ecel getiren gerçeği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: ecel getiren gerçeği

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

oyun hakkında hiç bişey bilmiyonuz ecel getirenin werdiği hasar silahın seriliğine svh sine göre çok iyi bir durumda sizin beqlentiniz şaheser silah sanırsam saheser adını aldıgında 7000 8000 normal wuruslar olacak gibi bi beqlentiniz war.Gm hic oyunda yok oyuna girsen görursunuz demişsiiz ama gm her zaman oyunda gm ın oyunda oldugunu anlamak için bölgeye pm atmasını beqlemen gerekmio kendini görünmez yapıyo we oyunda sürekli olup bizi gözetliyo ;)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Mcrae yazdı:
veym2 yazdı:adamın elinde ecel getiren olsa üstü ful yücelen olsa benim üstüm ful elment tek item olsa elimde silah bile olmasa keserim ecel olan adamı :)

Önce üstünü yücelen diz. Sonra eceli üret. Sonra ws at farkı anlayacaksın ;) Önyargı önyargı önyargı ;)
benim savaşçım yokk ibüyücüm var oda ful bilge+cevriye elindede ejder var valal kesemdiğim savaşçı yok
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Bir dakika Bir dakika :)

Komik olmaya gerek yok arkadaşlar :)

Tüm Şaheserler için tek tek sayalım ...

1-)Ecel Getiren : Maksimum Hasar ile süper bir iş yapıyor ;) Büyücüye 2 vuruş yapmak yeterli genelde ...
2-)Latif : Maksimum Hasar+15 Hızlı Dövüş ... Hız 0.50'ye indiğinde saniyede 2 vuruş yapar ;)
3-)Ejder Asa : Söze gerek yok herhalde herkes görüyor işlevini :)
4-)Ashab-ı Kehf : İster Grup İster OkO müsabakası olsun her türlü işe yarıyor :)

Şimdi sen gidipte element eşya ile büyücüye elinde ecel dalıyorsan tabii memnun kalmazsın ... Buldunuzmu bunuyorsunuz ... ANKA Sunucusu 14 kişiyle Kadimi kesiyor sizler 5-6 grup kesemiyorsunuz yok sonra vay yönetim şunu yaptı vay yönetim bizi desteklemiyor diyorsunuz üstüne birde çok güçlü olsaydılar hileyle yapılırdı diyorsunuz ...

1-)Çok güçlüden kastın bir savaşçıya tek atmakmı ? O zaman oyunu oynamanın ne anlamı varki ?
2-)Hile işi Bono'dada Klan Parasındada vardı ama bonolar kalktı ... tek dosya değişimiylede kpsiz 5 seviye karakterden 10 gözlük alma hakkınızda yok ... Bununda üstesinden gelinirdi yani :)
3-)TÜRKÇE'Yİ DÜZGÜN KULLANIN ... BURASI YABANCI BİR OYUNUN SİTESİ DEĞİLDİR ... TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN İLK DORYO[mmorpg] OYUNUDUR !
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

Yapmaycaksın arkadaşım kimseyi savunmayacaksın ben senelerdir savundumda ne oldu 3 5 zıbıdı çıktı muhalefet oldu. en başta yazan mesaja yani konuya katılıyorum çünkü yaş seviyesi maş seviyesi bunlar hikaye bizim oyuncu kitlesinin çoğu hayatında başka online oyun oynamadan ikvyle tanıştı buda beklentilerini köreltti warcraft veya wow oynayan biri zaten ikv de oynamaz arkadaşım şimdi benim bu mesajımada muhalefet çıkıcak çoktur sadece oturucam yerime ve can çekişmelerini izleyeceğim yapacak bir şey yok sende yap aynısını 2 3 tane zıbıdı bölgeden 45 milyondan kadim alınır yazıp diğer çarlarıyla kadim satmaya kalkışıp naylon piyasada yapacaklar gel karizma satıyorum deyipte 5 6 kişi pusuda seni de kesecekler rahat ol kafanı bozma olacak bunlar ne dev ler gelecek gidecek ne gm ler .pmlerine veyahut destek takıma attığın maillerede cevap verilmeyecek oyunun doğası bu sende kabullen şaheser bunlar fasa fiso

Teşekkürler
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Madem konu açıyorsun üsnübuna dikkat edeceksin daha fazla yargılamak istemiyorum ancak konu başlığına istinaden yorum yazmak istedim.
Evet ecel getiren gerçek değerinden bir haber bununla ilgili yüzlerce öneri yüzlerce konu acıldı ancak suan için yapılan bir güncelleme oldu yaratıklara verilen zırh yaratıklara zırh verildi de ne oldu gelelim bunu tartışmaya :?:
Yer altı yaratıkların zırhı düştü yer altından çıkan bir 49 lvl savascı kendinden 10 lvl düşük yaratıklarla top oynaması gerekirken malesef yapılan hatalı güncelleme sonucu zorlanıyor.Farzedelim sen 20 lvl sin 9 lvl fare adam keserken zorlanırmısın :?: Zorlanmadan kesersin.
ben 49 lvl ama üstümde ful max hasar olmasına rağmen 29 lvl kan çalan bile keserken zorlanıyorum sizce bu hata değilde nedir :?: lütfen güncelleme yaparken oyuncu gözünde bi bakın ona göre yapınız. İnş burda yazılanlar boşa gitmez.
iyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

Kullgeretta yazdı:Bir dakika Bir dakika :)

Komik olmaya gerek yok arkadaşlar :)

Tüm Şaheserler için tek tek sayalım ...

1-)Ecel Getiren : Maksimum Hasar ile süper bir iş yapıyor ;) Büyücüye 2 vuruş yapmak yeterli genelde ...
2-)Latif : Maksimum Hasar+15 Hızlı Dövüş ... Hız 0.50'ye indiğinde saniyede 2 vuruş yapar ;)
3-)Ejder Asa : Söze gerek yok herhalde herkes görüyor işlevini :)
4-)Ashab-ı Kehf : İster Grup İster OkO müsabakası olsun her türlü işe yarıyor :)

Şimdi sen gidipte element eşya ile büyücüye elinde ecel dalıyorsan tabii memnun kalmazsın ... Buldunuzmu bunuyorsunuz ... ANKA Sunucusu 14 kişiyle Kadimi kesiyor sizler 5-6 grup kesemiyorsunuz yok sonra vay yönetim şunu yaptı vay yönetim bizi desteklemiyor diyorsunuz üstüne birde çok güçlü olsaydılar hileyle yapılırdı diyorsunuz ...

1-)Çok güçlüden kastın bir savaşçıya tek atmakmı ? O zaman oyunu oynamanın ne anlamı varki ?
2-)Hile işi Bono'dada Klan Parasındada vardı ama bonolar kalktı ... tek dosya değişimiylede kpsiz 5 seviye karakterden 10 gözlük alma hakkınızda yok ... Bununda üstesinden gelinirdi yani :)
3-)TÜRKÇE'Yİ DÜZGÜN KULLANIN ... BURASI YABANCI BİR OYUNUN SİTESİ DEĞİLDİR ... TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN İLK DORYO[mmorpg] OYUNUDUR !

bizim anka olarak (ilk kesimde ben yoktum) 14 kişi 15-16 dk da kadimi kesmemize halen inanmayanlar var bunuda ekleyeyim.neymiş gm kesmiş bize...bizim kimseye inandırmamıza gerek yok.abilerim her şeye karşı durup bi de 2 grup nasıl kestiğimizi taktiklerimizi açıkladılar.hileymiş..güleceğim yoktu.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

viewtopic.php?f=46&t=20696
lutfen bakın!!!!
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön