyun parası ilede alıysun o oyunda gir ii bi bak ondan sora yorum yap birilerine yaranmak icin yorum yapma zaten yapsanda takmazlar seni merak etme o dediğin oyunda 100 tane potu cash le alırsın ama istediğin zaman oyun parasıyla aynı potu alabilirsin
ÜStelik o Cash ile alınan potlar normallerdinden daha iyi ve güçlü ve yanlış hatırlamıyorsam 1000'er adet falan alıyorsun bir paket halinde. Yani oyun içinde bir alternatifi var. Ama burada yok onu söylemiş arkadaş ve bence haklı da.
Resim
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Crack yazdı:
sirdantes1 yazdı:evet arkadaşım var cash ile alıyosun ama oyun parası ilede alıysun o oyunda gir ii bi bak ondan sora yorum yap birilerine yaranmak icin yorum yapma zaten yapsanda takmazlar seni merak etme o dediğin oyunda 100 tane potu cash le alırsın ama istediğin zaman oyun parasıyla aynı potu alabilirsin
ÜStelik o Cash ile alınan potlar normallerdinden daha iyi ve güçlü ve yanlış hatırlamıyorsam 1000'er adet falan alıyorsun bir paket halinde. Yani oyun içinde bir alternatifi var. Ama burada yok onu söylemiş arkadaş ve bence haklı da.
Bence Ahmet2 ye Geri Dönün Siz Potmuş İksir Yavrum İksir
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

xTrabzoNx yazdı:Yapıcı olmaya bakın. Diğer oyunlarda giriş bile parayla. Tabiki 300akçeye 5 iksir biraz pahalı bir fiyat ama zorla size alın demiyorlar. Üretimide kolay 'bence' yönetimin fiyat konsunda bu yorumlar ve diğer insanların tepkisine karşın indirime gitcegini düşünüyorum.
WoW aylık 4 euro.Biz İKV'ye ayda 12 tl veriyoruz plus parası.Ücretsiz derken dikkatli ol!
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

ddwqdwqddw yazdı:
AsiLxIMMoRTaL yazdı:Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.
Ökse Otu İçin Arttırıcı Alan İlk İnsan ;) Not : Ejderha K Materyalidir :D

Tek ökse otuyla iksir üretende sensin galiba neyse muhalefet olmak post kasmak için yazıyorsun bu sana son yorumum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön