Ugurum sana diyorumki bu ahlaksızların yüzünden moralini bozma kardeşim .. !!
Rowların işte bu kadar...
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Rowların işte bu kadar...
Lan uquRum o Ahlaksız ferite denilen herifin yüznden canını sıkmaya ne malum war , bırak gitsin onu ukalanın teki birkez Jonturkxkaplan , tanırdım onu ilk basta sewmeye baslamıstım ama benım jonturk lerde oldugum zaman rowxkomandoyla bir kawqamız wardı .Ben yine birşey demedim tehdit yagdırdı bana , fazla bişi demedim jonturklerden attırdı ne iftira attıysa artık , bilmem saglık olsun dıyorum . BU bir sanal oyun herseyi gerceqe almamak gerek . Ferite gelince Bloodxknow ( 7-8 yıLdan berı arkdasız) Bana dediki bu bloodxknow hırszdır bununla qezme bende sesimi cıkarmadım aynı mahallede durdugumuz aynı lokmayı paylastıgımız adama hırsız diyordu . Kendısınede sorabilirsiniz ara sıra kavgamız olmustur ama hiç birbirmizden kopmadık kopmayızda . Bugun saat 16:4o aralarında bana Mecxozbüyücüsü ( Ferit) Diyorki gel bi fareadam qörewıme yardım et . Bende bana we arkdasıma iftira atan baska kişilerinin aklına uyan insanlarla işim olmaz dedim we hiç birşey demeden oyunumu oynadım. Ben ona sen Jonturkxkaplan deilmisin diyorum Yo, ben Mecxtirex diyor. Ben Bloodxknow (burak)'ların evine gittigim zaman bu adam ona orda mesaj yolladı sen byböceq misin diye oda dediki hayır ben byböceq deilim byböceq yanımda oturuyor şimdi dedi . Ve sesini cıkarmadı kesti sonra hırsızlık yaptıgını söyleseler inanmazdım cünkü güveniyordum arkadasma.. Sonra lan hırsız dedi birden sonra, yasakladı birşey diyemedık . İŞte bugunde gelmiş diyorki '' Gel benim fareadam görevime yardım etsene
'' yazıyor birde ahlaksız herif . Utanmaz sonradan sen bana iftira atan kişissin diyince birden yasakladı sesimi cıkarmadım ..
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
evet biz yazdık.Titxdelikurt yazdı:Loncamızın 10 Altın Kuralıabdullatif82 yazdı:Merhabalar,
29.12.2009 22:25:04 tarihinde sancak sunucusunda Rowxkomando isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 31.12.2009 22:35:09 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
bu mailin aynısı komandoyada gelmiştir aksi halinde beyan etsin , ha mesele ceza alma olayı da değil ! bu terbiyesiz oyunla ilgili durumlarda küfüre başvurmasıyla alakalı row larda biliyor bunu !
speedracer havlama sesin güzelmiş sana noluyor bırak adam cevab versin satılmışmısın sen adamın havhavlığını yapıosun
ben cyberxonbaşı kimseyle dalaşmışlığım yok ama bu terbiyesize takmış durumdayım
1.Row loncası üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
2.Row loncası üyeleri herşeyden önce dostluk ve kardeşlik için oyun oynamayı hedef haline getirmektedir.
3.Row loncası'na katılım başvuru ve lonca üyelerinin önerdiği isimler davet edilerek olacaktır.
4.Row loncasına katılım denetim listesinde adı geçmemiş oyunculardan olacaktır.
5.Row loncasının başkanı yoktur,alınacak olan kararlar oy birliği ile belirlenir.
6.Row loncası mensupları ortak karar ile seçilecek olan sakıncalı kişiler ile alışveriş yapamaz,aynı grupta yer alamaz.
7.Row loncası mensupları ortak karar ile belirlenmiş düşman karakterlere klan parası başlığı altında kendini kestiremez.
8.Row loncası üyeleri belirli günlerde yapılacak olan lonca toplantılarına aktif iseler katılmak zorundadır.
9.Row loncası üyeleri Rahatsız Edici Davranış sergileyemez.Eğer Row sıfatıyla Rahatsız Edici Davranış gösterdiği tespit edilip denetim listesinde yayınladığında loncamız tarafından kınama cezasına çarptılır.İkinci kez denetim listesinde yayınlandığında ise üye Row loncasından uzaklaştırılır.
10.RoW Loncasi üyeleri Lonca içinde oluşan tartışmaları kendi içinde çözmelidir.Bölgeden reklam edemez.Bölgeden RulerS OF THE WorlD loncasını zedeleyen söylemlerde bulunamaz !
Row loncası üyeleri yukarıda belirtilen kurallara uymak zorundadır.
Kendim yazdım kendim oynadım, diyorsanız biz ...... diye anırın, demiyorsanız tükürdüğünüzü yalayın, söz veriyorum sadıcınız ben olcam sizi sünnet ettircem.
Kurallara ters bir durum yok çünkü kınama cezasına çarptırılması için adının denetim listesinde geçmesi gerekir.
denetim listesi kaldırıldığı için de ortada kurallara ters bir durum yok yani sizin anlayacağınız.
ayrıca biz bu kuralları üyelerimiz bölgeden sizin loncanız gibi ana bacı küfretmesin diye koyduk..
yeni yapılan şikayet sistemi dahilinde de it desen dahi ceza alıyorsunuz. Aykut da bölgeden kp kasmasına engel olanlara it,#@!? gibi sözler söylediği için ceza aldığını tahmin ediyorum.
+ olarak biz bu kuralları millete gösteriş için koymadık, kendi içimizde düzeni sağlamak için koyduk.
emin ol ki lonca içinde kimin ne yüzden ceza aldığını sizden daha iyi biliyoruz ve bunu kendi aramızda konuşuyoruz bir karara varıyoruz. bu kararın ne olduğu da lonca dışı oyuncuları hiç ilgilendirmez.
ama görüyorum ki her fırsatta bizim loncamıza laf atıyorsun. Bu da bizi kıskandığını gösterir. Başka işlerle uğraşmanı öneririm..
ve son olarak.. Yaşına uygun davran da adam desinler...
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

onceLıkLe konuyu bılıordum qecenLerden Yarar'ın tıpı ıle dalqa qctın klandan pLusum yoktu konusamadm Ferite Pm attım sustr sunu yok ben ban yıcem dıye.Sonra dunde FeritLe kapısıordn qene KlaNdan atıp tutuyordun Bu qune kadar sustum Dun sana patladm Davamın sonuna kadar Arkasındayım qeL ıstersen uzerıme;) sadece kaLwye ustune bbır yerLErı qeLırsınız .xJoKeRx yazdı:waLLa bende aykutu buqüne kadar adam sanırdım.. haLbuki yanıLmışım. Buqun oyunu bıraktıqımı aRkadasLara anLatırken Mecxozbütücüsü (Ferit denen ahLaksız) bna defoL qit dedi. Ben onLa muhattap biLe oLmadım. Neyse adam dewam etti saymaya bnde aRada bi iki cewap werdim ama qider ayak usLubumu bozmayayım dedm we Sesimi qene cıkarmadım. Ferit denen karaktersiz hawLamaya dewam ederken bende artık hawLama dedm. We aykut denen şahsiyet oLayı biLmedn atLadı. O da bna saymaya basLadı. O Layı biLmiosn sus dedm ama o dewam etti akLı sıRa beni aşaqLıcakdı. Oyunda buqun ana baba katan adamı bna karsı sawundu. Bunu aykut denen şahısdan bekLemezdim şahsen adam sanırdık ama demekki yanıLmışız Neyse ztn fazLa yorum yapmak istemiyorum. Row Loncası qercekten kaLiteLi bir Lonca içLernde çok samimi we eski dostLarmn hatrna qitmedm aykut denen kişinin üstüne. Neyse umarım kendine çeki düzen werir. Kendi aRkadaŞLarnda düzqün seçer...
R 0 w x k 0 m a n d 0 --- R 0 w x e c e L
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
kes la sesini senmi satın aldın ?? bi laf buldumu yıllarca aynı laf doğruları konuşmak battımı...abdullatif82 yazdı:Merhabalar,
29.12.2009 22:25:04 tarihinde sancak sunucusunda Rowxkomando isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 31.12.2009 22:35:09 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
bu mailin aynısı komandoyada gelmiştir aksi halinde beyan etsin , ha mesele ceza alma olayı da değil ! bu terbiyesiz oyunla ilgili durumlarda küfüre başvurmasıyla alakalı row larda biliyor bunu !
speedracer havlama sesin güzelmiş sana noluyor bırak adam cevab versin satılmışmısın sen adamın havhavlığını yapıosun
ben cyberxonbaşı kimseyle dalaşmışlığım yok ama bu terbiyesize takmış durumdayım
sizene la ister küfreder ister keser artislik yapmayın... teketek değipde 5 kişiyle dalın sonrada bıdı bıdı ötün...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Daha kaç gün olduki geldiniz sorun olmaya başladınız.. Dikkat edin sancak basınıza sorun olur......

SİNCE 2007...
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Komando sacmaLamakdan baska bi işin yok senin..Bykomando yazdı:onceLıkLe konuyu bılıordum qecenLerden Yarar'ın tıpı ıle dalqa qctın klandan pLusum yoktu konusamadm Ferite Pm attım sustr sunu yok ben ban yıcem dıye.Sonra dunde FeritLe kapısıordn qene KlaNdan atıp tutuyordun Bu qune kadar sustum Dun sana patladm Davamın sonuna kadar Arkasındayım qeL ıstersen uzerıme;) sadece kaLwye ustune bbır yerLErı qeLırsınız .xJoKeRx yazdı:waLLa bende aykutu buqüne kadar adam sanırdım.. haLbuki yanıLmışım. Buqun oyunu bıraktıqımı aRkadasLara anLatırken Mecxozbütücüsü (Ferit denen ahLaksız) bna defoL qit dedi. Ben onLa muhattap biLe oLmadım. Neyse adam dewam etti saymaya bnde aRada bi iki cewap werdim ama qider ayak usLubumu bozmayayım dedm we Sesimi qene cıkarmadım. Ferit denen karaktersiz hawLamaya dewam ederken bende artık hawLama dedm. We aykut denen şahsiyet oLayı biLmedn atLadı. O da bna saymaya basLadı. O Layı biLmiosn sus dedm ama o dewam etti akLı sıRa beni aşaqLıcakdı. Oyunda buqun ana baba katan adamı bna karsı sawundu. Bunu aykut denen şahısdan bekLemezdim şahsen adam sanırdık ama demekki yanıLmışız Neyse ztn fazLa yorum yapmak istemiyorum. Row Loncası qercekten kaLiteLi bir Lonca içLernde çok samimi we eski dostLarmn hatrna qitmedm aykut denen kişinin üstüne. Neyse umarım kendine çeki düzen werir. Kendi aRkadaŞLarnda düzqün seçer...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
xJoKeRx yazdı:Komando sacmaLamakdan baska bi işin yok senin..Bykomando yazdı:onceLıkLe konuyu bılıordum qecenLerden Yarar'ın tıpı ıle dalqa qctın klandan pLusum yoktu konusamadm Ferite Pm attım sustr sunu yok ben ban yıcem dıye.Sonra dunde FeritLe kapısıordn qene KlaNdan atıp tutuyordun Bu qune kadar sustum Dun sana patladm Davamın sonuna kadar Arkasındayım qeL ıstersen uzerıme;) sadece kaLwye ustune bbır yerLErı qeLırsınız .xJoKeRx yazdı:waLLa bende aykutu buqüne kadar adam sanırdım.. haLbuki yanıLmışım. Buqun oyunu bıraktıqımı aRkadasLara anLatırken Mecxozbütücüsü (Ferit denen ahLaksız) bna defoL qit dedi. Ben onLa muhattap biLe oLmadım. Neyse adam dewam etti saymaya bnde aRada bi iki cewap werdim ama qider ayak usLubumu bozmayayım dedm we Sesimi qene cıkarmadım. Ferit denen karaktersiz hawLamaya dewam ederken bende artık hawLama dedm. We aykut denen şahsiyet oLayı biLmedn atLadı. O da bna saymaya basLadı. O Layı biLmiosn sus dedm ama o dewam etti akLı sıRa beni aşaqLıcakdı. Oyunda buqun ana baba katan adamı bna karsı sawundu. Bunu aykut denen şahısdan bekLemezdim şahsen adam sanırdık ama demekki yanıLmışız Neyse ztn fazLa yorum yapmak istemiyorum. Row Loncası qercekten kaLiteLi bir Lonca içLernde çok samimi we eski dostLarmn hatrna qitmedm aykut denen kişinin üstüne. Neyse umarım kendine çeki düzen werir. Kendi aRkadaŞLarnda düzqün seçer...
R 0 w x k 0 m a n d 0 --- R 0 w x e c e LOrda biz eda ben burak kendi aRamzda konusuyorz. Konu senmydn ? deqLdn. Her b*ka atLama ihtiyacını neden kendnde buLuyosun anLamıyorum? Bizim ne konusduqmuz seni ne iLqiLendirir? Sana durduk yerde qiRen çıkan ne merak ediyoRm? O ahLak yoksunu #@!? kankann aRkasnı koLLuyacaqna önce adam oLda bi b*k biLmeden kendi aRkanı koLLa.. Dün kLandan ben deqL Ferit denen Şeref yoksunu atıp tuttu . Buna Tydixx Ferhat we eda da şahit . Ben ona bişi demedqm haLde tıpkı senin yabtıqın qbi atLadı. Sende ŞeRef yoksuNu oLmasan hiç kusura bakmcaksn ana baba katan adamı qeLpde burda yüzsüz bir ifadeyLe sawunmassn
Bak sana bir tawsiyem ; Çok iyi bir Loncan we aRkadasLarn waR ( Ferit hariç ) bnce baq onLarın kıymetni biL ! Her konuyada bİLip biLmeden atLama. Otur oynunu oynuyacaksan adam qibi oyna. Emin oL benLe poLemiğe qiRmekden çok sana bu tawsiyeLerm seni insanLarn qöznde dahada yüceLtecektir..
![]()
1-OnceLıkLe aranızda konusyorsanız bunu kLandan deql ozelden yada qrup ıcı konusun
2-MıLLetle daLqa qecme hakknı sana kım werıyor ?
3-Ana baba katan adam dıorsun ,Once kendıne bakmanı tavısye edıyorm ..
4-Herkez kımın ne oLduqunu bılıor
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
1. NeRden nasıL koNusacaqmzı sana soRucak deqLz.. 
2.Sanane ben sewmedqm insan hakkında isdedqm yorumu yabarm. Konuda snLe konusmamıssam snn atLamanı qerekdırcek bı durum yok rahat oL
3.Tamam ben beLki sinrLennce bi kaç kişiye söwdüqümde hor qörLdm bunu snn kankan yabınca o neden hor qörLmüyo? Adamsın madem neden ses cıkarmıyosun? Çünkü aciz insanın tekisin we adamım diye oratada doLanırsızn. Ben yapmıyorum demedm Ferit yabdıqında sende madem o kadar adamsn kendı kankanın ayıbını örteceqne adam oLda qit ona hawLa ..
4.Doqrudur Herkes kimin ne oLduqunu biLiyor..
Benim ne oLduqumu senin qibi karaktersizLerin biLmesne qerek yok
Benim kankaLarımda beni biLiyor ama hiç bir zaman bi ayıb oLuduqunda snn yabdıqın qibi örtmeye caLısmıyoLar aksine uyarıyoLar. AdamLık budur.. 
Not= Hakımmda BiLqin yoksa fikRinde oLmasın kapiş..
2.Sanane ben sewmedqm insan hakkında isdedqm yorumu yabarm. Konuda snLe konusmamıssam snn atLamanı qerekdırcek bı durum yok rahat oL
3.Tamam ben beLki sinrLennce bi kaç kişiye söwdüqümde hor qörLdm bunu snn kankan yabınca o neden hor qörLmüyo? Adamsın madem neden ses cıkarmıyosun? Çünkü aciz insanın tekisin we adamım diye oratada doLanırsızn. Ben yapmıyorum demedm Ferit yabdıqında sende madem o kadar adamsn kendı kankanın ayıbını örteceqne adam oLda qit ona hawLa ..
4.Doqrudur Herkes kimin ne oLduqunu biLiyor..
Not= Hakımmda BiLqin yoksa fikRinde oLmasın kapiş..
kimsenın Kufur ettıqını sawunmadm
MıLLete Laf atmadan once donup aynaya bakmanı tavsıye edeLım sen koy fotonu da mılLEt yakısıkLı qorsun

- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
anLasıLan YaRar hakkındaki düŞünceLerm bayaqı batmışki sana o kadar qocuNuyosun yani..
KimseNin küfür ettiqni sawunmadım diyosun dün aksam kLanda ahLaksız feriti sawunan kimdi..? HeR b*ka atLama..