SİZ 39 LVLDE İKV OYNAMAK NEDİR BİLİRMİSİNİZ:?
Re: SİZ 39 LVLDE İKV OYNAMAK NEDİR BİLİRMİSİNİZ:?
Bence Herkezin 39 lvl hakkında dedikleri Doğru Bnmkide Tabi:)
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
MADEM COK SEY BILIYORSUN SIZ EZIK OLMAK NEDİR BILIRMISINIZ DIYE NEDEN SORUYORSUN SOYLERMISIN:?xTANIMSIZx yazdı:Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
e tabi her oyuna yeni başlıyan karakter gibi arkadaşta eziklik çekmiştir kimse oyuna full alman okucu baslamadı demehakandas yazdı:MADEM COK SEY BILIYORSUN SIZ EZIK OLMAK NEDİR BILIRMISINIZ DIYE NEDEN SORUYORSUN SOYLERMISIN:?xTANIMSIZx yazdı:Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Bak yukarda kont cevap vermiş benim yerime.hakandas yazdı:MADEM COK SEY BILIYORSUN SIZ EZIK OLMAK NEDİR BILIRMISINIZ DIYE NEDEN SORUYORSUN SOYLERMISIN:?xTANIMSIZx yazdı:Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
TANIMSIZ - UNJUST

mdem ezıklığın ne olduğunu bılıyorsunuz hepımız ysadı bunmları ozaman neden soruyorsunuz.kontforum62 yazdı:e tabi her oyuna yeni başlıyan karakter gibi arkadaşta eziklik çekmiştir kimse oyuna full alman okucu baslamadı demehakandas yazdı:MADEM COK SEY BILIYORSUN SIZ EZIK OLMAK NEDİR BILIRMISINIZ DIYE NEDEN SORUYORSUN SOYLERMISIN:?xTANIMSIZx yazdı:Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
koont demıskı hepımz ezık basladık herkez ozaman neden soruyorsun ezıklığın nedemek olduğunu bılıyorsan . hepımız bılıyoruz.xTANIMSIZx yazdı:Bak yukarda kont cevap vermiş benim yerime.hakandas yazdı:MADEM COK SEY BILIYORSUN SIZ EZIK OLMAK NEDİR BILIRMISINIZ DIYE NEDEN SORUYORSUN SOYLERMISIN:?xTANIMSIZx yazdı:Şimdi sen "hıc bırşeyi bılmıyorsun:)" ifadesini kullanarak sanırım oyun hakkında hiç bişey bilmediğimi kastediyorsun. Sana oyuna ne zaman başladığımı söyleyeyim. Ben bu oyuna tarihi tam hatırlamıyorum ama eski oyuncular bilir 29 lwller yeni geldiği zaman başladım. Ondan sonra 39 lwller geldi yani meteor bölgesi bu bölge varken bende olan itemlerin sen hayalini kurmakla meşkuldün. Şimdi ise lwl oldu 49 grup bölgeleri falan şuan da benim üstümde olan itemlerin sen anca hayalini kurabilirsin kardeş. Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzına bakılırsa daha lise çağlarındasın. O yüzden konuyu daha fazla uzatma kendinle daha fazla muhattap etme beni.hakandas yazdı: mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
la ben 2nci savaşçımı 13lvl yaptığımda yetenek kullanmayı öğrenmiştim. o kadar süre nasıl oynadım bilmiyorum ama helal bi char 29 ettik yeteneksiz. önce ben eziktim. siz sonra ezik oldunuz
şimdi artislik yapanların çoğu oyunda yokken ben kemikkafalara yılanlara 10bin vuruyordum huyum kurusun 

bir varmış bir yokmuşum
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
PROF yazdı:la ben 2nci savaşçımı 13lvl yaptığımda yetenek kullanmayı öğrenmiştim. o kadar süre nasıl oynadım bilmiyorum ama helal bi char 29 ettik yeteneksiz. önce ben eziktim. siz sonra ezik oldunuzşimdi artislik yapanların çoğu oyunda yokken ben kemikkafalara yılanlara 10bin vuruyordum huyum kurusun
sende çok fena resimler var ya
Rapismylifee
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
okan34 yazdı:sende çok fena resimler var yabiraz bizimle paylaşırmısın benim arşivim forman sonucu silinmişti biraz nostarji olur
![]()
Rapismylifee
şimdi meraktan baktım 2050 tane foto varmış hangi birini paylaşayım

bir varmış bir yokmuşum