İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
Lan üretirim üretmemm sanamı sorucam vaktim yok üretmeye belki bu akçe olayını zenginler içinmi açtılar
-
- İskele Babası
Evet Abisi Zenginler İçin Açtılar Ya İşin yoksa Maden çek üret Ya da İşin Varsa İşten kazandığın paranla Git Akçe ile al İşte bunu anlayamıyorsunuz halbuki ne kadar Adaletli bir yönetim istediğiniz kadar yalaka DiyinCorelort yazdı:Lan üretirim üretmemm sanamı sorucam vaktim yok üretmeye belki bu akçe olayını zenginler içinmi açtılar
-
- Salgın Koruyucusu
La olm çalışmıyorum diyorum sana sen anlamıyomusun beni 3 tl veremiyoruz 5 tane iksire oldumu _
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.
-
- İskele Babası
Ökse Otu İçin Arttırıcı Alan İlk İnsanAsiLxIMMoRTaL yazdı:Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.
-
- Salgın Koruyucusu
beyler bu adam çok zeki sanıyor kendini aadam aynştayn IQ seviyemiz yetmiyor heralde herkezden farklı düşüncesi ..
ÜStelik o Cash ile alınan potlar normallerdinden daha iyi ve güçlü ve yanlış hatırlamıyorsam 1000'er adet falan alıyorsun bir paket halinde. Yani oyun içinde bir alternatifi var. Ama burada yok onu söylemiş arkadaş ve bence haklı da.sirdantes1 yazdı:evet arkadaşım var cash ile alıyosun ama oyun parası ilede alıysun o oyunda gir ii bi bak ondan sora yorum yap birilerine yaranmak icin yorum yapma zaten yapsanda takmazlar seni merak etme o dediğin oyunda 100 tane potu cash le alırsın ama istediğin zaman oyun parasıyla aynı potu alabilirsin

-
- İskele Babası
Bence Ahmet2 ye Geri Dönün Siz Potmuş İksir Yavrum İksirCrack yazdı:ÜStelik o Cash ile alınan potlar normallerdinden daha iyi ve güçlü ve yanlış hatırlamıyorsam 1000'er adet falan alıyorsun bir paket halinde. Yani oyun içinde bir alternatifi var. Ama burada yok onu söylemiş arkadaş ve bence haklı da.sirdantes1 yazdı:evet arkadaşım var cash ile alıyosun ama oyun parası ilede alıysun o oyunda gir ii bi bak ondan sora yorum yap birilerine yaranmak icin yorum yapma zaten yapsanda takmazlar seni merak etme o dediğin oyunda 100 tane potu cash le alırsın ama istediğin zaman oyun parasıyla aynı potu alabilirsin
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
WoW aylık 4 euro.Biz İKV'ye ayda 12 tl veriyoruz plus parası.Ücretsiz derken dikkatli ol!xTrabzoNx yazdı:Yapıcı olmaya bakın. Diğer oyunlarda giriş bile parayla. Tabiki 300akçeye 5 iksir biraz pahalı bir fiyat ama zorla size alın demiyorlar. Üretimide kolay 'bence' yönetimin fiyat konsunda bu yorumlar ve diğer insanların tepkisine karşın indirime gitcegini düşünüyorum.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ddwqdwqddw yazdı:Ökse Otu İçin Arttırıcı Alan İlk İnsanAsiLxIMMoRTaL yazdı:Biz özürlümüyüz okuduğumuzu anlamayalım. Akcenin oyunun her yere girmesine karşıyız. akce almadan silah parlatabiliyormusun? akcesiz maden cekip menekse düşürebiliyormusun? Ben bunu akçeyle satıyorum diyor adam isteyen üretebilir de diyor. Üretmek için maden başına çekebilmek için akce al maden arttırıcı al. Post kasmakla olmuyor bu işler.Not : Ejderha K Materyalidir
![]()
Tek ökse otuyla iksir üretende sensin galiba neyse muhalefet olmak post kasmak için yazıyorsun bu sana son yorumum.